Από 16 έως 23 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις κατ' εξαίρεση μετεγγραφών/μετακινήσεων

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,392 μηνύματα.
Ευχομαι καλη επιτυχια στα παιδια που θα τις επιλεξουν.

ismember

Νεοφερμένος

Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που ζητάει η πλατφόρμα μπορώ να βάλω αυτό του γονέα που έχει την επιμέλεια μου αντί για δικό μου; Επίσης, μπορώ να κάνω ένα χωριστό αρχείο για επεξηγήσεις, γιατί 500 χαρακτήρες είναι πολύ λίγοι;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,392 μηνύματα.
Στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που ζητάει η πλατφόρμα μπορώ να βάλω αυτό του γονέα που έχει την επιμέλεια μου αντί για δικό μου; Επίσης, μπορώ να κάνω ένα χωριστό αρχείο για επεξηγήσεις, γιατί 500 χαρακτήρες είναι πολύ λίγοι;
Ναι μπορεις να εκδοσεις με κωδικους γονεα ,το ιδιο χαρτι θα ειναι.
Τωρα για το ξεχωριστο αρχειο δεν ξερω να σου πω..δεν εκανα ποτε μου...
προφανως θελουν μεστη γραφη.
Τωρα τι γινεται οταν αυτο το κανει δικηγορος που πρεπει να γραψει το δικηγοριστικα του.?
Αν το εχεις αναγκη κανετο και δικαιολογησε το.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια