κωσ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Δεν το ξέρουμε, λέει τίποτα τέτοιο σε καμιά εγκύκλιο?Να ξέρετε ότι ο διευθυντής μπορεί να δικαιολογήσει 3 μέρες απουσιών επιπλέον, οπότε αν ξεφύγετε για λίγες απουσίες και δεν είστε τίποτα τσογλάνια, θα σας τις δικαιολογήσει.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Δεν το ξέρουμε, λέει τίποτα τέτοιο σε καμιά εγκύκλιο?
Φυσικά και δε το ξέρετε.Το έμαθα από καθηγητή δημόσιου σχολείου, αλλά μπορεί να σου λέω και ψέμματα, οπότε διάβασε την 120σελιδη εγκύκλιο και γράψε μου μια περίληψη με αυτά που λέει.:fss:
Johnny15
Επιφανές μέλος
Φυσικά και δε το ξέρετε.Το έμαθα από καθηγητή δημόσιου σχολείου, αλλά μπορεί να σου λέω και ψέμματα, οπότε διάβασε την 120σελιδη εγκύκλιο και γράψε μου μια περίληψη με αυτά που λέει.:fss:
Και εγώ πρώτη φορά το ακούω, οπότε μάλλον δεν ισχύει. Και εμείς με καθηγητές δημόσιου σχολείου κάνουμε στο σχολείο μας
Dias
Επιφανές μέλος
- Δεν αναφέρεται σε καμία απολύτως εγκύκλιο ότι ο διευθυντής μπορεί να δικαιολογήσει συγκεκριμένες μέρες απουσιών. Όταν πριν από αιώνες (δηλαδή πέρυσι) ήμουν Γ λυκείου, είχαμε μελετήσει καλά όλους τους νόμους, τις εγκυκλίους και τα προεδρικά διατάγματα. Όμως να τι γίνεται: Αν κάποιος ξεπεράσει για λίγο τα όρια των απουσιών και είναι <<"καλό παιδί">> , ο διευθυντής μπορεί να θάψει τις παραπάνω απουσίες, γράφοντας ότι απασχολήθηκε για δουλειά του σχολείου.Και εγώ πρώτη φορά το ακούω, οπότε μάλλον δεν ισχύει.
- Κατά τα άλλα, δεν συμφωνώ (για πολλούς λόγους) με τη μανία σας να κάνετε όσο πιο πολλές απουσίες μπορέσετε. Τον τελευταίο καιρό της Γ λυκείου δεν έλειψα ούτε μία μέρα, δεν το μετανοιώνω, πέρασα υπέροχα και έχω από τις μέρες αυτές τις καλύτερες αναμνήσεις. Σας ζηλεύω που είσαστε ακόμα μαθητές.
- Καλή μελέτη για καλή επιτυχία σε όλους.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Το πιο σωστό είναι να κάνετε όλες τις απουσίες, μη γελιέστε.
Και εγώ πρώτη φορά το ακούω, οπότε μάλλον δεν ισχύει. Και εμείς με καθηγητές δημόσιου σχολείου κάνουμε στο σχολείο μας
Ναι, έξυπνο αγόρι, ούτε αυτό που έγραψε ο Διας το έχεις ακούσει, οπότε για να σιγουρευτείς τράβα διάβασε την εγκύκλιο σε παρακαλώ.
ἅλς
Διάσημο μέλος
Να ξέρετε ότι ο διευθυντής μπορεί να δικαιολογήσει 3 μέρες απουσιών επιπλέον, οπότε αν ξεφύγετε για λίγες απουσίες και δεν είστε τίποτα τσογλάνια, θα σας τις δικαιολογήσει.
Ισχύει! Βασική προϋπόθεση!
Joaquín
Διάσημο μέλος
Ισχύει! Βασική προϋπόθεση!
Μη με ειρωνεύεσαι αρχηγέ, και μη μου γράφεις με κόκκινα γραμματάκια, γιατί αρχίδια ήξερες πριν το γράψω, σύμφωνοι?Και ναι, είναι βασική προϋπόθεση.
