Mercury
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Παντα γλυτωνα οπου μπορουσα απουσιες και θα συνεχισω να γλυτωνω,διοτι το καταπιεστικο συστημα ''απουσιων'' με εχει αηδιασει σε μεγαλο βαθμο. smoke: smoke:
Εξαλλου παντα με αηδιαζαν τα γλυφτρονια οι κλασικοι απουσιολογοι,με εκεινο το ηλιθιο βλεμμα κατα το μετρημα για να δουν αμα λειπει καποιος απο την ταξη,ετσι ωστε να μην χασουν ευκαιρια και να τον βαλουν απουσια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
μια κοπέλα πέρσι κιόλας αν δεν την κάλυπτα διαρκώς και δεν τη δικαιολογούσα είναι αδιαμφισβητητο πως θα εμενε..βεβαια ουτε κοροϊδακι γινομουν..μονο 2-3 ατομα που δε με χωνευαν δεν καλυπτα ποτε..εμ,τι να κανουμε,αυτοι χαναν..αχαχαχα
FRIENDLY GIRL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ T-R-A-G-I-C!!!
Αυτός που είχε το απουσιολόγιο πριν από εμένα, μου κλαιγόταν στο facebook και με παρακαλούσε να του το δώσω, για να γλύφει πιο εύκολα τους καθηγητές. Μετά από 1,5 μήνα το παράτησα και το πήρε πάλι αυτός. Το γλυφτρόνι...
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
"Α ναι;Έφυγε;Δεν το πρόσεξα." ε και δεν μπορούν να πουν τίποτα.Κάποιες φορές είναι και αλήθεια.Δεν μπορώ να τα μετράω σε κάθε διάλειμμα.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Thetawaves
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Απαλλάχθηκα από αυτό
Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος
+1. Μου την είχε σπάσει τόσο πολύ ένα γλειφτρόνι απουσιολόγος στην Α' Γυμνασίου, που στη Β' το πήρα (και δεν το έδωσα στον επόμενο, σε αυτόν δηλαδή), μόνο και μόνο για να σβήσω από το προσωπό του εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο κάθε πρωί που έβαζε απουσίες. Έκτοτε χρησιμοποιώ το προαναφερθέν σύστημα.Εξαλλου παντα με αηδιαζαν τα γλυφτρονια οι κλασικοι απουσιολογοι, με εκεινο το ηλιθιο βλεμμα κατα το μετρημα για να δουν αμα λειπει καποιος απο την ταξη, ετσι ωστε να μην χασουν ευκαιρια και να τον βαλουν απουσια!
sydney96
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι ακολουθώ άλλο σύστημα. Επειδή συνήθως (δηλ. στο 90% των περιπτώσεων) βαριέμαι πάρα πολύ να το γράψω (τι να κάνω κι εγώ, 4 χρόνια απουσιολόγος κουράστηκα πια), το δίνω κάθε μέρα και σε άλλον να το συμπληρώσει, και έτσι είναι όλοι ικανοποιημένοι. Εκτός βέβαια και αν μου ζητήσει κάποιος να τον καλύψω, οπότε το επιμελούμαι εγώ προσωπικώς.
Κάτι τέτοιο κάνω κι εγώ.Ειδικά σε κάτι μαθήματα όπως η γυμναστική που βγαίνει από την τάξη δεν ξέρω ποτέ που είναι και ποιος το έχει.Γενικότερα αρέσει πολύ στις φίλες μου να το κρατάνε και δεν τις χαλάω χατήρι.
Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε αυτήν την περίπτωση βολεύει κιόλας γιατί μετά σε στέλνουν να το ψάξεις και χάνεις μάθημαΚάτι τέτοιο κάνω κι εγώ.Ειδικά σε κάτι μαθήματα όπως η γυμναστική που βγαίνει από την τάξη δεν ξέρω ποτέ που είναι και ποιος το έχει
sydney96
Δραστήριο μέλος
Σε αυτήν την περίπτωση βολεύει κιόλας γιατί μετά σε στέλνουν να το ψάξεις και χάνεις μάθημα
Συμφωνώ.Αλλά μου χει τύχει να χαθεί την τελευταία ώρα στο 7ωρο και να έχω μείνει λίγο παραπάνω.Τελικά ο καθηγητής που είχαμε την 6η ώρα είχε πάρει μαζί με τα υπόλοιπα βιβλία του και το βιβλίο ύλης χωρίς να το καταλάβει .
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εμένα μου έχει τύχει να πάρει το βιβλίο ύλης, όχι κατα λάθος, και να μην μου το πεί καν. Εγώ νόμιζα πως το είχα χάσει.Συμφωνώ.Αλλά μου χει τύχει να χαθεί την τελευταία ώρα στο 7ωρο και να έχω μείνει λίγο παραπάνω.Τελικά ο καθηγητής που είχαμε την 6η ώρα είχε πάρει μαζί με τα υπόλοιπα βιβλία του και το βιβλίο ύλης χωρίς να το καταλάβει .
sydney96
Δραστήριο μέλος
Εμένα μου έχει τύχει να πάρει το βιβλίο ύλης, όχι κατα λάθος, και να μην μου το πεί καν. Εγώ νόμιζα πως το είχα χάσει.
Και αυτό ναι.Και μου το έφερνε αργότερα ο επόμενος καθηγητής.Αλλά είχα φάει καλά καλά όλο το διάλειμμα να τους ρωτάω όλους αν το είδαν πουθενά ή αν το πήρε κανείς κατά λάθος.Δε φαντάζεσαι πόσο με νευριάζει όταν γίνεται αυτό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.