hale
Δραστήριο μέλος
:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά καλό κουράγιο σε όσους ξαναδώσετε!
thanks μαρακι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια καλη δυναμη ευχομαι,οι πανελληνιες περισσοτερο ψυχοφθορα διαδικασια ειναι παρα δυσκολη,ευτυχως δεν θα ξαναδωσω αλλα αν αποτυγχανα δεν θα ειχα το κουραγιο να δωσω για δευτρεη φορα,τι να πω???εχετε ΚΟΤΣΙΑ
ονειρα εχουμε ...απλα..:thanks:
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
εαν εννοεις οτι ονειρο σου αποτελει η καλλιεργεια του πνευματος τοτε σου λεω οτι αυτη επιτυγχανεται και χωρις τα πανεπιστημια,αν παλι θεωρεις οτι με την επιτυχια σε σχολη της προτιμησης σου εχεις-αυτοματα-κατακτησει ενα καλυτερο μελλον διαφωνω,νομιζω εδω δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογησω περισσοτερο
τελος αν η καταρτιση σε εναν κλαδο ή επαγγελμα σε κανει ονειρευεσαι μια επιτυχημενη επαγγελματικη αποκατασταση σου λεω οτι κανεις διαβαζοντας 40-50 βιβλια δεν εγινε επιστημονας.
κατα την αποψη μου το πανεπιστημιο προσφαιρει απλα ενα ''καλο πακετο'' εξειδικευσης-φοιτιτηκης ζωης-καλυτερων προοπτικων-ευρυτερη πνευματικη καλλιεργια,ολα αυτα σε μετριο βαθμο...
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο θειος μου δεν ειχε περασει ιατρικη και πηγε κτηνιατρικη και καλοπερναει
μπραβο!!
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απέτυχα στα ΗΜΜΥ ΑΠΘ και στους μηχανολόγους μηχανικούς του ΑΠΘ.Η βάσεις στα πολυτεχνεία του ΑΠΘ και γενικά ανά την Ελλάδα ήταν όργιο και πίκρα.Η σιγουρία και η χαρά ότι θα περνούσα σε μια από τις δυο χάθηκαν.Τώρα είμαι αναγκασμένος να πάω πολιτικός μηχανικός στην Ξάνθη.
Όμως θα ξαναδώσω και το 18,808 θα γίνει 19,100+ δεν πτοούμε ασχέτως αν χάσω άλλο έναν χρόνο απο τη ζωή μου, ΗΜΜΥ ΑΠΘ θα πάω και τίποτα δε θα με εμποδίσει.
Όσοι δε περάσατε εκεί που θέλατε ξαναδώστε με πείσμα ,επιθυμία και απόλυτη προσήλώση στον στόχο σας θα τα καταφέτετε.
Με τόσα μόρια το σκέψου και το 10% παντως... Mε τη φετινή του 10% εμπαινες...
Metal-Militiaman
Νεοφερμένος
Παθών και εγω φίλε μου, εχασα ΗΜΜΥ απθ για 15 μορια
και τωρα θα παω στην ξανθη με μιση (αν οχι το ενα τεταρτο) καρδια...
Για να ξαναδωσω δεν το πολυσκεφτομαι, μαλλον θα ξαναπροσπαθησω με το 10%
Κουραγιο αυτο εχω να πω μονο...:no1:
τι να παω ρε φίλε..και εγώ για 196 μόρια.΄΄Τα αγαθά κόποις κτώντα΄΄ όπως λέγανε κάποιοι σοφοί.Θα ξαναδοκιμάσουμε, αν αυτό ειναι το ονειρό μας θα τα καταφέρουμε.Ελπίζω με συτηματικό διάβασμα και με δεδομένο τον ελεύθερο χρόνο που θα διαθέτουμε θα τα καταφέρουμε.Εγώ θα είμαι πάντως στο forum για ασκήσεις , απορίες και σχόλια ελπίζω να κάνουν το ίδιο και όσοι θελήσουν να ξαναδώσουν.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
Metal-Militiaman
Νεοφερμένος
οσοι ξαναδωσετε θα μας βριετε στο πλευρο σας!σε ο,τι φυσικα μπορουμε να βοηθησουμε!!
εσύ Μιχάλη που πέρασες?
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
η κοζανη(το τμημα μηχ-μηχ) σημειωσε ρεκορ ανοδου φτανοντας τα 17980 (ανοδος 791 μοριων) και απο κει που ειναι 980 περιπου μορια διαφορα με την περσυνη βαση ,τηνφετινη την επιασα για περιπου 180
Metal-Militiaman
Νεοφερμένος
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
μηχανολων μιχανικων στην κοζανη,αλλα θα παρω μεταγραφη για ΕΜΠ καθως εχω αλλα δυο αδελφια!
η κοζανη(το τμημα μηχ-μηχ) σημειωσε ρεκορ ανοδου φτανοντας τα 17980 (ανοδος 791 μοριων) και απο κει που ειναι 980 περιπου μορια διαφορα με την περσυνη βαση ,τηνφετινη την επιασα για περιπου 180
Έλα ρε συνάδελφε!!!
Παιδιά κουράγιο, άλλη μια χρονιά είναι!!
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Να μπω και 'γω στο κλαμπ! Εγώ ήθελα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής ΠΑΠΕΙ αλλά δεν έπιασα τα απαιτούμενα μόρια! Λέω να ξαναδώσω γιατί το θέλω πολύ!
Σε ποια σχολη περασες;;(αν επιτρεπεται)
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα και απο εμενα. Εγω ηθελα εφαρμοσμενο μαθηματικο Κρητης, δεν το επιασα γιατι ανεβηκε υπερβολικα. Πιανω Πολ. εργων υποδομης Πατρα και δεν ξερω τι να κανω.. Ειμαι σε απογνωση ........
Kριμα ρε φιλε μουνομιζω οτι κανεις δεν περιμενε μια τοσο μεγαλη ανοδο...ξεπερασε και την αποσταση ασφαλεια που ειχες.
Η σχολη που περασες δεν σε ενδιαφερει καθολου...μηπως ειναι μια καλη ευκαιρια;;;
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kριμα ρε φιλε μουνομιζω οτι κανεις δεν περιμενε μια τοσο μεγαλη ανοδο...ξεπερασε και την αποσταση ασφαλεια που ειχες.
Η σχολη που περασες δεν σε ενδιαφερει καθολου...μηπως ειναι μια καλη ευκαιρια;;;
Λογικα θα παω σε αυτη τη σχολη. Το να δωσω παλι δεν θελω. Θεωρω οτι αδικηθηκα, επειδι 3 απο τα 6 γραπτα μου περασαν απο 3ο εξεταστη...
Undead
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.