Ε δεν ανυπομονώ! Αγωνιώ! Σκέφτομαι ότι παλαιότερα οι μαθητές που έδιναν δεύτερη χρονιά πανελλαδικές κρατούσαν τη θεση σε μια σχολη ήδη και το άγχος ήταν μικρότερο. Τώρα, αν ισχύσει το ν+2 θα πιέζονται από το χρόνο.
Οπότε το Υπουργείον Παιδείας φροντίζει να μην λείψει το άγχος από τη ζωή μας. Να ναι καλά...
Οχι καλη μου ...πλακα στο nPB ηταν.
Ενταξει υπαρχει και τωρα το παγωμα σπουδων αλλα δεν ειναι η λυση ειναι φερεντζες..
Προσεξεμε πλιζ ...εσυ με τα οργανα σου ( εθααε) μετρας και ανακοινωνεις οτι η σχολη αυτη εχει μεση αποφοιτηση σε 7,5 χρονια και δινεις περιθωριο στο παιδι 8 χρονια...
Αυτο το μεση αποφοιτηση που λες σημαινει οτι υπαρχουν παιδια που το κανουν 6 χρονια και αλλα 10 χρονια . Χρονια τωρα γινεται αυτο..δεν το κανουν μονο τα σημερινα ''αδιαφορα κωλοπαιδα''
Αντι λοιπον να δεις πως θα τα κανεις να βγαινουν στα 6 χρονια βαρας και διωχνεις τα παιδια.. ε οτι και να κανεις τα ελληνακια δεν θα γινουν ποτε με σχιστα ματακια.
ε τι εισαι ? να μην πω οτι εισαι τις κακιας ειδικης αγωγης κατι χειροτερο εισαι.
Εσυ εισαι μητερα οκ... και τα μωρακια σου δεν τρωνε τα θεικα για σενα ρεβυθια? τι κανεις τα πλακωνεις στο ξυλο ..? οχι... στιβεις το κεφαλι σου ...βαζεις ρυζακι μεσα και σογια τα κανεις ταιριακι και γλυφουν και τα πιατα....ουτε πλυσιμο δεν θελουν.
Στο Απθ κανανε την ιατρικη με φραγκα...σε αυτες τις σχολες υπαρχει συμβολαιο.. τοσα δινω και βγαινω οχι παραπανω ( γενικως)
Τι κανανε λοιπον ..τα εξεταζουμε με πολλαπλης επιλογης .. οκ καλο..
Αυτο ομως θελει πολυ δουλεια να βγαλεις καλα θεματα..δεν ειναι ευκολακι οπως τα αναπτυξης.
Και για να μπορουν να κοιμουνται το βραδυ διοτι κατι εμεινε απο συνειδηση πηγαν και βαζουν ιδιου τυπου θεματα στα αλλα τα φτωχα της κανονικης ιατρικης και ειδαν και αυτα το φως τους.