Johnny15
Επιφανές μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Μη με ειρωνεύεσαι αρχηγέ, και μη μου γράφεις με κόκκινα γραμματάκια, γιατί αρχίδια ήξερες πριν το γράψω, σύμφωνοι?Και ναι, είναι βασική προϋπόθεση.
Λυπάμαι, "φίλε" αλλά το κάνω σπανιότατα έως ποτέ (ειρωνεία) και για τις απουσίες το ήξερα από όταν έδινε η αδελφή μου Πανελλήνιες 3 χρόνια πριν δηλαδή.
Johnny15 : γιατί είναι παράνομο;
Johnny15
Επιφανές μέλος
schooliki
Δραστήριο μέλος
Εγώ έκανα ότι και ο Δίας. Στην Γ' Λυκείου είχα συνολικά 20 περίπου απουσίες (ώρες). Τις τελευταίες μέρες έκανα στο σχολείο ιδιαίτερα μαθήματα με τους καθηγητές (πηγαίναμε 2-3 μαθητές).
Το πιο σημαντικό τώρα, στην τελική ευθεία, είναι να κρατήσετε το σώμα και το πνεύμα σε καλή κατάσταση.
Μου έλεγε κάποιος που έτρεχε μαραθώνιο, ότι οι αθλητές πίνουν ζαχαρούχα ποτά στη διάρκεια του μαραθωνίου για να αναπληρώσουν την καύσιμη ύλη του οργανισμού. Αν δεν το κάνουν, αισθάνονται σα να έχουν μπροστά τους ένα τοίχο. Θέλουν να τρέξουν, αλλά δε μπορούν.
Πιο είναι το αντίστοιχο καύσιμο στις πανελλήνιες; Ο ύπνος. Μην τον υποτιμάτε. Έχω δει ικανά και διαβασμένα παιδιά να καταρρέουν στις εξετάσεις. Προσοχή λοιπόν, και καλό διάβασμα.
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Όσον αφορά τις απουσίες, θεωρώ ότι πρέπει να εξαντλούνται.Όχι για να λύσεις άσκηση μαθηματικών, αλλά για τη θεωρία.Τζον τζον, λυπάμαι που στο λέω, όμως τη θεωρία του ΑΟΔΕ θα τη διαβάζεις μέχρι και το τελευταίο βράδυ.Αν θέλεις, άσε ανεκμετάλλευτες τις απουσίες και πάνε κάνε αγγλικά,θρησκευτικά,γυμναστική,φυσική γπ,κοινωνιολογία κτλ.Ο καθένας ξέρει τις σωματικές και πνευματικές του αντοχές και πράττει ανάλογα.Η 1 ώρα σοβαρού διαβάσματος ΑΟΔΕ είναι πιο εποικοδομητική(το σκότωσα?) και λιγότερο εξουθενωτική από το 7ωρο του σχολείου, οπότε να συμπληρώσω στα περί μαραθωνίων ότι οι καλοί αθλητές κάνουν οικονόμια δυνάμεων στα πρώτα 25χλμ. και μετά είναι που τα δίνουν όλα.
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
DimZ12345
Νεοφερμένος
Εγω εχω τωρα 26 αδικαιολογητες απουσιες και θελω να λειψω τουλαχιστον δυο εβδομαδες απο το σχολειο
Μπορω να δικαιολογω τις απουσιες στο τελος της εβδομαδας η πρεπει να πηγαινει ο πατερας μου καθε δυο μερες οπως διαβασα καπου?
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ναι καθε δυο μερες πρεπει να τις δικαιολογεις. Και εγω εχω 27 αδικαιολογητες ενω εχω δικαιολογησει 10.. θα με καψει η υπευθυνη!
Κάθε δυο μέρες? Εγώ ξέρω ότι μπορείς να φέρεις δικαιολογητικό μέχρι δέκα μέρες αφού επιστρέψεις από την "ασθένεια" σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.