Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia_up
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα σας! Είμαι και επισήμως φοιτήτρια και γώ στην φιλοσοφία Πάτρας. Έκανα την εγγραφή μου και στο ενημερωτικό φυλλάδιο έλεγε πως τα μαθήματα ξεκινούν 24 Σεπτέμβρη ( ). Πήρα τηλέφωνο στη γραμματεία και μου το επιβεβαίωσαν.. Το πρόβλημά μου είναι οτι έχω κάνει αίτηση για την εστία και η απόφαση βγαίνει αρχές Οκτώβρη.. Μέχρι τότε όμως δεν έχω που να μείνω.. Έχω αγχωθεί τώρα με το όλο θέμα και ψάχνω συνεχώς. Σε ένα forum που βρήκα στο edu4u έλεγε οτι τα μαθήματα ξεκινούν 1 εβδομάδα με 15 μέρες μετά τη λήξη της εξεταστικής.. Γνωρίζεται τίποτα γι'αυτό;
Eμμμ.....ναι........μου φαινεται λιγο περιεργο το να ξεκινατε τοσο νωρις τα μαθηματα........οτι θα εχουν εγγραφει ολοι μεχρι τοτε?? Παντως παπει οκτωμβρη ξεκινανε......μεχρι 27-28 ακομα θα γραφονται τα παιδια....
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Μιχάλης Π.
Νεοφερμένος
StingAs7
Νεοφερμένος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια τη βεβαιωση εγγραφης για το στρατο την παω στα ΚΕΠ η στα γραφεια του στρατου??
οπου σε βολευει
loco13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδες υπαρχει κανεις εδω που θα παει να γραφτει αυριο ΕΜΠ??Μηχανολογους ή γενικα???
εγώ! δεν ξέρω αν θα πάω αύριο σίγουρα βέβαια αλλά γενικά μέσα στην βδομάδα πρέπει
είναι και οι απεργίες βέβαια αλλά θα τα καταφέρουμε να γραφτούμε
μηχανολόγος ε? θα είμαστε γειτονάκια
joel_maggot
Νεοφερμένος
Παιδιά λέμε Οκτώβρη, οχι Οκτώμβρη! Δεν έχει Μ!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
24 Σεπτεμβρη μου φαινεται λιγο χλωμο να αρχιζουν τα μαθηματα.Αφου απομενουν ακομα 4 μερες για να περασει το οριο των εγγραφων..Με ΠΟΙΑ λογικη να κανουν τα μαθηματα απο τις 24?? μπορει καποιο παιδι να παει για εγγραφη στις 28 για παραδειγμα..ξερω γω χλωμο με φαινεται.Καλησπέρα σας! Είμαι και επισήμως φοιτήτρια και γώ στην φιλοσοφία Πάτρας. Έκανα την εγγραφή μου και στο ενημερωτικό φυλλάδιο έλεγε πως τα μαθήματα ξεκινούν 24 Σεπτέμβρη ( ). Πήρα τηλέφωνο στη γραμματεία και μου το επιβεβαίωσαν.. Το πρόβλημά μου είναι οτι έχω κάνει αίτηση για την εστία και η απόφαση βγαίνει αρχές Οκτώβρη.. Μέχρι τότε όμως δεν έχω που να μείνω.. Έχω αγχωθεί τώρα με το όλο θέμα και ψάχνω συνεχώς. Σε ένα forum που βρήκα στο edu4u έλεγε οτι τα μαθήματα ξεκινούν 1 εβδομάδα με 15 μέρες μετά τη λήξη της εξεταστικής.. Γνωρίζεται τίποτα γι'αυτό;
Το ιδιο προβλημα με την εστια εχω και εγω.Εγω θα νοικιασω δωματιο ξενοδοχειου για ενα μηνα 280 ευρω.Χωρις ρευμα νερο θερμανση κοινοχρηστα και με free internet.Πιστευω ειναι πολυ καλο deal.
Ναι ειναι παραξενο καοι παραλογο αυτο. Οπως και το να παιρνεις βιβλια στα μεσα ή τελος εξαμηνου ή να μενεις για μισο μηνα στο δρομο μεχρι να δεις αν θα παρεις μια υπερπολιτιμη εστια.
Καλυτερη λυση να βρεις καποιον γνωστο και να μηνεις ή πηγαινοντας στο πανεπιστημιο και γνωριζοντας καποιον να ριξεις τα μουτρα σου και να του εξηγησεις τη κατασταση... Ανθρωποι ειμαστε, αν το παιδι καταλαβαινει, δεν θα του φανει αγκαρια αλλα ευκαιρια για παρεα.. .
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν παρεις το αντιγραφο του Εκαθαραστικου το παιρνεις στο ΚΕΠ μαζι με το πρωτοτυπο κανεις την επικυρωση και εισαι κομπλες.να ρωτησω , για την σιτιση μας ζητανε αντιγραφο εκκαθαριστικου ΔΟΥ 2012 , εχω το αντιγραφο , αλλα πρεπει να ειναι θεωρημενο απο ΚΕΠ ? το αντιγραφο ηταν συρραμενο (κολλημενο με συραπτικο τελος παντων ) με την κανονικη δηλωση ΔΟΥ. Μου κανει σκετο το αντιγραφο η πρεπει να το επικυρωσω?
Severous
Νεοφερμένος
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Georgia_up
Νεοφερμένος
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Oκ παιδιά ευχαριστώ πολύ.. Πήρα και το επιβεβαίωσα.. Ακούστηκε σήμερα οτι οι πανεπιστημιακοί της Πάτρας προχωράνε σε πενθήμερη αποχή, οπότε ελπίζω σε καμιά απεργία ή να μετακινηθεί η εξεταστική για την ερχόμενη εβδομάδα.. Τι λογική είναι αυτή δεν καταλαβαίνω.. Μου είπαν οτι οι εγγραφές θα γίνονται παράλληλα με τα μαθήματα και οτι δεν πειράζει να λείψω μια δυο μέρες.. Έλα όμως που είναι 15... Θα ψάξω για καμιά καλή προσφορά σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο!
καλη αρχη σου ευχομαι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.