tasosss
Νεοφερμένος
Ο tasosss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
12-01-10
22:51
Καλησπέρα παιδιά.Διάσαβα σε ορισμένες σελίδες που βρήκα στο διαδύκτιο ότι έχω την δυνατότητα να γραφτώ στην Β τάξη ενιαίου λυκείου (είτε στο πρωινό τμήμα είτε στο εσπερινό) ως απόφοιτος Β κύκλου ΤΕΕ, ισχύει;Κι αν ναι, είναι πολύ αργά τώρα για να κάνω εγγραφή λέτε ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilias1535
Νεοφερμένος
Ο ilias1535 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
16-01-10
23:59
Ρε φιλε μην μου βαζεις μπριζες και εσυ τωρα!!Αρχιζω και το σκεφτομαι σοβαρα αν και ειμαι 19 χρονων και εχω τελειωσει το 2008...δε ξερω με εβαλες σε σκεψεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gogokostaki
Νεοφερμένος
Η Γωγώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα.
17-01-10
00:07
Ναι ισχύει αυτό και γίνεται να γραφτείς. Αλλά όχι τώρα βρε. Από Σεπτέμβρη!!!! Τώρα στα μέσα της χρονιάς πώς να πας;; Δεν ξέρω βέβαια σε ποιά τάξη θα πας αλλά όταν ήμουν στην δευτέρα λυκείου ήρθε μία κοπέλα που είχε τελειώσει και αυτή Β κύκλο ΤΕΕ και την έβαλαν στην δευτέρα.
ilias1535
Νεοφερμένος
Ο ilias1535 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
19-01-10
17:38
πω πω!ξυραφι λεμε!!το οτι μιλαμε για σεπτεμβρη ,εννοιτε.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα.
25-01-10
08:59
Γιατι δεν δινεις και εσυ ακομη μια φορα..???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...