georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε σεις οχι!! δεν ειναι ολοι οι απουσιολογοι ιδιοι....μια απο τις 2 μ κολλητες ηταν μεχρι τ προηγουμενο τριμινο απουσιολογος... κ ομως ηταν τ λιγοτερο σπασικλακι στν ταξη της.... βεβαια καποιες φορες οντως οι απουσιολογοι ειναι ψιλοφυτακια...... οπωσ οι δικες μας..............!!!!!!!!!!
Ενταξει μη τους βαζουμε ολους σ ενα καζανι υπαρχουν κ φυσιολογικοι απουσιολογοι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lola_29
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
guess
Δραστήριο μέλος
Δεν είπαμε τίποτα το αντίθετο...
Οι απουσιολόγοι...δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα άλλα παιδιά!
ΕΛΕΟΣ...μόνο που βγάζουν κάποια μοριάκια παραπάνω...
STELIOS K.
Νεοφερμένος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Εμείς φέτος είμαστε 20 οπότε έχω μάθει τον κατάλογο απέξω. Πρώτη ώρα, όταν πάει 8.30 (Το κουδούνι χτυπάει 8.15) εγώ προσωπικά γράφω.. κι άμα έρθει κάποιος βάζουμε προσήλθε.. Στην Πληροφορική πάλι επειδή είναι παιδιά από άλλα τμήματα που δεν τα ξέρω αρχίζω αι φωνάζω ονόματα απ'τον κατάλογο για να είμαι σίγουρη! Το να ψάχνεις καθηγητές που ξεχνάνε να υπογράψουν είναι τόοοοοοοοοοοοσο σπαστικό. Γυρνάς στους διαδρόμους, χάνεις το διάλειμμα για να σου πουν "Α, ναι! Το ξέχασα; Τι καλό παιδί που είσαι" =@
Φωνάζεις ονόματα από τον κατάλογο;
Εμάς το εργαστήριο της ΠΛηροφορικής μετατρέπεται σε παιδική χαρά. Οπότε και να φώναζα, δε θα μπορούσα να ακουστώ...
Αν, αρχίσω να φωνάζω ονόματα, θα με γιουχάρουν όλοι, είμαι 100% σίγουρος.
Μα δεν υπάρχει κανένα κόλλημα...
Δεν είπαμε τίποτα το αντίθετο...
Οι απουσιολόγοι...δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα άλλα παιδιά!
ΕΛΕΟΣ...μόνο που βγάζουν κάποια μοριάκια παραπάνω...
Εύγε! Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούμε να σβήνουμε με μαγικά τις απουσίες.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Φωνάζεις ονόματα από τον κατάλογο;
Εμάς το εργαστήριο της ΠΛηροφορικής μετατρέπεται σε παιδική χαρά. Οπότε και να φώναζα, δε θα μπορούσα να ακουστώ...
Αν, αρχίσω να φωνάζω ονόματα, θα με γιουχάρουν όλοι, είμαι 100% σίγουρος.
Κι εμάς σε παιδική χαρά μετατρέπεται, αλλά δεν τους παίρνει την ώρα που παίρνω απουσίες να μην σωπάσουν και πάρουν καμία κατα λάθος
Γιατί να σε γιουχάρουν; Ούτε υποχρεωμένος να ξέρεις όλα τα παιδιά της τάξης (τάξης όχι τμήματος) είσαι ούτε τίποτα.. (:
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς όμως η καθηγήτριά μας πιάνει από μόνη της τον κατάλογο και ελέγχει, άρα νταξ, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.
Είμαστε 18, οπότε τους ξέρω όλους, αλλά συνεχώς μπαινοβγαίνουν, είναι πολύ ατίθασοι. Θα πρέπει να μου δώσουν ειδικό πτυχίο με ειδικότητα τσοπανόσκυλου, όταν απολυθώ από το Λύκειο!
