giot
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρεπει πρωτα να τελειωσεις την βιολογια και μετα να δωσεις κατατακτηριες εξετασεις για να μπεις στην οδοντιατρικη!!!Γεια σας παιδια!! Πληροφορήθηκα από ένα ξάδελφο μου πως τελειώνοντας το πρώτο εξάμηνο ή έτος της βιολογίας μπορείς να δώσεις κάποια μαθήματα και να μεταπηδήσεις οδοντιατρική (ή αλλη σχολή)... ΑΛΗΘΕΥΕΙ??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην ιατρικη πχ εχουν μπει ατομα απο φαρμακευτικη που δεν ειχαν τελειωσει καν.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην ιατρικη πχ εχουν μπει ατομα απο φαρμακευτικη που δεν ειχαν τελειωσει καν.
με πανελληνιες η με αλλο τροπο;
pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος
το έχει ψάξει κάποιος από βιολογικό να μου πει σίγουρα? Είναι απαραίτητο να έχει πάρει πτυχίο από τη
σχολή τελικά και μετά να δώσει κατατακτήριες? δεν ξέρω πού να απευθυνθώ για να βρω περισσότερες
πληροφορίες πάνω στο θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Γεια σας παιδια!! Πληροφορήθηκα από ένα ξάδελφο μου πως τελειώνοντας το πρώτο εξάμηνο ή έτος της βιολογίας μπορείς να δώσεις κάποια μαθήματα και να μεταπηδήσεις οδοντιατρική (ή αλλη σχολή)... ΑΛΗΘΕΥΕΙ??????
Όχι δεν αληθεύει γι ατα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας. Για να έχεις το δικαίωμα να υποβάλλεις αίτηση για κατάταξη σε κάποιο τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πρέπει είτε να είσαι πτυχιούχος άλλου ιδρύματος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είτε να έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου στο τμήμα που είσαι φοιτητής αλλά εκκρεμεί μόνο η ορκομωσία σου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αναγράφεται ειδιάκριτα ο βαθμός πτυχίου με δύο δεκαδικά ψηφία στο πτυχίο. Αν δεν αναγράφεται τότε πρέπει μαζί με την αίτηση και το αντίγραφο πτυχίου να υποβάλλεις πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας μαθημάτων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.