ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loco13
Εκκολαπτόμενο μέλος
μέχρι τότε θα κοιτάω στο φόρουμ του www.e-polytexneio.gr να βλέπω τι παίζει
βαρέθηκα να περιμένω!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini.k
Νεοφερμένος
Καλή Αρχήηηη!!!!αυριο παω για εγγραφηηηηηη!!!wish me luck!!
StingAs7
Νεοφερμένος
γράφτηκα και εγώ και περιμένω πως και πως να αρχίσουν τα μαθήματαααα
βαρέθηκα να περιμένω!!
Το τσεκαρω κι εγω...ειδα οτι αρχισαν να βγαινουν και τα προγραμματα των μαθηματων για τις διαφορες σχολες σιγα σιγα...
Αν και λεω πρωτα να παω αλλη μια φορα να τσεκαρω τα διαφορα μερη που αναφερει στον οδηγο των πρωτοετων στο φορουμ
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
joel_maggot
Νεοφερμένος
Το τσεκαρω κι εγω...ειδα οτι αρχισαν να βγαινουν και τα προγραμματα των μαθηματων για τις διαφορες σχολες σιγα σιγα...
Αν και λεω πρωτα να παω αλλη μια φορα να τσεκαρω τα διαφορα μερη που αναφερει στον οδηγο των πρωτοετων στο φορουμ
Παιδιά εσείς γραφτήκατε και στο e-polytexneio ή όχι ακόμα;;
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστοποιητικο γεννησης χρειαζονται μονο τα αγορια για να δειξουν οτι ειναι εγγεγαμμενοι στο μητρωο αρρενων.Λοιπον, διάβασα οτι χρειάζεται και ένα πιστοποιητικό γέννησης ισχύει ή είναι μόνο για όσους θα κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά;;;; SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS
ἅλς
Διάσημο μέλος
Λοιπον, διάβασα οτι χρειάζεται και ένα πιστοποιητικό γέννησης ισχύει ή είναι μόνο για όσους θα κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά;;;; SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS
Όπως είπε και ο Νίκος τα κορίτσια δεν χρειάζονται το πιστοποιητικό γέννησης γιατί δεν πάνε στο στρατό....
γράφτηκα και εγώ και περιμένω πως και πως να αρχίσουν τα μαθήματαααα
βαρέθηκα να περιμένω!!
Κοίταξε αν έχει φόρουμ και η σχολή* σου συγκεκριμένα, άσχετο από το e-polytexneio. Ίσως είναι καλύτερο και πολύ πιο χρήσιμο. Αυτό το κάνουμε όλοι.
* Τα παιδιά της Χημικών-Μηχανικών ΕΜΠ έχουν δικό τους φόρουμ.
Crown
Νεοφερμένος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Όλα τα αγόρια πρέπει να καταθέσουν στην γραμματεία πιστοποιητικό γέννησης για να πάρουν αναβολή αλλιως θα φύγεις πρόωρα για στρατό..Συγγνωμη για την ενοχληση. Ειδα πιο πανω να γινεται λογος για το πιστοποιητικο γεννησης και τον στρατο. Εγω κατα την εγγραφη μου, δεν εδωσα κατι τετοιο, γιατι δεν το ανεφερε στην ανακοινωση της σχολης. Μπορειτε να με διαφωτισετε επι του θεματος?
Crown
Νεοφερμένος
Όλα τα αγόρια πρέπει να καταθέσουν στην γραμματεία πιστοποιητικό γέννησης για να πάρουν αναβολή αλλιως θα φύγεις πρόωρα για στρατό..
Επρεπε να το κανω κατα την εγγραφη ή αμα το παω μεθαυριο ολα ενταξει?
ἅλς
Διάσημο μέλος
Επρεπε να το κανω κατα την εγγραφη ή αμα το παω μεθαυριο ολα ενταξει?
Με την εγγραφή γίνεται αλλά δεν σημαίνει ότι έγινε και κάτι. Πρέπει να το πας όμως! Επικοινώνησε με τη γραμματεία της σχολής σου και ρώτησε. Απορώ πως δεν στο ζήτησαν στην εγγραφή.
