Απουσίες

globglogabgalab

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αποστολία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 159 μηνύματα.
Έχω φτάσει τις 67 απουσίες και σήμερα και είναι μόλις Φεβρουάριος. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις μειώσω ή αυτό ήταν; Όλη τη χρονιά πρέπει να τη βγάλω έτσι; Οι περισσότερες είναι δικαιολογημένες αλλά πρόσφατα έφτασα και το όριο των 5 δικαιολογημένων ημερών με υπεύθυνη δήλωση.

E.Z

Νεοφερμένος

Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Τι εννοείς να τις μειώσεις;να σβηστούν;δεν νομίζω αλλά γενικά από όσο ξέρω γιατί έχω γιο στην ηλικία σου ότι έχεις να κάνεις πχ κάποιο χαρτί γιατρού πρέπει να δοθεί μέσα σε 10 εργάσιμες.απο κει και πέρα αν δεν κάνω λάθος έχετε δυνατότητα για επιπλέον 5 συνεχόμενες ημέρες απουσιών με χαρτί γιατρού σε περίπτωση που αρρωστησετε με τις εποχιακές λοιμώξεις κτλ.Να ρωτήσεις όμως και την υπεύθυνη του τμήματος σου τι επιλογές έχεις από δω και πέρα εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει και τις 5 υπεύθυνες δηλώσεις.Νομιζω πως εάν είσαι μέσα στα προβλεπόμενα όρια και πχ λείψεις μια μέρα λόγω ασθενείας ,πρέπει να δικαιολογείται αλλά με χαρτί γιατρού.Οπως και να χει ρωτα την υπεύθυνη ώστε να είσαι καλυμμένη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια