miv
Επιφανές μέλος
Ρε παιδιά πώς να το λερώσετε το απουσιολόγιο τι είναι???Πάνω από αυτό θα την τρώτε την τυρόπιτα???
Καλά όσο για το να το χάσεις και εγώ το είχα χάσει μια φορά και έψαξα σε όλο το σχολείο...Τελικά το είχα αφήσει έξω από όταν κάναμε γυμναστική ΜΑΖΙ με το βιβλίο ύλης!
Α και τώρα που το θυμήθηκα μια φορά πήγα να κόψω το χαρτάκι από το απουσιολόγιο και δεν έβρισκα το βιβλίο ύλης. Με φώναξε ο διευθυντής, με έβρισε, με είπε ανεύθυνη και επειδή του έλεγα ότι δεν ξέρω που είναι και ότι εγώ τι φταίω μπορεί να το πήρε κάποιος καθηγητής μου έλεγε ότι έχω μεγάλη γλώσσα και τα λοιπά. Και τελικά το βρήκε η γραμματέας κάτω από την τσάντα της φιλολόγου... Καλά και το περίεργο είναι ότι μετά μου έλεγαν "και άμα δεν το βρίσκαμε τι θα γινόταν??" Εκεί τα πήρα, και έφυγα χωρίς να πώ τίποτα.
Βασικά σ'εμάς το απουσιολόγιο γίνεται χώρος έκφρασης και τέχνης για ολόκληρο το τμήμα.
Το βιβλίο ύλης είναι το πιο σημαντικό έγγραφο του σχολείου πάντως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α και τώρα που το θυμήθηκα μια φορά πήγα να κόψω το χαρτάκι από το απουσιολόγιο και δεν έβρισκα το βιβλίο ύλης. Με φώναξε ο διευθυντής, με έβρισε, με είπε ανεύθυνη και επειδή του έλεγα ότι δεν ξέρω που είναι και ότι εγώ τι φταίω μπορεί να το πήρε κάποιος καθηγητής μου έλεγε ότι έχω μεγάλη γλώσσα και τα λοιπά. Και τελικά το βρήκε η γραμματέας κάτω από την τσάντα της φιλολόγου... Καλά και το περίεργο είναι ότι μετά μου έλεγαν "και άμα δεν το βρίσκαμε τι θα γινόταν??" Εκεί τα πήρα, και έφυγα χωρίς να πώ τίποτα.
Τί μου θύμησες τώρα... Πρώτη Γυμνασίου, εγώ απουσιολόγος μαζί με μία φίλη μου.. Μία μέρα, μετά το διάλειμμα, δεν βρίσκαμε το βιβλίο ύλης.. Το ψάξαμε παντού, αλλά τίποτα! Το είχαμε αφήσει πάνω από την έδρα στο τέλος της προηγούμενης ώρας αλλά τώρα δεν ήταν πουθενά!! Τέλος πάντων, εμείς, τί να κάνουμε, κατατρομαγμένες, πάμε στη Διεύθυνση να το αναφέρουμε. Αφού ακούσαμε ΤΟ βρισίδι, η Διευθύντρια σκέφτηκε να πάρει τηλέφωνο την κουλή καθηγήτρια που είχαμε την προηγούμενη ώρα (η οποία είχε τελειώσει τα μαθήματα και είχε φύγει) να δει μήπως θυμόταν αν το είχε αφήσει εκείνη πουθενά. Τελικά το είχε πάρει εκείνη σπίτι της!!!! ΕΛΕΟΣ??
desolator_X
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Βγάλε tutorial
desolator_X
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλεος ρε.
Βγάλε tutorial
χαχα οκ ρε βασικα μπαινω μεσα μαζι με την καθηγητρια...Αρχισε αυτη και του λεγε τι ειχε γινει και του κανω του διευθυντη επειδη τα χα παει 'αυτης πεστης να σταματησει' χαχαχα...Και αρχιζω και του τα χωνω...Ε στο τελος του βγηκα απο πανω
miv
Επιφανές μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά σ'εμάς το απουσιολόγιο γίνεται χώρος έκφρασης και τέχνης για ολόκληρο το τμήμα.
