Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
Α ναι, τον ξέρω πολύ καλο παιδί, πηγαίναμε μαζί νηπιαγωγείο!
είμαστε 750000 κάτοικοι καλέ. Αν θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεριμένος
τον λενε Χρηστο και μπαινει Γ γυμνασιου.τι αλλος θες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
αριθμό ταυτότητας....τον λενε Χρηστο και μπαινει Γ γυμνασιου.τι αλλος θες?
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
αριθμό ταυτότητας....
ειναι μυστικος πρακτορας του F.B.I. και δεν μπορει να αποκαλυψει κατι τετοιο
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
μπαααα.... δεν είναι αυτοςειναι μυστικος πρακτορας του F.B.I. και δεν μπορει να αποκαλυψει κατι τετοιο
αυτός που ξέρω εγώ είναι της CIA...
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Αλλά χαλάλι,θα μου λείψει το ροζ βιβλιαράκι και οι μουτζούρες στα χέρια μου απ΄το καρμπόν.Τον τελευταίο χρόνο βέβαια βαρέθηκα λίγο και το συμπλήρωνε η διπλανή μου ωσάν γιούρφτικο σκεπάρνι.Πάντως, αυτά περί σπασικλίασης και απουσιολογίου,στα σκουπίδια...
kostantinosal
Νεοφερμένος
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
:no1::no1:εγω ημουν απουσιολογος και τα 6 χρονια...στην αρχη το παραδεχομαι ημουν σπασικλας το χα παρει πολυ σοβαρα και δεν χαριζομουν σε κανεναν....αλλα μετα χαλαρωσα πολυ και ειχα ΑΡΙΣΤΕΣ σχεσεις με ολους.στην Α λυκειου μαλιστα ημουν και προεδρος της ταξης
το παν όταν είσαι απουσιολόγος είναι να έχεις καλές σχέσεις κ να είσαι φιλικός κ αγαπητός με όλους..έτσι κερδίζεις εύκολα την εύνοια των συμμαθητών σου!!
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
:no1::no1:
το παν όταν είσαι απουσιολόγος είναι να έχεις καλές σχέσεις κ να είσαι φιλικός κ αγαπητός με όλους..έτσι κερδίζεις εύκολα την εύνοια των συμμαθητών σου!!
Ναι, οκ συμφωνώ, το επιθυμητό είναι να υπάρχουν καλές σχέσεις με όλους. Αλλά άμα φεύγουν και την κοπανάνε, και μετά σε καβαλάνε και από πάνω, επειδή τους έβαλες την απουσία, όχι ρε φίλε... Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους...
Μου φτάνει που έχω την γκρίνια των καθηγητών επειδή έχει μουτζούρες το απουσιολόγιο... Άλλη έννοια δεν είχα, να κάνω και καλά γράμματα...
Η ευθύνη είναι ευθύνη το είπα και πιο πάνω. Και ας είμαστε αντικειμενικοί... Οι καλές σχέσεις, βασίζονται στην ειλικρίνεια.
Και στην τιμιότητα. Έφυγες, έφυγες. Θα πάρεις και την απουσία. Δε θα μου τα πρήζεις εμένα μετά... Άμα είναι ο καθηγητής ντιπ για ντιπ, κάπως θα βρω τον τρόπο και δε θα στη βάλω. Μη μου ζητάς όμως να κάνω τα αδύνατα δυνατά... Τι είμαι, κορόιδο?
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, οκ συμφωνώ, το επιθυμητό είναι να υπάρχουν καλές σχέσεις με όλους. Αλλά άμα φεύγουν και την κοπανάνε, και μετά σε καβαλάνε και από πάνω, επειδή τους έβαλες την απουσία, όχι ρε φίλε... Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους...
Μου φτάνει που έχω την γκρίνια των καθηγητών επειδή έχει μουτζούρες το απουσιολόγιο... Άλλη έννοια δεν είχα, να κάνω και καλά γράμματα...
Η ευθύνη είναι ευθύνη το είπα και πιο πάνω. Και ας είμαστε αντικειμενικοί... Οι καλές σχέσεις, βασίζονται στην ειλικρίνεια.
Και στην τιμιότητα. Έφυγες, έφυγες. Θα πάρεις και την απουσία. Δε θα μου τα πρήζεις εμένα μετά... Άμα είναι ο καθηγητής ντιπ για ντιπ, κάπως θα βρω τον τρόπο και δε θα στη βάλω. Μη μου ζητάς όμως να κάνω τα αδύνατα δυνατά... Τι είμαι, κορόιδο?
