Iwnh-chan
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaggelis1984
Νεοφερμένος
https://www.ypepth.gr/el_ec_category10492.htm
πήγαινε εκεί που λέει
Πληροφοριακό έντυπο για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2010
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Γιατί να λές αυτό που θέλω να πώ ακόμα και στο ίντερνετ; Είχα πεί να μην το γράψω για να μην αρχίσουν να με λένε υπερβολικό, κολλημένο, προκατειλημμένο και τα συναφή...Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;
Γενικώς ως φοιτητής Βιολογικού τμήματος συμφωνώ με τον προλαλήσαντα συμφοιτητή. Ακόμα και η Τεχνολογική τα βρίσκει σκούρα (για να μην αναφερθώ στη Θετική ). Πόσο μάλλον απο Θεωρητική που τα μαθήματά της δεν έχουν καμία σχέση...
nPb
Επιφανές μέλος
δεν έχει σημασία ποια ήταν αφετηρία στο λύκειο...
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί να λές αυτό που θέλω να πώ ακόμα και στο ίντερνετ; Είχα πεί να μην το γράψω για να μην αρχίσουν να με λένε υπερβολικό, κολλημένο, προκατειλημμένο και τα συναφή...
Γενικώς ως φοιτητής Βιολογικού τμήματος συμφωνώ με τον προλαλήσαντα συμφοιτητή. Ακόμα και η Τεχνολογική τα βρίσκει σκούρα (για να μην αναφερθώ στη Θετική ). Πόσο μάλλον απο Θεωρητική που τα μαθήματά της δεν έχουν καμία σχέση...
Είμαι αρκετά παθιασμένος με το θέμα για να μην έχω κανένα τέτοιο κόλλημα, το βροντοφωνάζω Όχι, για τη Θετική στο Βιολογικό δε μας παίρνει να μιλήσουμε Σύμφωνοι, μπορεί κάποιος να το βγάλει και να γίνει και καλός αλλά θα του είναι ιδιαίτερα δύσκολο...
Iwnh-chan
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον...αρχικα ευχαριστω για τη βοηθεια!Κοιταξτε...μεχρι περυσι ημουν αριστη στη χημεια(αφου φετος δεν εχουμε) και στη φυσικη συνεχιζω να ειμαι...το μονο προβλημα μου ειναι τα μαθηματικα,αλλα αν διαβασω δεν θα εχω κανενα προβλημα!Θελω να περασω Βιολογικο,γιατι μ αρεσει και πιστευω πως μου ταιριαζει παρα πολυ...το μοναδικο θεμα που με αγχωνει ειναι οτι το Βιολογικο Πατρας,στο οποιο και θελω να περασω εχει βαση 18008...επομενως πρεπει να γραψω γυρω στα 19500!κατι που,οσο καλη κι αν ειμαι,ειναι παρα πολυ δυσκολο!!!!δεν ξερω πως θα τα καταφερω...
Να ρωτήσω γιατί συγκεκριμένα στην Πάτρα;
(Όχι γιατι της Αθήνας είναι εκπληκτικό, κρίμα να το χάσεις )
Iwnh-chan
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Το βιολογικο ειναι στο Ηρακλειο και οχι στο Ρεθυμνο!! Οτι θα ειναι δυσκολο το ξερεις και συ, αλλα σιγουρα δεν ειναι ακατορθωτο... Προσεχε ιδιαιτερα τη λογοτεχνια (ειναι υπουλο μαθημα) και την εκθεση φυσικα!! Α, και καλο κουραγιο:no1:...Ιλιασο συμφωνουμε,θα ειναι αυτοκτονια το να αλλαξω κατευθυνση τωρα!!!!Γιατι Πατρα?Γιατι η βαση του Βιολογικου Αθηνων ειναι παρα πολυ ψηλη και δε χρειαζομαι μοναχα 19500 μορια,αλλα πολλα περισσοτερα...ε και το Ρεθυμνο πεφτει λιγο μακρια...οποτε καταλαβαινεις!Απλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να περασω Βιολογικο Πατρας αν το παλεψω....θα ειναι πολυ δυσκολο?
Iwnh-chan
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Iwnh-chan
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Χρηστο, θα σου δωσω μια φιλικη συμβουλη... Μην πεσεις στην παγιδα της αποστασης!! Και γω στην αρχη τα ιδια ελεγα, αλλα τωρα εχω κανει στροφη 180 μοιρες... Πρωτον η Αλεξανδρουπολη ειναι υπεροχη και δευτερον αγαπω το αντικειμενο με το οποιο ασχολουμαι!! Ασε που οπως σου εχω ξαναπει, οσο φιλοι μου μπηκαν στη μοριακη, εμειναν απολυτα ευχαριστημενοι... Τεσπα, εσυ εισαι αυτος που θα αποφασισεις, αλλα καλο ειναι να μιλησεις και με αλλυς που ξερουν!!Eννοώ πως αν ενδιαφέρεσαι για μοριακή υπάρχει και πιο χαμηλόβαθμες εναλλακτικές.Εγώ μοριακή θέλω αλλά πέφτει μακριά.
Υ.Γ: Και αυτο πρεπει να στο χω ξαναπει, αλλα στη σχολη εχουμε μια κοπελα απο τη Σητεια Κρητης και αρκετες/ους απο Κυπρο!!
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.