ToxicLips
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
peggykast
Νεοφερμένος
Πιστευω πως εχει διαμορφωθει μια εντελώς λάθος αντιληψη για τους απουσιολογους, ισως να υπαρχουν απουσιολογοι ασχημοι χαρακτηρες ή βαθμοθήρες, αλλα εγω ευτυχως δεν εχω ποτε γνωρισει ουτε εχω υπαρξει . Ειμαι απουσιολογος απο την 1η γυμνασιου συνεχομενα για 4 χρονια, ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα με συμμαθητες μου για τις απουσιες ακομα και με κολλητους μου. Οι καθηγητες βλεπουν ποιοι λειπουν και συμπληρωνουν. Ειναι κουραστικο να εισαι απουσιολογος ομως ειμαι υποχρεωμενη, οπως και ο καθενας στη θεση μου, να κρατω το απουσιολογιο και να τηρω τους κανονισμους. Κατα καιρους ειχα κοντρες με συμμαθητες μου, κακους μαθητες, οι οποιοι με ελεγαν φυτο κτλ, αυτο δεν ισχυει δεν βυθιζομαι στο διαβασμα για ωρες, 2 ωρες το πολυ την ημερα για το σχολειο και μετα τα φροντιστηρια, λιγοι ομως μπορουν να το χωνεψουν αυτο. Το να εισαι απουσιολογος, ειναι και αυτο μια εμπειρια, που με τον δικο της τροπο μου εχει μαθει πολλα.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Γεια σε όλους !
Πιστευω πως εχει διαμορφωθει μια εντελώς λάθος αντιληψη για τους απουσιολογους, ισως να υπαρχουν απουσιολογοι ασχημοι χαρακτηρες ή βαθμοθήρες, αλλα εγω ευτυχως δεν εχω ποτε γνωρισει ουτε εχω υπαρξει . Ειμαι απουσιολογος απο την 1η γυμνασιου συνεχομενα για 4 χρονια, ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα με συμμαθητες μου για τις απουσιες ακομα και με κολλητους μου. Οι καθηγητες βλεπουν ποιοι λειπουν και συμπληρωνουν. Ειναι κουραστικο να εισαι απουσιολογος ομως ειμαι υποχρεωμενη, οπως και ο καθενας στη θεση μου, να κρατω το απουσιολογιο και να τηρω τους κανονισμους. Κατα καιρους ειχα κοντρες με συμμαθητες μου, κακους μαθητες, οι οποιοι με ελεγαν φυτο κτλ, αυτο δεν ισχυει δεν βυθιζομαι στο διαβασμα για ωρες, 2 ωρες το πολυ την ημερα για το σχολειο και μετα τα φροντιστηρια, λιγοι ομως μπορουν να το χωνεψουν αυτο. Το να εισαι απουσιολογος, ειναι και αυτο μια εμπειρια, που με τον δικο της τροπο μου εχει μαθει πολλα.
Συμφωνω απολυτα! Ημουν εναν χρονο και θα ξανα ημουν αλλα τεσπα δνε ειναι αυτο το θεμα μας.... Ναι σε καποιους καθηγητες μπορουσα να τους καλυπτω αλλα σε καποιους αλλους ποτε! Επισης εινια κουραστικο διοτι αν καποιος ξεχασει να υπογραψει πρεπει να τον βρεις, να προσεχεις να μην παθει τιποτα, να φευγεις τελευταια απο την ταξη την τελευταια ωρα αν ο καθηγητης αργησει να υπογραψει απουσιολογιο και βιβλιο υλης κλπ κλπ κλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peggykast
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilis12345
Δραστήριο μέλος
μου βγηκε ο ψυχη , ο καθηγητης τους πεταγε εξω, εγω ακουγα τη μουρμουρα
αυτοι αργουσαν να μπουν στο μαθημα, εγω ακουγα τη μουρμουρα
αυτοι εβαζαν τζην στη γυμναστικη παλι ακουγα τη μουρμουρα
ε απο εκει και περα, αυτοεκπληρουμενη προφητεια
αν στα πρηζουν ολη μερα με τις απουσιες τους ερχεται η ωρα να τους βαλλεις και προσωπικα το εχω χαρει (οχι για φιλαρακια, για τον κυριο οχλο)
"ουτως ή αλλως τη γκρινια την ακουσα προκαταβολικα, παρε και με εσκασες τοσο καιρο "
άντζυ
Δραστήριο μέλος
just smile!
Δραστήριο μέλος
floydiantree
Νεοφερμένος
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι λίγο γελοίο, το να ισχυρίζεσαι ότι φροντίζεις να βγάζεις μέσο όρο 18,5 για να μην αναλάβεις καθήκοντα απουσιολογίου. Μπορείς κάλλιστα να βγάζεις μέσο όρο 20 (αν μπορείς φυσικά) και να ξεκαθαρίσεις εξαρχής στο διευθυντή τη θέση σου. Τόσο απλά. Κανένας δεν σε εξαναγκάζει για κάτι τέτοιο. Οπότε θα μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου για αυτήν την σκόπιμη πτώση του μέσου όρου σου. (Όχι πως με αφορά, αλλά αφου αποφάνθηκες, είχα το δικαίωμα να απαντήσω)Ημουν μια χρονια 2η απουσιολογος.Δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο,ειχαμε συμφωνησει με την πρωτη να μοιραζομαστε τις αρμοδιοτητες-ειχε νωρις φροντηστηριο και το πηγαινα στο σχαλασμα,τοο εγραφα που και που-αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι τιμητικο.Αλλα επειδη ειναι αγχωτικό(μια φορα χαθηκε,και πηγε η καρδια μου στην κουλουρη)φροντιζω να βγαζω γυρω στο 18,5.Παιρνω πολυ καλους βαθμους στα φιλολογικα που με ενδιαφερουν,στα αλλα 15-16,κι ετσι δεν ειμαι ουτε τριτη απουσιολογος και δεν ανησυχω καθοοοοοοοοοολου
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Λολ, έχοντας τον μεγαλύτερο γενικό μέσο όρο στην τάξη με έπρηζαν οι καθηγητές να πάρω το απουσιολόγιο. Τελικά συμφωνήθηκε να το πάρω το 2ο τετράμηνο και στο 1ο ένα άλλο παιδί. ΝΑΙ ΚΑΛΑ.
Μα νομίζω μπορείς να το αρνηθείς εντελώς.
Εγώ αυτό έκανα στην κατεύθυνση, στην ερευνητική και στο επιλογής που να μην έχω 4 διαφορετικά, είπαμε έστω ένα.
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και να με πηγαίνουν κιόλας στον διευθυντή και κλπ κλπ.....
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Δε μ'αρέσει η ιδέα να παρακαλάω τους καθηγητές να μου υπογράψουν.
Και δε θέλω να γίνω απουσιολόγος αν βγάλω καλό βαθμό.
(Η Απουσιολόγος μας έχει βγάλει 18,2 και η δεύτερη 19 ακριβώς αλλά για κάποιο λόγο η δεύτερη δεν ήθελε να μπει και τη βάλανε αναπληρωματική).
Είναι αγχωτικό,σπαστικό,και φεύγεις απο παντού τελευταίος..
mariaretrela
Νεοφερμένος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.