kondar
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
εχεις δικιο αλλα τοσο μεγαλη ανοδο δεν την περιμενα!Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας νομίζατε ότι δεν θα ανέβαινε...Αφού μετανομάστηκε η σχολή σε μηχανολόγων μηχανικών...όπως και το τμήμα του Βόλου που ανέβηκε 606 και έχει πλέον 18200 κάτι...Δηλάδη έλεος..Οι καθηγητές μας το έλεγαν όλη τη χρονιά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
γεια σας! Απετυχα να περασω στην αρχιτεκτονικη Θεσ/νικης για μολις 5 μορια και περναω Πατρα. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιο συστημα με επιλαχοντες,δηλαδη αν καποιος δεν παει να γραφτει να παρουν τον αμεσως επομενο στη σειρα. παρακαλω καποιος να με διαφωτισει!
Δεν γινεται κάτι τετοιο δυστυχως Ο μοναδικος τροπος ν αλλαξεις σχολη ειναι 10% του χρονου.
Παιδια ψάξτε και για καμια αμοιβαια μεταγγραφη ,πολλα γινονται !
Εχουν καταργηθει
Παιδια και εγω απετυχα να μπω στη σχολη που ηθελα.Περυσι εδωσα πρωτη φορα και περασα μοριακη βιολογια και γενετικη.Αποφασισα να ξαναδωσω γιατι ηθελα ιατρικη.Ομως ουτε φετος τα καταφερα και περασα φαρμακευτικη στην πατρα....Η αληθεια ειναι οτι δεν μου πολυαρεσει η ιδεα της φαρμακευτικης .Ομως θα παω διοτι ειναι πιο σιγουρο επαγγελματικα απο την μοριακη(προς το παρων τουλαχιστον) και ποιος ξερει ισως τελικα να αγαπησω την σχολη αυτη
Κατ αρχας συγχαρητηρια! Δεν ειναι αποτυχια να προσπαθησεις δευτερη φορα [τη στιγμη που αλλοι τα παρατανε και συμβιβαζονται] και να εχεις τετοια ανοδο, μην υποτιμας το αποτελεσμα. Ειναι πολυ δυσκολη σχολη η φαρμακευτικη, φετος περασε η αδερφη μου στην πατρα.
Αν δε σου αρεσει η σχολη σκεφτεσαι να δωσεις και τριτη φορα;
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
και κατι τελευταιο οσοι θα ξαναδωσετε ποτε αρχιζετε φροντιστηριο?
chris_90
Διάσημο μέλος
1) Οι ημερομηνιες που δηλωνεις οτι ξαναδινεις ειναι καπου στον Ιανουαριο-Φεβρουαριο (βγαζει ανακοινωση το υπουργειο). Υποβαλλεις μια αιτηση στο σχολειο σου, στην οποια δηλωνεις κατευθυνση, επιλεγομενο, αν θα εισαι υποψηφιος για στρατιωτικες-ΤΕΦΑΑ, αν θα δωσεις ειδικα μαθηματα και ποια κλπ... Μαζι δινεις και αντιγραφο του απολυτηριου (τα δικαιολογητικα αναφερονται και στην ανακοινωση που θα βγαλει το υπουργειο).
2) Οταν υποβαλεις την αιτηση, θα δωσεις και 2 φωτογραφιες. Το καρτελακι θα το παρεις λιγες μερες πριν το πρωτο μαθημα, αλλα ο κωδικος σου δεν αλλαζει (τουλαχιστον σ' εμενα δεν αλλαξε).
3) Εγω προσωπικα αρχισα τα ιδιαιτερα μεσα Οκτωβρη. Αλλα εσυ καθοριζεις το προγραμμα σου συμφωνα με τα κενα/αδυναμιες που νομιζεις οτι εχεις απο την περασμενη χρονια. Εχεις περισσοτερη ελευθερια στο να διαμορφωσεις ενα προγραμμα στα μετρα σου.
Αυτα. Καλη δυναμη και για οτιδηποτε αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενα-ενα.
1) Οι ημερομηνιες που δηλωνεις οτι ξαναδινεις ειναι καπου στον Ιανουαριο-Φεβρουαριο (βγαζει ανακοινωση το υπουργειο). Υποβαλλεις μια αιτηση στο σχολειο σου, στην οποια δηλωνεις κατευθυνση, επιλεγομενο, αν θα εισαι υποψηφιος για στρατιωτικες-ΤΕΦΑΑ, αν θα δωσεις ειδικα μαθηματα και ποια κλπ... Μαζι δινεις και αντιγραφο του απολυτηριου (τα δικαιολογητικα αναφερονται και στην ανακοινωση που θα βγαλει το υπουργειο).
