Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Βασικά έτσι και αλλιώς ο γονιός σου δεν μπορεί να δικαιολογήσει συνεχόμενες απουσίες. Δηλαδή μπορεί να δικαιολογήσει πέμπτη, παρασκευή που είπες και μετά την τρίτη.Μόλις ρώτησα μια συμμαθήτρια μου από άλλο τμήμα και η δική τους υπεύθυνη είπε πως μπορείς να τις δικαιολογήσεις κανονικά, από τη στιγμή που υπάρχει ΣΚ και προφανώς ο λόγος απουσίας είναι διαφορετικός. Παίζει να είναι διαφορετικός ο νόμος για κάθε σχολείο;! :S
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Όχι δεν γίνεται αυτό, οι μέρες είναι συνεχόμενες. Τη δευτέρα και την τρίτη μπορείς να τις δικαιολογήσεις με χαρτί γιατρού πχ.ναι αλλά εμένα μου έχουν πει ότι δικαιολογείς με ένα δικαιολογητικό τις δύο μέρες (Πέμπτη-Παρασκευή) και με ένα δεύτερο τις άλλες δύο (Δευτέρα-Τρίτη). Ίσως εκεί να υπάρχει θέμα. Δεν εννοώ να μου τις δικαιολογήσει όλες με ένα δικαιολογητικό!!!
Gate4
Επιφανές μέλος
Δεν έχει σημασία. Το σ/κ δεν έχεις σχολείομα πως.... αφού παρεμβάλλεται ΣΚ!
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπόψιν ότι αν έχετε κλείσει τα 18 μπορείτε να τις δικαιολογείτε και μόνοι σας και όχι απαραίτητα οι γονείς.
akatanomastos_1
Νεοφερμένος
Εχει δικιο σε αυτο που μου λεει; δηλαδη υπαρχει περιπτωση ο συλλογος σε περιπτωση "αρρωστιας" να ειναι υπερανω του νομου ενω στην πραγματικοτητα καθομουν στο σπιτι μου τις μερες που ειχα το χαρτι(δηλαδη δεν ειναι πως εκανα καμια βλακια να με δουν εξω απο το σχολειο ενω εχω χαρτι γιατρου).
Thanks
gregory nub
Διάσημο μέλος
akatanomastos_1
Νεοφερμένος
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον καθηγητή σου ...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
ναι ρε φιλε, αλλα υπαρχει περιπτωση να ο συλλογος να ειναι τοσο ηλιθιος και να σου πει οτι μενεις..?
Nαι, εμείς έχουμε μια κοπέλα που πέρισυ δεν εγκρίθηκε και φέτος την ξανακάνει.
akatanomastos_1
Νεοφερμένος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι όλα αυτά τα πληρούσε, απλώς ένας καθηγητής ψήφισε κατα και...
Άιντα λα φουμέντο
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Oχι γιατι απ' οσο ξερω πρεπει να τις δικαιολογησεις μεσα σε 10 εργασιμες.Παιδιά για κάποιες μέρες (Πέμπτη-Παρασκευη) πριν τις διακοπές του Πάσχα, έλειψα από το σχολείο. Θα υπάρξει πρόβλημα αν δικαιολογηθούν με το άνοιγμα των σχολείων;
svguess
Νεοφερμένος
Λοιπόν στο θέμα μας τώρα και σε μια πολύ κρίσιμη ερώτηση και ακόμα πιο κρίσιμη απάντηση από εσάς προς έμενα που μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλες αντιδράσεις . Είμαι μαθητής της ¨Γ λυκείου και πριν δυο μέρες με κάλεσε ο διευθυντής να με ενημερώσει ότι εχω "μείνει" και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό . Τους είπα να τους πάω καποια υπεύθυνη δήλωση η κάποιο γενικά χαρτί να τους αποδείξω ότι δουλεύω !όντως! και δεν γινόταν αυτές οι απουσίες που εχω συμπληρώσει !ΆΔΙΚΑ! όπως έχουν κάνει άλλοι τοσοι και τοσοι μέσα στο σχολείο και έμαθα ότι ...... ΠΈΡΑΣΑΝ ΌΛΟΙ!!!! ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΕΠΕΙΔΉ ΔΊΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!! εχω αποδείξεις ότι ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ που είχε συμπληρώσει αυτόν τον αριθμό απουσιών και ότι εδώ πρόκειται για μεγάλη ΑΔΙΚΊΑ! ΠΛΕΚΤΆΝΗ! ΌΠΩΣ ΘΈΛΕΤΕ ΠΕΊΤΕ ΤΟ .. ΕΓΏ ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΉΣΩ ΜΈΧΡΙ ΤΑ ΆΚΡΑ!!!! Για αυτόν τον λόγο και έψαξα και βρήκα το Site σας , για να μου πείτε τι μου προτείνετε και τι θα ήταν καλύτερο να κάνω , ευχαριστώ προκαταβολικά μέσα από την καρδιά μου!
Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 399-400 προήλθαν από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο με το παρόν.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.