debby
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ηθελα να ρωτησω αν καποιος μπορει να γραφτει στη σχολη αλλα να μην πηγαινει σε κανενα μαθημα..τι γινετε? χανει απλως την χρονια η αυτοματα ξεγραφεται τελειως..ρωτω γιατι λογω οικονομικων προβληματων δεν μπορω να παω στην σχολη μου φετος και ηθελα να μαθω αν μπορω να κανω την πρωτη χρονια του χρονου..
σαφως και δεν ξεγραφεσαι...ουτε χανεις τη χρονια με την εννοια οτι δεν θα σου επιτρεπεται να παρακολουθησεις τα υποχρεωτικα μαθηματα επομενου ετους!το μονο που χανεις ειναι οι παρακολουθησεις(μικρο το κακο...) και τα εργαστηρια(μαθηματα υποχρεωτικης παρακολουθησης)!σε καποιος σχολες αν δεν περασεις το εργαστηριο δεν εχεις δικαιωμα συμμετοχης στην εξεταση του μαθηματος...ενω σε αλλες ειναι διαχωρισμενα το εργαστηριο και εξεταση του μαθηματος στις εξεταστικες περιοδους...που σημαινει οτι μπορεις να δωσεις το μαθημα στην εξεταστικη αλλα χρωστας το εργαστηριο!δεν ξερω σε ποια κατηγορια ανηκει η δικια σου...παντως ελπιζω να σε βοηθησα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
debby
Νεοφερμένος
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο λεω αυτο, γιατι αν επαναλαβεις την 1η χρονια του χρονου, ισως να μην μπορεις να παρεις βιβλια. Δεν το λεω με καμια σιγουρια αυτο, ξερω ομως οτι σε καποιες σχολες γινεται, δηλαδη χανεις το δικαιωμα σου να παρεις βιβλιο προηγουμενου ετους.
Νομιζω παντως πως την επομενη εβδομαδα που θα πας να γραφτεις, επιβαλλεται να ρωτησεις την γραμματεια του τμηματος σου για πιο σιγουρες λεπτομερειες. Ξερεις, σε τετοια ζητηματα οι σχολες λειτουργουν διαφορετικα η καθε μια, οποτε σιγουρη πληροφορια ισως και να μην παρεις.
Οποτε, ρωτησε τους.
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξερεις, σε τετοια ζητηματα οι σχολες λειτουργουν διαφορετικα η καθε μια, οποτε σιγουρη πληροφορια ισως και να μην παρεις.
Οποτε, ρωτησε τους.
+100000:no1:
Andrew14
Νεοφερμένος
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ...θα παρακολουθω κοινωνιολογια στην παντειο ενω ειμαι γραμμενος στο πανεπιστημιο αιγαιου μεχρι να παρω την μεταγραφη μου η οποια ειναι σιγουρη..υπαχρει περιπτωση να παιρνω απουσιες και να μεινω???παρακαλω απαντειστε...ευχαριστω
Που να μεινεις?
Αν ειναι σιγουρη η μεταγραφη, τοτε μην σε νοιαζει η παλια σχολη, ουτε οι απουσιες.
Στο πανεπιστημιο χρωστας μαθηματα, δεν "μενεις ταξεις".
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν είναι σίγουρη η μεταγραφή δεν έχεις απουσίες Κι εγώ με μεταγραφή είμαι στη Ιατρική και θα παρακολουθώ τα εργαστήριαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ...θα παρακολουθω κοινωνιολογια στην παντειο ενω ειμαι γραμμενος στο πανεπιστημιο αιγαιου μεχρι να παρω την μεταγραφη μου η οποια ειναι σιγουρη..υπαχρει περιπτωση να παιρνω απουσιες και να μεινω???παρακαλω απαντειστε...ευχαριστω
Mady
Νεοφερμένος
oli@photographer
Νεοφερμένος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν λεψεις μπορεις να αναπληρωσεις το μαθημα κανονιζοντας με το καθηγητη τη μερα,βεβαια η αναπληρωση γινετε μετα το τελος ολων των εργαστηριακων μαθηματων η με καποια αλλη ομαδα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.