2) Οταν υποβαλεις την αιτηση, θα δωσεις και 2 φωτογραφιες. Το καρτελακι θα το παρεις λιγες μερες πριν το πρωτο μαθημα, αλλα ο κωδικος σου δεν αλλαζει (τουλαχιστον σ' εμενα δεν αλλαξε).
3) Εγω προσωπικα αρχισα τα ιδιαιτερα μεσα Οκτωβρη. Αλλα εσυ καθοριζεις το προγραμμα σου συμφωνα με τα κενα/αδυναμιες που νομιζεις οτι εχεις απο την περασμενη χρονια. Εχεις περισσοτερη ελευθερια στο να διαμορφωσεις ενα προγραμμα στα μετρα σου.
Που περασες 2η φορα αν επιτρεπεται?
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanx chris να σαι καλα α ξεχασα να ρωτησω αν παω σε καποιο αλλο λυκειο οχι σε αυτο που αποφοιτησα θα μπορω να δωσω εξετασεις εκει?ετσι για γουρι ...τι να κανουμε θα ξαναδωσουμε ελπιζω να τα παω πολυ καλυτερα και ευχομαι το ιδιο σε ολους!!Αντε να περασει αυτη η χρονια...σκεφτομαι τωρα οτι σημερα ειναι 28 αυγουστου 2010 εχει περασει ολη αυτη η χρονια και εχω περασει εκει που θελω!Ενα-ενα.
chris_90
Διάσημο μέλος
Βιολογια Αθηνας.Που περασες 2η φορα αν επιτρεπεται?
Α, δεν το ξερω αυτο. Εγω στο λυκειο που αποφοιτησα ξαναδωσα...Thanx chris να σαι καλα α ξεχασα να ρωτησω αν παω σε καποιο αλλο λυκειο οχι σε αυτο που αποφοιτησα θα μπορω να δωσω εξετασεις εκει?ετσι για γουρι ...
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanx chris να σαι καλα α ξεχασα να ρωτησω αν παω σε καποιο αλλο λυκειο οχι σε αυτο που αποφοιτησα θα μπορω να δωσω εξετασεις εκει?ετσι για γουρι ...τι να κανουμε θα ξαναδωσουμε ελπιζω να τα παω πολυ καλυτερα και ευχομαι το ιδιο σε ολους!!Αντε να περασει αυτη η χρονια...σκεφτομαι τωρα οτι σημερα ειναι 28 αυγουστου 2010 εχει περασει ολη αυτη η χρονια και εχω περασει εκει που θελω!
Ναι, ειναι δυνατόν να δωσεις πανελλαδικες εξετασεις σε διαφορετικό λύκειο απ'αυτό που αποφοίτησες!
Φρόντισε το λύκειο που θα εξεταστείς πανελλαδικά να ειναι σε κοντινη απόσταση απο το σπίτι σου...μην ταλαιπωρήσε τις δύσκολες αυτες μέρες
Iliaso
Περιβόητο μέλος
SephirothAN
Νεοφερμένος
Έχω ακούσει ότι αυτοί που δίνουν 2η φορά πάνε όπου θέλουν
Δηλαδη?
Darkness
Περιβόητο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα άτομο που γνωρίζω πολύ καλά ήθελε πάρα πολύ Ιατρική. Όταν έδωσε όμς πέρασε Φαρμακευτική. Δεν του άρεσε η ιδέα ωστόσο είπε να πάει μόνο για να δει. Αρκεί να σου πω ότι αποφοίτησε πρώτος στο έτος του και κάνει διδακτορικόΠαιδια και εγω απετυχα να μπω στη σχολη που ηθελα.Περυσι εδωσα πρωτη φορα και περασα μοριακη βιολογια και γενετικη.Αποφασισα να ξαναδωσω γιατι ηθελα ιατρικη.Ομως ουτε φετος τα καταφερα και περασα φαρμακευτικη στην πατρα....Η αληθεια ειναι οτι δεν μου πολυαρεσει η ιδεα της φαρμακευτικης .Ομως θα παω διοτι ειναι πιο σιγουρο επαγγελματικα απο την μοριακη(προς το παρων τουλαχιστον) και ποιος ξερει ισως τελικα να αγαπησω την σχολη αυτη
kondar
Νεοφερμένος
Αν δε σου αρεσει η σχολη σκεφτεσαι να δωσεις και τριτη φορα;[/quote]
Αλεκα πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις!!!!!!!!!!!ξερω οτι η σχολη ειναι κοντα στα ενδιαφεροντα μου και πολυ πιθανον να την αγαπησω πολυ περισσοτερο απο την ιατρικη.ΝΑ ξαναδωσω 3η φορα παντως ουτε που το σκεφτομαι......:nono:
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως νομιζω πως σε καλο θα σου βγει αυτη η "αποτυχια" σου. η ιατρικη πλεον εχει χασει την αιγλη που ειχε!