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Παιδιά, για πείτε πώς ακριβώς σβήνετε απουσίες (όσοι είστε απουσιολόγοι) γιατί είμαι νέα στο "επάγγελμα" και έχω περιέργεια να μάθω...
Κάνεις το συν (+) πλήν (-)
Τα προσήλθε για όσους δεν ξέρουν πρέπει να υπογράφονται από τους καθηγητές.
Εγώ προσωπικά δεν βάζω ποτέ απουσία την 1η ώρα σε μία μόνο κοπέλα απ' την τάξη γιατί πραγματικά επειδή πρέπει να πηγαίνει τον αδερφό της στο δημοτικό και μετά να έρχεται στο λύκειο (μιλάμε για απόσταση 20'), ΔΕΝ προλαβαίνει. Κι ενώ έχει ενημερώσει τον διευθυντή αυτός δεν ακούει τίποτα. Ε το θεωρώ αδικία να χάσει την χρονιά της.
Guest 292010
Επισκέπτης
Εγώ όσο υπήρξα απουσιολόγος απουσία δεν έκρυψα,όυτε παραμέλησα ποτέ κι αν ξαναυπάρξω το ίδιο θα κάνω,γιατί θέλω να βρω τον μπελά μου και τελοσπάντων τι το περάσαμε!Εγώ που παίρνω κανονικά τις απουσιούλες σε πηγάδι κατούρησα?
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω πλαστογραφουσα τις υπογραφες των καθηγητων κατω απο τα "προσηλθε". :zilia: Νταξει, οι περισσοτερες μια απλη μουτζουρα ηταν, δεν ηταν κατι το περιπλοκο.Τα προσήλθε για όσους δεν ξέρουν πρέπει να υπογράφονται από τους καθηγητές.
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Χρήστο δεν σε είχα για λαμόγιο
chris_90
Διάσημο μέλος
Ε, το εκανα κι αυτο μπας και σταματησουν να με λενε φυτο. Επισης ηταν 2-3 παιδια που στη μια αδικαιολογητη θα εμεναν και το θεωρουσα μαλακια να μεινουν γι' αυτο το λογο (παρολα αυτα εξακολουθουσαν να μην πατανε 1η ωρα ).Χρήστο δεν σε είχα για λαμόγιο
ἅλς
Διάσημο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Τα προσήλθε για όσους δεν ξέρουν πρέπει να υπογράφονται από τους καθηγητές.
Μόνο που και οι ίδιοι οι καθηγητές δεν υπογράφουν στο προσήλθε. Ε, αν δεν υπογράψουν, δε θα κάτσω να τους κυνηγάω. Μόνο για την κανονική υπογραφή το κάνω αυτό.
Δεν ξέρω αν έχετε αλλάξει μπλοκάκι στο απουσιολόγιο, αλλά έχετε πιάσει καθόλου στα χέρια σας αυτά τα καινούρια; Που έχουν λεπτά φύλλα; Είναι πολύ σπαστικά, φαίνεται και στο επόμενο άσπρο φύλλο τί γράφεις!
Ε, το εκανα κι αυτο μπας και σταματησουν να με λενε φυτο. Επισης ηταν 2-3 παιδια που στη μια αδικαιολογητη θα εμεναν και το θεωρουσα μαλακια να μεινουν γι' αυτο το λογο (παρολα αυτα εξακολουθουσαν να μην πατανε 1η ωρα ).
Ας έμεναν.
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν έχετε αλλάξει μπλοκάκι στο απουσιολόγιο, αλλά έχετε πιάσει καθόλου στα χέρια σας αυτά τα καινούρια; Που έχουν λεπτά φύλλα; Είναι πολύ σπαστικά, φαίνεται και στο επόμενο άσπρο φύλλο τί γράφεις!
.
μηπως ειναι το δικος σου μονο,γιατι το δικο μου μια χαρα ειναι,τωρα ομως που τελειωσαν πηρα παλι το αλλο με το καρμπον
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Εσείς βάζετε κάποιο χαρτόνι από κάτω;
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.