βέβαια συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!:no1:όλοι πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους όταν την κοπανάνε..κ μετά άμα τους βάλεις απουσία,τι σου λένε??εκφράσεις του τύπου "γιατί την έβαλες??δεν μπορούσες να την παραβλέψεις??"..σώθηκες τώρα!!αυτοί ειδικά που το κάνουν επάγγελμα το θέμα των απουσιών δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ!
Zod
Δραστήριο μέλος
+1000000000000000. Ειδικά κάτι άτομα που συνέχεια απαιτούν να τις κρύψεις, σε θάβουν πίσω από την πλάτη σου και σε κοροιδεύουν και γενικά είναι τελείως αχάριστα. Αυτά είναι για σφαλιάρες. Και στο τέλος τι θα αποκομήσεις; Μία ωραιότατη αποβολή από τον διευθυντή! YUPPIE!
-----------------------------------------
Και στην τελική αδικείται μόνο ο απουσιολόγος! Γιατί είναι ο μόνος που όταν φύγει θα πάρει 1000% την απουσιούλα του
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
+1000000000000000. Ειδικά κάτι άτομα που συνέχεια απαιτούν να τις κρύψεις, σε θάβουν πίσω από την πλάτη σου και σε κοροιδεύουν και γενικά είναι τελείως αχάριστα. Αυτά είναι για σφαλιάρες. Και στο τέλος τι θα αποκομήσεις; Μία ωραιότατη αποβολή από τον διευθυντή! YUPPIE!
-----------------------------------------
Και στην τελική αδικείται μόνο ο απουσιολόγος! Γιατί είναι ο μόνος που όταν φύγει θα πάρει 1000% την απουσιούλα του
Χα χα, ναι πράγματι... Είναι ο πρώτος που παρατηρούν ότι λείπει...
Τελικά το επάγγελμα έχει μόνο αρνητικά... Καθυστερείς να ξεκινήσεις τη γυμναστική, γιατί πρέπει να τους μετρήσεις όλους, μήπως λείπει κανείς, και άλλα πολλά κακά...
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χα χα, ναι πράγματι... Είναι ο πρώτος που παρατηρούν ότι λείπει...
Τελικά το επάγγελμα έχει μόνο αρνητικά... Καθυστερείς να ξεκινήσεις τη γυμναστική, γιατί πρέπει να τους μετρήσεις όλους, μήπως λείπει κανείς, και άλλα πολλά κακά...
ναι όπως τα λες!!!είναι πολύ μεγάλη ευθύνη..από τη μία να προσέχεις μην το ξεχάσεις πουθενά,από την άλλη να τους μετρήσεις σωστά,να βάλεις σωστά τις απουσίες..τελικά άμα δεν είσαι απουσιολόγος,είσαι κ ξέγνοιαστος!!:iagree:
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν το εδινα καθολου σημασια
μια φορα ομωσ που εγινε κατι σαν επιθεωρηση απο τη δευτεροβαθμια ηηηη κατι τετοιο φοβηηφηκα για ποινεσ
ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ
κατα την αποψη μου ειναι το ποιο κουραστικο εγγραφο
γι αυτο το ειχα στο πεταμα
ευτυχωσ ηταν φιλοτιμοι καποιοι καθηγητεσ και το ταχτοποιουσαν
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπαμε ή θα είσαι απουσιολόγος και θα βάζεις απουσίες ή μην το πάρεις
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί και εγώ ήμουν και ξέρω τι δουλειά
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο βρε συ για το μην το παρεισ εμασ στο σχολειο μου ηταν υποχρεωτικο[δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο διοτι δεν ασχοληθηκα με διαταγματα υπουργειου]
παντωσ εγω στη δευτερα λυκειου το ειχα αγγαρεψει αλλοου
στην τριτη εεεεεεεεεε για λιγο το δεχτηκε καποιοσ αλλοσ
αυτο εννοω
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
To λιβανίζετε κάτι ώρες.
Είπαμε ή θα είσαι απουσιολόγος και θα βάζεις απουσίες ή μην το πάρεις
Έτσι είναι τα πράγματα. Ο άλλος θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του.... Άμα λάχει και είσαι τυχερός, και είναι ούφο ο καθηγητής, τότε κάποια ίσως χαριστεί.
Άμα θες να είσαι δίκαιος, τις βάζεις όλες. Και στον εαυτό σου άμα άργησες... Εγώ έχω βάλει και στον εαυτό μου.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.