cel
Δραστήριο μέλος
Καλη και η χημεια αλλα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και εμένα η χημεία μου κινεί το ενδιαφέρον, η φυσική είναι τύποι, τύποι και τύποι...
Βασικα αν καταλαβεις την ουσια των τυπων ειναι μαγευτικη, αλλα δυστυχως στο σχολειο δεν γινεται και η καλυτερη δουλεια σε αυτο...εκτος αν πετυχεις εναν παρα πολυ καλο καθηγητη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικα αν καταλαβεις την ουσια των τυπων ειναι μαγευτικη, αλλα δυστυχως στο σχολειο δεν γινεται και η καλυτερη δουλεια σε αυτο...εκτος αν πετυχεις εναν παρα πολυ καλο καθηγητη.
Όσον αφορά καλό καθηγητή, μόνο στη Β' Γυμνασίου είχαμε μία καταπληκτική!!! Οι άλλοι είναι...
nPb
Επιφανές μέλος
εντάξει μείωσα κάπως τα μαθηματικά αλλά επίτηδες το έκανα! μου αρέσει η φυσική περισσότερο
δεν τα μείωσες...
για την ιστορία, πρώτα θεμελιώθηκε ο διαφορικός, ο ολοκληρωτικός και ο διανυσματικός λογισμός στα μαθηματικά...και μετά αναπτύχθηκε ο κλάδος της σύγχρονης φυσικής, της θεωρητικής και εφαρμοσμένης μηχανικής,..κτλ
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ένα πιο απαίσιο από τ'άλλο!
derve25
Νεοφερμένος
Ομως πιο ωραια ειναι η Χημεια
bibiblock
Νεοφερμένος
michalis karami
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!OaNNa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatetensor
Νεοφερμένος
Χημεία είναι πιο ωραία...! Η φυσική πολύ μπέρδεμα...και αν έχεις και καθηγητή που βαριέται, βαριέσαι και εσύ...!
συμφωνω χημεια ειναι πιο ευκολη επειδη και μονος να την διαβασεις θα την καταλαβεις ενω φυσικη εξαρταται πιο πολυ στον καθηγητη που εχεις:who::boom:
mary angel
Νεοφερμένος
baki boo
Νεοφερμένος
εχεις δικιο η φυσικη της β γυμνασιου ειναι δυσκολη εγω περσυ δυσκολευτικα αρκετα οσο αφορα την χημεια χαλαρα ενα παραμυθακι ειναι και τιποτα αλλο συμβουλη don't worry be happy!!!!!1
εχει δικιο η στελλα...και εγω στην φυσικη δυσκολευτικα...στην χημεια μπορω να πω οτι τα πηγα καλα :no1:ελα ομωσ που στην 3η γθμνασιου δεν καταλαβαινω τιποτα...
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και δεν ειχα καλο καθηγητη σε τιπουτις απο τα 2, προτιμουσα Φυσικη.
Φετος μποθ, αν και παλι προτιμω Φυσικη. :p
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα οι καθηγητες μου και στα 2 ειναι καλοι, αρα BOTH!
aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικη:πανευκολη,τυποι τουλαχιστον μεχρι τωρα γελοιοι,χρησιμες γνωσεις και ταυτοχρονα απολυτα κατανοητες ενδιαφερουσες και απλες ασκησεις και ειναι memorable (δεν μου ερχοταν η ελληνικη λεξη)
Χημεια: δεν ειναι τοσο memorable σε μερικα σημεια(π.χ διαφορες μειγματος,χημικης ενωσης και χημικων στοιχειων,οπως και το πως συμβολιζουμε χημικες ενωσεις),δεν εχει τυπους,χρησιμες αλλα γνωστες γνωσεις,ασκησεις γελοιες και τερμα ΒΑΡΕΤΕΣ!!!!και ειναι πολυ θεωριτικη ....μου λειπει η εκτελεση και η εφαρμογη της θεωρειας πραγμα το οποιο δεικατεχει την φυσικη!!! οποτε ειναι λιγο ξενερωτη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.