Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Το να ντυθείς δηλαδή άστεγος το θεωρείς αστείο; Αν ναι, ντροπή σου.
Ευχαριστω. Στο θέμα μας τώρα...
Υ.Γ. Με το ιδιο σκεπτικο ,και σπασικλακι και χιπης και γκομενα , θεωρούμε κομπλεξικός και θα έπρεπε να ντρέπομαι.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλήθεια, γνωρίζεις πόσες χιλιάδες άστεγοι υπάρχουν; Δεν είναι ένα αστείο θέμα να είσαι άστεγος και δε μπορείς να παίζεις με τον πόνο του άλλου ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΩΝ.
Δεν είναι θέμα κόμπλεξισμου, είναι θέμα σεβασμού.
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Εγώ δεν το βλέπω έτσι .. Έλα μη μου γεμίζει τύψεις τωρα!Φίλε μου άλλο το ένα άλλο το άλλο. Με το να σκέφτεσαι να ντυθείς άστεγος σημαίνει ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται, ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα για το τι γινεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Αλήθεια, γνωρίζεις πόσες χιλιάδες άστεγοι υπάρχουν; Δεν είναι ένα αστείο θέμα να είσαι άστεγος και δε μπορείς να παίζεις με τον πόνο του άλλου ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΩΝ.
Δεν είναι θέμα κόμπλεξισμου, είναι θέμα σεβασμού.
Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτό συνεχίστε ότι λέγατε.
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
μια φίλη μου έχει τις ίδιες αποψείς για αυτούς που ντύνονται τσιγγάνοι-νες...το θεωρεί ρατσιστικό.
αυτό συνεχίστε ότι λέγατε.
Μιας και μας επισκέφτηκες , άσε και την γνώμη σου , τι απο τα δύο ?
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μιας και μας επισκέφτηκες , άσε και την γνώμη σου , τι απο τα δύο ?
λοιιιιιπόν, είναι τόσο πρωτόοοοτυπα και τα 2 που δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω έλα μωρέ Παύλο13, τπτ άλλο δεν έχεις σκεφτεί
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Εγώ σκέφτομαι να ντυθώ επιδειξίας λόγω πλούσιων προσόντων (ναι,έχω γαμάτη καπαρντίνα ) αλλά φοβάμαι μην αρρωστήσω λόγω κρύου.
Μιλας για Κυριακή στους δρόμους ή για βραδινή έξοδο ? Εγώ λέω για την βραδινή έξοδο Παρασκευής .. Ωστόσο για Κυριακή λέω για πιο απαλά πράγματα .. Καμια περούκα κανα σπρει , κανα χαζό ρούχο κτλπ .. Πραγματικό "Καρναβάλι"
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
λοιιιιιπόν, είναι τόσο πρωτόοοοτυπα και τα 2 που δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω έλα μωρέ Παύλο13, τπτ άλλο δεν έχεις σκεφτεί
Βαριέμαι να φτιάχνω στολές , και αυτές ειναι εύκολες
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιλας για Κυριακή στους δρόμους ή για βραδινή έξοδο ? Εγώ λέω για την βραδινή έξοδο Παρασκευής .. Ωστόσο για Κυριακή λέω για πιο απαλά πράγματα .. Καμια περούκα κανα σπρει , κανα χαζό ρούχο κτλπ .. Πραγματικό "Καρναβάλι"
Για Καρναβάλι μάλλον.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.