και εγω,ενω δε ειμαι απουσιολογος,το εχω στολισει το απουσιολογιο
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα αν είναι έτσι να μην το δίνουν σε εμάς, να μην μας το εμπιστεύονται . να το κλειδώνουν κάπου και να μην το μεταφέρουν οι μαθητές αλλά να το παίρνουν οι καθηγητέςΤο βιβλίο ύλης είναι το πιο σημαντικό έγγραφο του σχολείου πάντως.
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
sophaki983
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Λίγη αγάπη λοιπόν στους απουσιολόγους, την αξίζουν νομίζω Δεν είναι και λίγο να βγαίνεις πρώτος στην τάξη.
κ@τεριΝ@
Νεοφερμένος
John Kort
Νεοφερμένος
Λίγη αγάπη λοιπόν στους απουσιολόγους, την αξίζουν νομίζω Δεν είναι και λίγο να βγαίνεις πρώτος στην τάξη.
Και οι απουσιολόγοι έχουν ψυχή
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Σιγά το σοβαρό μορέ.To θέμα του απουσιολόγου και η ευθύνη που παίρνει είναι σημαντικό. Ο απουσιολόγος έχει διπλή ευθύνη αν και δεν φαίνεται με την πρώτη. Πρώτον για το σχολείο γιατί όπως και να το κάνουμε το απουσιολόγιο θεωρείται επίσημο έγγραφο και να κάνεις του κεφαλιού σου δεν ειναι ότι καλύτερο. Έπειτα έχει ευθύνη προς τον μαθητή. Φανταστείτε το σκηνικό οπου ο μαθητής που έκανε κοπάνα παθαίνει κάποιο ατυχημα. Το απουσιολόγιο δεν τον έχει στους "εκτός". οπότε πως θα εξηγήσει ο απουσιολόγος η το σχολείο εν τέλει στους γονείς του πως πχ ενώ ήταν μέσα στην τάξη και παρακολουθούσε μάθημα, τον χτύπησε αυτοκίνητο, κτλ;
miv
Επιφανές μέλος
To θέμα του απουσιολόγου και η ευθύνη που παίρνει είναι σημαντικό. Ο απουσιολόγος έχει διπλή ευθύνη αν και δεν φαίνεται με την πρώτη. Πρώτον για το σχολείο γιατί όπως και να το κάνουμε το απουσιολόγιο θεωρείται επίσημο έγγραφο και να κάνεις του κεφαλιού σου δεν ειναι ότι καλύτερο. Έπειτα έχει ευθύνη προς τον μαθητή. Φανταστείτε το σκηνικό οπου ο μαθητής που έκανε κοπάνα παθαίνει κάποιο ατυχημα. Το απουσιολόγιο δεν τον έχει στους "εκτός". οπότε πως θα εξηγήσει ο απουσιολόγος η το σχολείο εν τέλει στους γονείς του πως πχ ενώ ήταν μέσα στην τάξη και παρακολουθούσε μάθημα, τον χτύπησε αυτοκίνητο, κτλ;
Δεν είναι λίγο να παίρνεις τις ευθύνες του απουσιολογίου ναι. Μου το χαλάς όμως οταν μιλάς για τον πρωτο της τάξης. Σιγά το θέμα.
tanoulitsa
Νεοφερμένος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου το χαλάς όμως οταν μιλάς για τον πρωτο της τάξης. Σιγά το θέμα.
Κρίνω απο το τμήμα στο οποίο ήμουν, που οι περισσότεροι ήμαστε πάνω απο 18 (στις πανελλήνιες, δίναμε και δευτέρα τότε). Τρελός ανταγωνισμός μέσα στην τάξη. Γενικά χρειάζεται σκληρή δουλειά. Σημασία φυσική δεν έχει, και συμφωνώ, αλλα τουλάχιστον καλό είναι να αναγνωρίζουμε την δουλειά που έχει κάνει κάποιος
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς δεν ζωγραφίζουμε αλλά παίζουμε πόλεμο και με τα 2.Βασικά σ'εμάς το απουσιολόγιο γίνεται χώρος έκφρασης και τέχνης για ολόκληρο το τμήμα.
Το βιβλίο ύλης είναι το πιο σημαντικό έγγραφο του σχολείου πάντως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.