Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.425 μηνύματα.

Πρέπει να είσαι πολύ ευέλικτος γενικά για να περάσεις καλά. Όσο και να προσπαθώ να σκεφτώ, δεν μπορώ να βρω πολλές σχολές που έχουν τόσο ευρύ αντικείμενο και συνδυάζουν τόσους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους σκέψης μαζί. Αυτό έχει πολλά θετικά, αλλά έχει και κάποια αρνητικά.Σωστός, συγγνώμη.
Για το ΗΜΜΥ τι εικόνα έχετε; Έχω δει πως οι κατατακτήριες είναι αρκετά δύσκολες και εγώ έχω να κάνω μαθηματικά από Β' Λυκείου + ότι από το πρόγραμμα σπουδών ναι μεν υπάρχουν μαθήματα που μου αρέσουν αλλά αρκετά είναι μακριά από τα ενδιαφέροντά μου.
Εκτός εαν είσαι απο τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις λοιπόν με πάρα πολλά ενδιαφέροντα, και τρομερά ευέλικτος ώστε να απολαμβάνεις τόσο την βαθιά θεωρία όσο και την πρακτική σκοπιά, σίγουρα κάτι θα σε δυσκολέψει στον κορμό. Πάρτο ως δεδομένο αυτό χωρίς να σε αποθαρρύνει.
Σχετικά με τις εξετάσεις τώρα...ναι θέλει πολύ ενασχόληση σίγουρα. Γενικά να ξέρεις πως χωρίς συνεχή διάβασμα τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Δεν εξετάζεσαι σχεδόν ποτέ σε θεωρία σε στυλ ερωτήσεις ή παπαγαλία, ούτε έχεις Σ ή Λ και άλλα τέτοια. Οπότε χωρίς ουσιαστική και εντατική ενασχόληση είναι αδύνατο να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που θα πρέπει να λύσεις.