chris_90
Διάσημο μέλος
6>4 αυτο διαβαζεται "6 μεγαλυτερο του 4". Σωστα;;;;χαμηλοτερο απο 15???!!!γιατιιιιιιι?
Αρα ΜΟ>15 "μεσος ορος ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ του 15".
Ετσι;
Ουτε ανισωσεις δεν ξερω πια; Αν και βαζω το χερι μου στη φωτια οτι ειναι σωστο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
6>4 αυτο διαβαζεται "6 μεγαλυτερο του 4". Σωστα;;;;
Αρα ΜΟ>15 "μεσος ορος ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ του 15.
Ετσι;
Ουτε ανισωσεις δεν ξερω πια; Αν και βαζω το χερι μου στη φωτια οτι ειναι σωστο.
Σωστά τα λέει ο chris
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stelios93
Νεοφερμένος
rika
Νεοφερμένος
αααα καλα και εγω το ιδιο...ειμαι πολυ επαναστατικη!!:sman:Εγώ εχω καπου στις 10 απο κοπάνες...
elpi_richie
Νεοφερμένος
δηλαδη αυτοι που κανουν καταληψη 20 μερες μενουν?
αυτο ακουσα για τις απουσιες
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Στην κατάληψη δεν γίνεται να μπαίνουν απουσίες... βασικά δεν είναι λογικό από την στιγμή που οι καθηγητές υποτίθεται πως είναι απ'έξω....
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω που εχω ζησει 3 καταληψεις παντως, σε καμια δεν πηρα απουσια! Πως να παρω δηλαδη, αφου οι καθηγητες και ο διευθυντης δεν ηταν μεσα στο σχολειο. Μια χρονια μαλιστα ειχαν σκισει τα απουσιολογια...Γιατι περνουμε απουσιες στην αποχη και την καταληψη?
δηλαδη αυτοι που κανουν καταληψη 20 μερες μενουν?
αυτο ακουσα για τις απουσιες
Στην αποχη αντιθετα μπαινουν απουσιες.
elpi_richie
Νεοφερμένος
ωραια πηγα στις 12=(
elenaki_lala
Νεοφερμένος
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι νόμιμο; Είναι δίκαιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
vasilis12345
Δραστήριο μέλος
για μενα, παιρνεις απουσια σηκωνεσαι και φευγεις (χωρις σοου, ή σαν βαρβαρος, αλλα ως πολιτισμενος ανθρωπος) και αμα σου πει κατι, ενω εσυ (το τονιζω) εισαι ευγενικος/η τοτε λες "με συγχωρειτε εχω απουσια" και πας να φυγεις
στην χειροτερη θα το πει στο διευθυντη
(που δεν νομιζω, αν φυγει πολιτισμενα να υπαρξει τετοιο θεμα) και του θα του πει? πηρε απουσια και δεν εμεινε μεσα?
θα τον πιασεις στο φιλοτιμο , οτι οκ , εκανες ενα λαθος και δεχτηκες την τιμωρια
ε αν ειναι κολλημενος και ο διευθυντης (μιλαμε για πολυ γκαντεμια) θα καλεσει τη μανα σου, να της πει τι? οτι του εβαλλα απουσια και δεν καθισε μεσα? θα γελοιοποιηθει
τονιζω ομως οτι για ολα αυτα χρειαζεται ευγενεια και σεβασμος
αν τραμπουκιζεσαι με τον καθηγητη, σκασε και κατσε μεσα γιατι φταις και τα παθαινεις
και επισης,,,αυτο το "ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΕΚΑΝΑ" το θυμαμαι σε εμας, οποιος το ελεγε (ενω ξεραμε ολοι οτι αυτος εκανε την βλακεια) τον θεωρουσαμε και λιγο χαζο
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
βγαίνεις από την τάξη και τελειώνει η υπόθεσηΘεωρείτε σωστό το να βάζουν οι καθηγητές στους μαθητές,απουσίες και να τους ζητούν να παραμείνουν μέσα στην αίθουσα;
Είναι νόμιμο; Είναι δίκαιο;
PolySol
Δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
PolySol
Δραστήριο μέλος
Ναι ο νόμος είναι ένας και λέει αυτό που είπες...εγώ τη γνώμη μου για το τί θα έπρεπε να ισχύει είπα!Δεν εξαρτάται από τιποτα. Οποιος ξερει το νομο καταλαβαινει τι πρεπει να κανει. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ οταν παιρνεις απουσία είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ/Η να πας στο διευθυντη κι εκείνος να σου αναθέσει μια εργασία να κάνεις για εκείνη την ωρα.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
vasilis12345
Δραστήριο μέλος
Δεν εξαρτάται από τιποτα. Οποιος ξερει το νομο καταλαβαινει τι πρεπει να κανει. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ οταν παιρνεις απουσία είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ/Η να πας στο διευθυντη κι εκείνος να σου αναθέσει μια εργασία να κάνεις για εκείνη την ωρα.
επειδη νομους και εμεις διαβαζουμε
και επειδη οταν μας κρατουσαν παραπανω στο σχολασμα, πηγα τον νομο σχολειο (αστικο κωδικα νομιζω), να! τον εχει γραμμενο τον νομο ο αλλος
απλα συμπεριφερεσαι λογικα και δικαια
τι σε νιαζει ο νομος, μηπως θα του κανεις αγωγη ή καταγγελια? γιατι αν οχι, ουτε που τον ενδιαφερει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.