X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13
Δραστήριο μέλος
Αρκ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωματικη εκγυμναση και διατηρηση καλης φυσικης καταστασης, κινδυνο και ...μοιαζει λιγο με στιβο μαχης. Ειναι και φιγουρατζιδικο!
Ψιλοασχολουμαι αλλα δεν ειμαι ιδιαιτερα καλος.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
(ήταν ένας πιτσιρικάς μία μέρα που πάτησε το αμάξι μου ενώ έκανε επίδειξη σε κάτι κοπελίτσες)...
Επίσης είναι χαζό και αυτό που διάβασα παραπάνω:
Ένας Traceur πρέπει να καλλιεργεί την ικανότητά του να εντοπίζει εναλλακτικούς τρόπους κίνησης, τους οποίους ενδέχεται να χρησιμοποιήσει στην καθημερινή του ζωή και σε περιστάσεις εκτάκτων αναγκών.
Anyway μόδα είναι, θα περάσει...
dk13
Δραστήριο μέλος
Προσωπικά το θεωρώ χαζό, επίσης (τουλάχιστον με τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται)- (περνάω/πηδάω από οικόπεδα-οικοδομές-αυλές-φράχτες-αυτοκίνητα-αγάλματα κτλ) είναι και παράνομο.
(ήταν ένας πιτσιρικάς μία μέρα που πάτησε το αμάξι μου ενώ έκανε επίδειξη σε κάτι κοπελίτσες)...
φιλε δεν ασχολεισε με το παρκουρ οποτε μν μιλας ενταξει?
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι,σε περιπτωση που κατι του συμβει,αυτο θα τον βοηθησει.δεν ειναι παντελως χαζο.
και δε ειναι μοδα,εδω και χρονια νομιζω οτι εχει φαν στην αμερικη.δεν θα το χαρακτηριζα σαν μοδα.εμενα μ αρεσει,εστω κι αν απο μενα δε γινεται να πραγματοποιηθει.
dk13 εχει δικαιωμα να λεει τη γνωμη του,θετικη η αρνητικη.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ναι, έχεις δίκιο, συγγνώμη.
xDD FAAAAIIIIIL
γιατι,σε περιπτωση που κατι του συμβει,αυτο θα τον βοηθησει.δεν ειναι παντελως χαζο.
και δε ειναι μοδα,εδω και χρονια νομιζω οτι εχει φαν στην αμερικη.δεν θα το χαρακτηριζα σαν μοδα.εμενα μ αρεσει,εστω κι αν απο μενα δε γινεται να πραγματοποιηθει.
dk13 εχει δικαιωμα να λεει τη γνωμη του,θετικη η αρνητικη.
Το point μου είναι ότι σε περίπτωση ανάγκης το μόνο που (ίσως?) χρειάζεται είναι να τρέχει γρήγορα. Αλλά γενικότερα ξέρω γω το πιο αποτελεσματικό θα ναι να βγει πεντέλης (ορ γουατεβερ κεντρικό δρόμο) και να πάρει ένα ταξί ξέρω γω.
Μόδα είναι (στην Ελλάδα τουλάχιστον), καθότι ήρθε μαζί με την διαφήμιση της Sprite xDD. Πριν δεν υπήρχε καν σαν έννοια εδώ, απλά κλασσικά μαζί με την διαφήμιση ήρθε και η "μόδα".
Orestes
Δραστήριο μέλος
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Ναι ναι, έχεις δίκιο, συγγνώμη.
xDD FAAAAIIIIIL
Το point μου είναι ότι σε περίπτωση ανάγκης το μόνο που (ίσως?) χρειάζεται είναι να τρέχει γρήγορα. Αλλά γενικότερα ξέρω γω το πιο αποτελεσματικό θα ναι να βγει πεντέλης (ορ γουατεβερ κεντρικό δρόμο) και να πάρει ένα ταξί ξέρω γω.
Μόδα είναι (στην Ελλάδα τουλάχιστον), καθότι ήρθε μαζί με την διαφήμιση της Sprite xDD. Πριν δεν υπήρχε καν σαν έννοια εδώ, απλά κλασσικά μαζί με την διαφήμιση ήρθε και η "μόδα".
Οκ δε διαφωνώ, αλλά τι γίνεται άμα βρεθεί μπροστά σου ένας μαντρότοιχος; Θα κάθεσαι και κοιτάς. Ενώ αν έχεις ασχοληθεί έστω και λίγο θα προσπαθήσεις(μην ξεχνάς ότι εκείνη την ώρα που σε κυνηγάνε οι ικανότητές σου διπλασιάζονται ) και πολύ πιθανόν να το καταφέρεις.
Είναι αρκετά χρήσιμο για να κερδίζεις χρόνο όταν σε κυνηγάνε. Αντί να κάνεις τον κύκλο του παγκαγκιού περνάς απο πάνω και κερδίζεις κάποια δευτερόλεπτα που μπορούν να αποβούν σωτήρια.
