dgar51
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostantinosal
Νεοφερμένος
καλα πιο ψηλα δεν ειναι η βαση της νομικης απο τους αστυνομους?εκτος αν εννοεις αξιωματικουςπαλεψτε το παιδια!αξιζει!δειξτε πως συνωνυμο της νεας γενιας δεν ειναι οι φραπεδιες και το facebook αλλα το πεισμα και η προσηλωση στα ονειρα και τους στοχους!εγω σπουδαζω νομικη αλλα το παιδικο μου και παντοτινο ονειρο ειναι να γινω αστυνομικος!φετος δεν επιασα για λιγο τη βαση αλλα τωρα το εχω σιγουρο!!!κανω φοιτητικη ζωη(κατι που στις αστυνομικες σχολες ειναι σχετικο)και ηδη η προετοιμασια μου για τις πανελληνιες οδευει τελεια!του χρονου θα ειμαι με στολη,ανεξαρτητη απο τους γονεις μου και πανω απο ολα πανευτυχης και υπερηφανη για τον εαυτο μου που μετα απο μια ηττα ξανασηκωθηκα στα ποδια μου και προχωραω!καλη τυχη σε ολους!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas_4
Νεοφερμένος
dgar51
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
οποτε αν εχετε θεληση ολα τα καταφερνετε@!
-----------------------------------------
αν και λιγο οφ τοπικ ενας συμφοιτητης μου στο εμπ (μηχ-μηχ) χωρις φροντηστηριο σε κανενα μαθημα εγραψε 19500 (10^9 λολ) και περασε 14ος στο εμπ,
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
αν και λιγο οφ τοπικ ενας συμφοιτητης μου στο εμπ (μηχ-μηχ) χωρις φροντηστηριο σε κανενα μαθημα εγραψε 19500 (10^9 λολ) και περασε 14ος στο εμπ,
Άξιος! Άξιος!
dgar51
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Ναι dean για τη σχολη αξιωματικων μιλαω!
olga veto
Νεοφερμένος
dgar51
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Δεν μου αρέσει να ακολουθώ το πρεστίζ και την μόδα. Κάνω τις επιλογές εκείνες που αρέσουν στον Νίκο και όχι στον Κάτσικα...
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ δεν πέρασα στο μαθηματικό απθ,πέρασα στο φυσικό απθ.Δεν ξέρω εαν έκανα καλά που δεν δήλωσα σε άλλη πόλη μαθηματικών(δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση για μετακόμιση).Τέλος πάντων εδώ που βρέθηκα ας πάρω πτυχίο και βλέπω μετά.Η φυσική ποτέ δεν με ενθουσίαζε,ούτε και τώρα,χίλιες φορές θεωρία αριθμών και τέτοια τρελά παρά ταλαντώσεις και κύματα,δεν μου αρέσουν καθόλου.. Παρόλα αυτά έχω βάλει στόχο να πάρω πτυχίο σε 4 χρόνια,ήδη έχω αρχίσει να διαβάζω συστηματικά καθημερινώς,ελπίζω να κρατήσει..Ένα κομμάτι της φυσικής που βρίσκω λίγο ελκυστικό είναι η θεωρητική φυσική.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Ειμαι λιγο ως πολύ οφ τοπικ αλλα να ρωτησω...Το μαθηματικο εχει ψηλοτερη βαση απο το φυσικό?μου άρεσε αυτό npb
εγώ δεν πέρασα στο μαθηματικό απθ,πέρασα στο φυσικό απθ.Δεν ξέρω εαν έκανα καλά που δεν δήλωσα σε άλλη πόλη μαθηματικών(δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση για μετακόμιση).Τέλος πάντων εδώ που βρέθηκα ας πάρω πτυχίο και βλέπω μετά.Η φυσική ποτέ δεν με ενθουσίαζε,ούτε και τώρα,χίλιες φορές θεωρία αριθμών και τέτοια τρελά παρά ταλαντώσεις και κύματα,δεν μου αρέσουν καθόλου.. Παρόλα αυτά έχω βάλει στόχο να πάρω πτυχίο σε 4 χρόνια,ήδη έχω αρχίσει να διαβάζω συστηματικά καθημερινώς,ελπίζω να κρατήσει..Ένα κομμάτι της φυσικής που βρίσκω λίγο ελκυστικό είναι η θεωρητική φυσική.
nPb
Επιφανές μέλος
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Ειμαι λιγο ως πολύ οφ τοπικ αλλα να ρωτησω...Το μαθηματικο εχει ψηλοτερη βαση απο το φυσικό?
Ναί, στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, και μάλιστα μεγάλη διαφορά.
Μαθηματικό ΑΠΘ: 17.743
Φυσικό ΑΠΘ: 17.146
Εγώ θα πρότεινα στο παιδί εφόσων δεν του αρέσει η Φυσική και ούτε του άρεσε ποτέ να πάει να βάλει μαθηματικό ΑΠΘ του χρόνου στο 10% και ό,τι γίνει. 17300 περίπου είχε φέτος στο 10%. Μέχρι τότε παρακολουθεί κανονικά φυσική (και μάλιστα καταλαβαίνει αν τελικά του αρέσει ή όχι) και αν περάσει Μαθηματικό αποφασίζει.
T_FOR_TROMBETA
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dante38245
Νεοφερμένος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Ειναι και να τα περνεις βεβαια τα γραμματα οχι μονο διαβασμα
Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε μου
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Karma's a bitch.Όσοι συμμαθητες μου ηταν φυτα αυτοι προκοψανε σε σπυδες. Καποιος κανει διδακτορικο στην Αμερικη και ειχε πετυχει με 19,8 σε σχολη μοριακ. βιολογια.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Προφανώς τρολάρει ο τρομπέτας...
Βαρέθηκα να προσπαθώ να καταλάβω αν κάποιος μιλάει σοβαρά ή όχι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.