DrHouse
Διάσημο μέλος
Το πολύ 10 ευρώ να σου πάρουν για τις 6 όπου και να πας.
Μα εμενα ζηταει 8
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδη ειμαι ασχετος ,την υπευθυνη δηλωση οτι δεν ειμαι εγγεγραμμενος σε αλλη σχολη απο που την παιρνω;
την φτιαχνεις στο πανεπιστημιο σου την ημερα που θα πας για την εγγραφη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Επειδη ειμαι ασχετος ,την υπευθυνη δηλωση οτι δεν ειμαι εγγεγραμμενος σε αλλη σχολη απο που την παιρνω;
www.diorismos.gr/download/N1599.doc
stefanos45
Νεοφερμένος
σε μας έχει βγάλει εδώ και μέρες...!
στο site?
christina123
Δραστήριο μέλος
κατι ψιλοασχετο.
υπαρχει περιπτωση να μην εχει ανακοινωθει στο σαιτ της σχολης ποτε αρχιζουν τα μαθηματα και να το ξερει η γραμματεια;;να παρω τηλεφωνο ή τσαμπα κοπος;
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
στο site?
ναι!
origo
Νεοφερμένος
AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω.. Το "Πιστοποιητικό περί έγγραφής στα μητρώα αρρένων", πρέπει να το καταθέσουμε μαζί με την εγγραφή; Στο site του Αριστοτελείου, δεν αναφέρεται τίποτα για αυτό, ούτε καν για φωτοτυπία ταυτότητας! Να τα βγάλω όμως και τα δύο για να είμαι σίγουρος ε; Α και παρεπιπτόντως, πότε μας δίνουν βεβαίωση για αναβολή στράτευσης;ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή των εισαγομένων στον αριθμό εισακτέων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β' ή ΕΠΑΛ-Α' στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση:
1. Τίτλος απόλυσης. Απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου από το οποίο αποφοιτήσατε ή νόμιμα κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο του τίτλου αυτού.
2. Υπεύθυνη δήλωση. Σε αυτή δηλώνετε ότι δεν είστε εγγεγραμμένοι σε άλλο τμήμα ή σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
3. Έξι φωτογραφίες. Τύπου αστυνομικής ταυτότητας (έγχρωμες ή ασπρόμαυρες).
4. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας. (Δε χρειάζεται να είναι επικυρωμένο).
5. Εκτός των παραπάνω και μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο (90% και 10%) και ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β' (90% και 10%) υποβάλλουν και νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο της Βεβαίωσης Πρόσβασης (δεν κατατίθεται ποτέ η πρωτότυπη Βεβαίωση Πρόσβασης).
6. Τα αγόρια που χρειάζεται να πάρουν «Βεβαίωση Σπουδών για Στρατολογική Χρήση» θα πρέπει να καταθέσουν επιπλέον το Πιστοποιητικό περί εγγραφής στα μητρώα αρρένων, που εκδίδεται από τον δήμο στον οποίο έχετε εγγραφεί (δηλαδή, εκεί όπου βρίσκεται η οικογενειακή σας μερίδα). Σε περίπτωση που δεν προσκομιστεί το Πιστοποιητικό του δήμου, υπάρχει η δυνατότητα αυτεπάγγελτης αναζήτησής του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στην τελευταία περίπτωση, η «Βεβαίωση Σπουδών για Στρατολογική Χρήση» που εκδίδει το πανεπιστήμιο δε θα δοθεί την ώρα της εγγραφής αλλά με κάποιες ημέρες καθυστέρησης.
ΤΑ ΝΕΑ, 03/09/2012.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
την υπευθυνη δηλωση που πρεπει να κανουμε πρεπει να την επικυρωσουμε σε καποιο κεπ?
στην γραμματεία την δίνουν!
Ioanis
Δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
α ενταξει.. στις εγχρωμες βγαινω πιο ωραια!Οι φωτογραφίες κανονικές,μικρές,έγχρωμες....
Ioanis
Δραστήριο μέλος
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν εννοείς τον αριθμό μητρώου αρεένων το λέω πάνω στο πιστοποιητικό γεννήσεως που το βγάζεις από το δημαρχείο νομίζω!το μητρωο για τα αγορια που το παιρνω και που το δινω?
Ioanis
Δραστήριο μέλος
στο ιστορικο αρχαιολογικο που μπηκα δεν αναφερει κατι για το μητρωο αυτο...παρα μονο 2 φωτογραφιες αστυνομικης τσυτοτητας,φωτοτυπια της βεβαιωσης προσβασης,φωτοαντιγραφο απολυτηριου.το πιστοποιητικο γεννησης που κολλαει?Αν εννοείς τον αριθμό μητρώου αρεένων το λέω πάνω στο πιστοποιητικό γεννήσεως που το βγάζεις από το δημαρχείο νομίζω!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας επιβεβαιωσει καποιος οτι ειναι αυτη η δηλωση (oτι δεν εισαι γραμενος σε αλλη σχολη)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.