!!!Ευχαριστω εκ των προτερων,χρειαζομαι πολυ την βοηθεια σας
!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ θα σου πω να το κυνηγήσεις. Θέλει διάβασμα η δουλειά αλλα να ξέρεις οτι απο τα μαθηματικά που θα μάθεις τώρα θα κάνεις επανάληψη και τα παλιά μέσα από αυτά οπότε μην ανησυχείς. Πολλές ασκήσεις να λύνεις.
Καλή επιτυχία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ξαδερφός μου εφυγε απο θετική στη β λυκείου σε θεωρητική, διάβασε πολύ δε λέω αλλά πέτυχε τελικά 18000+ στις πανελλήνιες και πέρασε εκεί που ήθελε. Δεν νομίζω οτι μπορεις να διαλέξεις απο τώρα τι σχολή θες, τουλάχιστον οι περισσότεροι δεν μπορούν. Εσύ να ρωτήσεις τον εαυτό σου το άλλο.
Μου αρέσει η φυσικη/ μαθηματικά ; Μετά έρχεται η χημεία.
Δεύτερη έρχεται η ερώτηση σε τι σχολή θες να περάσεις, τουλάχιστον στο σημείο που είσαι τώρα. του χρόνου το βλέπεις με άλλο μάτι.
Τι να το κάνω αν πας θεωρητική και καταπιέζεις τον εαυτό σου; Έχω δει τόσα παιδιά να αποτυγχάνουν παταγωδώς έτσι.
ria17
Νεοφερμένος
δν χριαζεται να διαβασεις του γυμνασιου..απλα επελε3ε θετικη κ πηγαινε φροντηστηριο!Γεια σας!!Τωρα θα παω β λυκειου και θα πρεπει να διαλεξουμε κατευθυνση..Ισχυριζοιμαι οτι ειμαι αμετανοητη θεωρητικη για το μονο λογο οτι δεν εχω ιδεα απο μαθηματικα χημεια(λογω κενων, επειδη εσπασε η αλυσιδα στη β γυμανσιου!)παρολαυτα, οταν τα διαβαζα εβγαζα ανετα 20αρια(περασμενα μεγαλεια!!)...τωρα τελευταια περνα η τρελη σκεψη απ τ μυαλο μ οτι θα θελα να παω θετικοτεχνολογικη (με αφορμη ενα δικο μου ατομο π ειναι παθιασμενο με τα μαθηματικα)γιατι κατα βαθος ξερω οτι ειμαι θετικο μυαλο....Ειναι χαζομαρα ,το ξερω.....Εσεις τι λετε?Αν ξεκινουσα απ την αρχη με τα βιβλια γυμνασιου θα τα καταφερνα???Ελπιζω να με βοηθσηετε ως πιο εμπειροι
!!!Ευχαριστω εκ των προτερων,χρειαζομαι πολυ την βοηθεια σας
!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...