Πλακα εχουν τα φορουμ των σχολων
Μεγάλη πλάκα! Αλλά είναι και χρήσιμα...
Crown
Νεοφερμένος
Με την εγγραφή γίνεται αλλά δεν σημαίνει ότι έγινε και κάτι. Πρέπει να το πας όμως! Επικοινώνησε με τη γραμματεία της σχολής σου και ρώτησε. Απορώ πως δεν στο ζήτησαν στην εγγραφή.
Ωραία. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. (Και μενα αυτη η απορια μου δημιουργηθηκε οταν ειδα τα πιο πανω μηνυματα, αλλα και μια τρομαρα..)
steliospap
Νεοφερμένος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω τα χριστουγεννα θα το θυμηθω.μπαινω στο ιτερνετ δεν βρισκω τιποτα που να με αφορα στην ιστοσελιδα stratologia.gr ουτε για την κατανομη μου,ουτε για την καταταξη μου ουτε για την αναβολη μου!βαρεθηκα!Μην κάνετε έτσι παιδιά. Εγώ πέρυσι επειδή αποφάσισα να ξαναδώσω δεν πήρα χαρτί αναβολής για το στρατό από τη σχολή και τελικά πήρα αναβολή τέλη Δεκέμβρίου ως υποψήφιος πανελλαδικών (τότε το θυμήθηκα ).
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
1.η σχολη ειναι φανταστικηηηηηηηηη!!μεσα στα δαση εμπνεει για φιλοσοφικη αναζητηση
2.αν εξαιρεσουμε οτι πηγα 10 και κατεληξα να φυγω 1 το μεσημερι εξαιτιας των πολλων παιδιων μπροστα μου που περιμεναν να καταθεσουν την εγγραφη τους αλλα και των τοσων πολλων χαρτιων που επρεπε να συμπληρωσουμε..αλλα και παλι χαλαλι
3.τα κομματοσκυλα ειχαν εξαφανιστει..μονο μια κνιτισσα με πλησιασε και μου λεγε να αγωνιστουμε γι αυτο ελα στο συλλαλητηριο την παρασκευη και μου εδωσε το τηλ της..εγω ελεγα ναι οκ αν ειμαι εδω θα ερθω και εφυγαν!!!
4.μιλαγα σε ολους σαν χαζο μπορει και να με παραξηγησαν..παντως σε οσους ειπα οτι μου λειπει το σχολειο με κοιταζαν σαν εξωγηινη..χαχαχαχα
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν τα λεμε αυτα...γραφτηκααααααααααααααααα!!!μολις γυρισα σπιτι πτωμα βεβαια αλλα ευχαριστημενοι απο αυταμ που ειδα!!
1.η σχολη ειναι φανταστικηηηηηηηηη!!μεσα στα δαση εμπνεει για φιλοσοφικη αναζητηση
2.αν εξαιρεσουμε οτι πηγα 10 και κατεληξα να φυγω 1 το μεσημερι εξαιτιας των πολλων παιδιων μπροστα μου που περιμεναν να καταθεσουν την εγγραφη τους αλλα και των τοσων πολλων χαρτιων που επρεπε να συμπληρωσουμε..αλλα και παλι χαλαλι
3.τα κομματοσκυλα ειχαν εξαφανιστει..μονο μια κνιτισσα με πλησιασε και μου λεγε να αγωνιστουμε γι αυτο ελα στο συλλαλητηριο την παρασκευη και μου εδωσε το τηλ της..εγω ελεγα ναι οκ αν ειμαι εδω θα ερθω και εφυγαν!!!
4.μιλαγα σε ολους σαν χαζο μπορει και να με παραξηγησαν..παντως σε οσους ειπα οτι μου λειπει το σχολειο με κοιταζαν σαν εξωγηινη..χαχαχαχα
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
στο προς θα βαλω το πανεπιστημιο? και τμημα και ολα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.