Άμα σκέφτεσαι πάντα την αρνητική πλευρά των πραγμάτων τότε δε θα έκανες τίποτα. Κοίτα πόσα παιδιά δεν πέρασαν στις πανελλήνιες και αυτοκτόνησαν. Παρακάτω.Πάτε ψάξτε και βιντεάκια που δείχνουν άτομα με σπασμένη σπονδυλική στήλη, σπασμένο αυχένα κ.ο.κ και μετά πείτε μου αν αξίζει η ενασχόληση μαζί του...
Και αν προσέχεις και σκέφτεσαι λογικά, και δεν ξεπερνάς τα όρια των δυνατοτήτων σου τότε είναι δύσκολο να την πάθεις. Ένας γνωστός μου είναι αυτοδίδακτος και προσέχει. Την έπαθε όμως γιατί πήγε να κάνει παρκούρ χωρίς να έχει προθερμανθεί.
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Άμα σε κυνηγάνε 10 άτομα με λοστούς ρε παιδί μου πχ.
Ναι, ναι, καθημερινές καταστάσεις, μπορεί να συμβεί στον καθένα, εμένα δεν περνάει μέρα χωρις να με κυνηγάνε 10 με λοστούς, μαχαίρια, ak-47, στα μεγάλα κέφια και με rpg. Kαι ξεφεύγω χάρη στο παρκούρ.
(μου την πέσανε μες στα στενά.. Και ήταν 5.... Ε, 5 και τέταρτο, 5 και 25.. )
Σοβαρά τώρα, ούτε κερδίζεις χρόνο με το παρκούρ (με το να πηδήξεις πάνω από το παγκάκι που ανέφερες χάνεις χρόνο καθώς χάνεις την φόρα σου) , και επίσης δεν χρειάζεται να κάνεις παρκούρ για να μπορέσεις να πηδήξεις έναν μαντρότοιχο.
Όπως και θα μπορέσουν να τον πηδήξουν (τον μαντρότοιχο) και όσοι σε κυνηγάνε.
Μην ενθαρρύνεις το κάθε πιτσιρίκι να κάνει αυτη την λαμακία, γιατί όταν πέσει και σπάσει τον λαιμό του, ή όταν το πιάσω να πατάει στο αμάξι μου και του σπάσω τα δόντια (όχι εγώ, τρόπος του λέγειν), μετά εξήγησε στους γονείς του: "ναι, αλλά έκανε παρκουρ"
miv
Επιφανές μέλος
Ναι, ναι, καθημερινές καταστάσεις, μπορεί να συμβεί στον καθένα, εμένα δεν περνάει μέρα χωρις να με κυνηγάνε 10 με λοστούς, μαχαίρια, ak-47, στα μεγάλα κέφια και με rpg. Kαι ξεφεύγω χάρη στο παρκούρ.
(μου την πέσανε μες στα στενά.. Και ήταν 5.... Ε, 5 και τέταρτο, 5 και 25.. )
Σοβαρά τώρα, ούτε κερδίζεις χρόνο με το παρκούρ (με το να πηδήξεις πάνω από το παγκάκι που ανέφερες χάνεις χρόνο καθώς χάνεις την φόρα σου) , και επίσης δεν χρειάζεται να κάνεις παρκούρ για να μπορέσεις να πηδήξεις έναν μαντρότοιχο.
Όπως και θα μπορέσουν να τον πηδήξουν (τον μαντρότοιχο) και όσοι σε κυνηγάνε.
Μην ενθαρρύνεις το κάθε πιτσιρίκι να κάνει αυτη την λαμακία, γιατί όταν πέσει και σπάσει τον λαιμό του, ή όταν το πιάσω να πατάει στο αμάξι μου και του σπάσω τα δόντια (όχι εγώ, τρόπος του λέγειν), μετά εξήγησε στους γονείς του: "ναι, αλλά έκανε παρκουρ"
Το χειρότερο είναι να τον πιάσεις να τον πατάει το αμάξι σου.
Μιλάμε σ'αυτη την ηλικία βαράνε μπιέλες...αφού όταν περνάω μπροστά από σχολείο μεσημέρι πάω με 20 και την ψυχή στο στόμα μην πεταχτεί κανένα.
Μια φορά ημουν σε μια κατηφόρα και στο τέλος της σκάει μια μπάλα μπροστά μου και κλασικά από πίσω το παιδάκι, το οποίο τη γλίτωσε για τρία δευτερόλεπτα, μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να τσαρουχώσω το φρένο σε τέτοια κατηφόρα...Έφαγε ενα βρισιμο μετά, του βγαλα όλα μου τ'απωθημένα.
Δεν θέλω, λοιπον, να φανταστώ τι θα γίνει αν αρχίσουν όλα τα 10χρονα να κάνουν παρκούρ στους...ευρύχωρους δρόμους της Αθήνας. Καλύτερα πηγαιντε σε κάνα γήπεδο ή σε κάνα δάσος.
-----------------------------------------
Ενώ όλοι οι υπόλοιπο ξαφνικά ασχολούνται...Τι έγινε, βαρεθήκατε το skate και πιάσατε τώρα αυτό;
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimimtri
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zopy
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.