tasoula
Νεοφερμένος
χμμμ..το θυμαμαι..Καλα εκεινη η κατασταση ηταν πραγματικα 'ελεος'..Παντως μια χαρα απουσιολογος εισαι..φετος ειδικα για μερικους μερικους(ξερεις εσυ!!)..γενικα δεν εχω τιποτα με τους απουσιολογους ,ισα-ισα και μπραβο για την επιδοση τους!!Ουτε το βελπω ανταγωνιστικα και με ζηλεια οπως πολλα 'κοριτσακια΄στο σχολειο..και εγω εχω το απουσιολογιο τον τελευταιο καιρο..προσπαθω οσο γινεται να καλυπτω τους συμμαθητες μου αλλα πολλες φορες οταν ζητανε και ξαναζητανε σε φερνουν σε δυσκολη θεση..και ειναι και μερικοι σπαστικοι καθηγητες που και λαθος να κανεις σε περνανε απο ιερα εξεταση...το αποκορυφωμα για μενα ηταν οταν δεν ειχα βαλει απουσια σε κατι κοπελες που ελειπαν πρωτες ωρες και οταν αυτες ηρθαν σχολειο ,πηγαν και με καρφωσαν σε μια καθηγητρια....ελεος!!αναρωτιεμαι τι εχω να δω ακομα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
ps : ειμαι η μονη που θελω να ξεφορτωθω απουσιολογιο ? να κανουμε ενα POLL ..(LOL!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Οχι κι εγω ηθελα να το ξεφορτωθω οταν το ειχα!ps : ειμαι η μονη που θελω να ξεφορτωθω απουσιολογιο ? να κανουμε ενα POLL ..(LOL!)
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
τρελο σκηνικο...ανωμαλιες...δν τις ξανακαλυπτω εγω αυτες...να πανε παλι να με καρφωσουν που τις καλυψα ??? ελεος.τεσπα..το "κοριτσακια" ΘΕΪΚΟ ομως !
ps : ειμαι η μονη που θελω να ξεφορτωθω απουσιολογιο ? να κανουμε ενα POLL ..(LOL!)
κορυφαίο!!
Κι εγώ σε όλο το γυμνάσιο που ήμουν 2η μαζί με ένα άλλο κορίτσι, όταν έλειπε η 1η, το άφηνα πάντα στην άλλη...Ποτέ δεν το επιδίωξα! Και πέρυσι που ήμουν 2η και ο 1ος δεν το ήθελε, το πάσαρα στον επόμενο! (Ο οποίος το πάσαρε στον επόμενο κτλ, μέχρι που το πήρε ένα κορίτσι που είχε στάνταρ κάτω απο 18!!) Βαριόμασταν όλοι τη ζωή μας, πού να έχουμε και αυτό και να ακούμε τον καθένα να μας κλαίγεται;;;
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
tolisman
Δραστήριο μέλος
tasoula
Νεοφερμένος
Σιγουρα καποιος θα βρεθει να το παρει,αυτο να λεγεται!!..ειδικα αν γινουν φετος τα τμηματα 4,οποτε θα εχουμε παλι πολλα 'κοριτσακια' που ψοφανε(κυριολεκτικα)για απουσιολογιο!!Μην σου πω οτι θα χουμε και μαλλιοτραβηγματα!!..ε,scully??εε, κάποιος θα βρεθεί να το πάρει..
Marinaki
Νεοφερμένος
μια μερα ειχαμε θρησκευτικα και απο τα 25 περιπου παιδια στη ταξη μειναμε 3 (εγω δεν μπορουσα να φυγω γιατι ειχα την 'τυχη' να με εξεταζει) και οταν το καταλαβε ο καθηγητης, με πηγε στο διευθυντη επειδη δεν εβαλα απουσιες... εγω φυσικα υποστηριξα οτι ηταν ολα τα παιδια στη ταξη... τα ειδοποιησα και οταν πηγαμε εγω, ο καθηγητης και ο διευθυντης στη ταξη ηταν ολοι εκει!!!! στο τελος για να μην μακρυγορω ο διευθυντης για καλη μου τυχη πιστεψε εμενα!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν ήμουν ποτέ απουσιολόγος (κι ούτε πρόκειται έτσι όπως πάω)....αλλά δε νομίζω να είναι λόγος για αυτά τα παιδιά να τους αποκαλείτε φυτά και σπασικλάκια και ούτω καθ'εξής....μπορεί να κοροϊδεύετε τώρα αλλά κάποτε θα κάνετε τα πάντα για να βρεθείτε στη θέση τους...είναι παιδιά που διαβάζουν και καλά κάνουν γιατί κάποτε θα τους χρειαστούν αυτές οι γνώσεις...κι όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, αυτοί που κορόιδευαν ως τότε θα τα βρουν μπαστούνια (δε λέω για κάποιον εδώ..γενικά μιλάω)....κι αυτά τα "σβήσε μου καμιά απουσία" να κοπούν...όποιος δε θέλει να έχει απουσίες να φροντίσει να μην κάνει...με αυτό που λέτε φέρνετε τον απουσιολόγο σε δύσκολη θέση....πραγματικά πιστεύω ότι όσοι κοροϊδεύουν θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν...αυτή είναι γνώμη μου....(ξαναλέω ότι ΔΕΝ αναφέρομαι σε κάποιον από δω μέσα!!)
Υ.Γ.: πρώην πεθερά ουδέν σχόλιον από μέρους σου!!
Το 20 δε σημαίνει ότι αυτός που το 'χει, έχει και πολλές γνώσεις. Δυστυχώς, αυτό ισχύει, στα ελληνικά σχολεία.
Tilemaxos
Νεοφερμένος
Ααααα, και παιδια... Γινετε απουσιολογοι Συμφερει στις Κοπανες
Iliaso
Περιβόητο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.