καλη αρχη στη σχολη σου!
kondar
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστω πολυ Ειρηνη μου.Και σε σενα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!Και εγω το πιστευω αυτο που λες για την μοριακη διοτι περυσι το εψαξα πααααααααρα πολυ.Και εννοειτε οτι δεν πρεπει να απογοητευομαστε και να τα παραταμε....Σου ευχομαι τα καλυτερα στη μοριακη.Η Αλεξανδρουπολη ειναι εξαιρετικη πολη.Το ξερω διοτι σπουδαζε η αδερφη μου εκει και φετος πηγα για διακοπες....Απλα την λατρεψα!!!!!!!!!!Είμαστε τρόπον τινά συνάδελφοι.Και εμένα το όνειρο μου είναι η ιατρική,έδωσα πέρυσι,πέρασα μοριακή,ξαναέδωσα φέτος και πέρασα...ΗΜΜΥ στην ΞάνθηΤελικά θα πάω φέτος στη μοριακή.Είναι εξαιρετική σχολή και από αποκατάσταση δεν είναι χειρότερη από όλες τις υπόλοιπες.Ελπίζω να τα πας πολύ καλά στη φαρμακευτική(επίσης πολύ καλή σχολή) και αφού αγαπάς την ιατρική μην εγκαταλείπεις.Όλο και κάποιο τρόπο θα βρούμε να τα καταφέρουμεΣυγχαρητήρια για την επιτυχία σου:no1:
-----------------------------------------
Ευχαριστω πολυ.....Εδω θα ειμαστε και θα μοιραζομαστε εντυπωσεις!!!καλα κανεις! αν σου αρεσει τοσο η ιατρικη με τη βαθμολογια που εχεις του χρονου με 10% μπαινεις!
παντως νομιζω πως σε καλο θα σου βγει αυτη η "αποτυχια" σου. η ιατρικη πλεον εχει χασει την αιγλη που ειχε!
καλη αρχη στη σχολη σου!
pinkfish
Νεοφερμένος
Ήττα δεν είναι να πέσεις, ήττα είναι να παραμείνεις πεσμένος. Να προσπαθήσετε πάλι και πάλι αν χρειαστεί. Κάποτε όλα αυτά, οι αγωνίες και τα άγχη που τώρα βιώνετε, θα σας φαίνονται πολύ μακρινό παρελθόν. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στη ζωή δεν είναι ούτε τα χρήματα, ούτε η κοινωνική καταξίωση, ούτε τίποτα. Φυσικά και αυτά είναι -στο μέτρο- απαραίτητα για τον άνθρωπο. Ωστόσο, η χαρά ότι κατάφερες το στόχο σου, δεν μπορεί να υποκατασταθεί ή αντικατασταθεί με τίποτα απολύτως. Πιστέψτε με. Καλή προσπάθεια σε όλους....Πίστη, υπομονή και δουλειά.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
με ανατρχιάσατε pinkfish! Μπράβο! Σας θαυμάζω πολύ για τη δύναμη, το κουράγιο και την πίστη στο στόχο σας!!!Παιδιά, θέλω να σας πω να μην το βάλετε κάτω επ΄ουδενί! Είμαι πολύ μεγαλύτερή σας, πέρασα στο Πανεπιστήμιο μαζί με τον γιο μου, τελείωσα με υποτροφία τη Σχολή μου σε τρία χρόνια, τώρα τελειώνω και το μεταπτυχιακό μου. Τον Δεκέμβρη θα δώσω κατατακτήριες για δεύτερη σχολή, ενώ μετά το μεταπτυχιακό θα πάω για το διδακτορικό μου.
Ήττα δεν είναι να πέσεις, ήττα είναι να παραμείνεις πεσμένος. Να προσπαθήσετε πάλι και πάλι αν χρειαστεί. Κάποτε όλα αυτά, οι αγωνίες και τα άγχη που τώρα βιώνετε, θα σας φαίνονται πολύ μακρινό παρελθόν. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση στη ζωή δεν είναι ούτε τα χρήματα, ούτε η κοινωνική καταξίωση, ούτε τίποτα. Φυσικά και αυτά είναι -στο μέτρο- απαραίτητα για τον άνθρωπο. Ωστόσο, η χαρά ότι κατάφερες το στόχο σου, δεν μπορεί να υποκατασταθεί ή αντικατασταθεί με τίποτα απολύτως. Πιστέψτε με. Καλή προσπάθεια σε όλους....Πίστη, υπομονή και δουλειά.
petran_r21
Δραστήριο μέλος
με ανατρχιάσατε pinkfish! Μπράβο! Σας θαυμάζω πολύ για τη δύναμη, το κουράγιο και την πίστη στο στόχο σας!!!
Και αν καποιος δεν εχει στοχο καμια σχολη?
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.