marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
καλε αφου βγηκε ανακοινωση δε μπορουν να την αναιρεσουνπαιδια σιγουρα τα αποτελεσματα βγαινουν τη δευτερα??? ακουω οτι θα παραταθει για τεταρτη απο αλλα παιδια και εκνευριζομαι!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝικοςΡ
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
ε σχολειο λογικαπως γινεται να δουμε πιο γρηγορα τα αποτελεσματα ? απο το ιντερνετ η απο το σχολειο ?
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
μακαριιιΣύμφωνα με την ανακοίνωση που είχα διαβάσει πριν απο κάτι μέρες, στα σχολεία θα αναρτηθούν οι βαθμολογιίες στις 13.00.. Αλλα νομίζω πως νωρίτερα θα τα ανακοινώσουν στο σχολείο...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Οκ ευχαριστω πολυ!Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχα διαβάσει πριν απο κάτι μέρες, στα σχολεία θα αναρτηθούν οι βαθμολογιίες στις 13.00.. Αλλα νομίζω πως νωρίτερα θα τα ανακοινώσουν στο σχολείο...
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Οκ ευχαριστω πολυ!
Δεν κάνει τίποτα! Καλή επιτυχία να έχεις!
Valhall awaits
Νεοφερμένος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Και καλα αποτελεσματα σε ολους guys
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Πειράζει που δεν θέλω με ΤΙΠΟΤΑ να πάω στο σχολείο να τα δω.....??
θα συμφωνήσω μαζί σου.. Ξέρεις και τα κλασσικά :''αχ πόσο έγραψες'' και μετά οι υποκριτικές χαρές απο άτομα που μπορεί μια χρονιά να σε έβλεπαν ως αντίπαλο και να το έπαιζαν διάνοιες..
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Κ όχι μόνο...Ξέρεις όσοι έχουν γράψει καλά θα είναι μες στην τρελή χαρά (κ καλά θα κάνουν δλδ..δεν τους κρίνω..) Όσοι δεν θα έχουν γράψει καλά θα είναι σκατά ....γενικά δεν νομίζω ότι θα είναι ωραία η όλη φάση...κλασικά οι καθηγητές θα είναι κολλημένοι με τους αριστούχους λες κ δεν υπάρχουν άλλα παιδιά κ όσοι δεν έχουν πάει καλά θα τους κοιτάνε λες κ είναι κακόμοιρα ή κατώτεροι..το έζησα κ προχθές στην αποφοίτηση (αυτό με τους καθηγητές) Κ πραγματικά ήταν απ'τις χειρότερες καταστάσεις που έχω ζήσει στο σχολείο...Αφού δεν έφαγε κουτουλιά ο μαθηματικός μου που μου έδωσε κ την πλακέτα μου τυχερός ήταν....θα συμφωνήσω μαζί σου.. Ξέρεις και τα κλασσικά :''αχ πόσο έγραψες'' και μετά οι υποκριτικές χαρές απο άτομα που μπορεί μια χρονιά να σε έβλεπαν ως αντίπαλο και να το έπαιζαν διάνοιες..
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Κ όχι μόνο...Ξέρεις όσοι έχουν γράψει καλά θα είναι μες στην τρελή χαρά (κ καλά θα κάνουν δλδ..δεν τους κρίνω..) Όσοι δεν θα έχουν γράψει καλά θα είναι σκατά ....γενικά δεν νομίζω ότι θα είναι ωραία η όλη φάση...κλασικά οι καθηγητές θα είναι κολλημένοι με τους αριστούχους λες κ δεν υπάρχουν άλλα παιδιά κ όσοι δεν έχουν πάει καλά θα τους κοιτάνε λες κ είναι κακόμοιρα ή κατώτεροι..το έζησα κ προχθές στην αποφοίτηση (αυτό με τους καθηγητές) Κ πραγματικά ήταν απ'τις χειρότερες καταστάσεις που έχω ζήσει στο σχολείο...Αφού δεν έφαγε κουτουλιά ο μαθηματικός μου που μου έδωσε κ την πλακέτα μου τυχερός ήταν....
Κοίτα στο σχολείο μου, οι καθηγητές είναι κολλημένοι με τους επιδειξιομανείς.. Για παράδειγμα και εγώ έγραφα πολύ καλά, αλλά κανένας καθηγητής δεν μου φέρθηκε ευνοικά, μην σου πω επειδή έγραφα πιο πάνω απο τον επιδειξιομανη αγαπημένο μαθητή τους, δεν μου συμπεριφέρονταν τόσο θερμά οσο και με τους άλλους συμμαθητές. Το ίδιο συμβαίνει και με την φίλη μου.. Ούτε εγώ πίστευα πως μπορεί να συμβαίνουν και τέτοια...
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Στο σχολείο μου οι καθηγητές είναι απίστευτα κολλημένοι...Είμαστε κ καλά πρότυπο πειραματικό κ το έχουν δει κ καλά ότι ΟΛΟΙ πρέπει να είναι αριστούχοι κ πρέπει να μπούμε πολυτεχνείο ιατρική νομική κτλ....Δεν ξέρω πως την έχουν δει έτσι..Θέλω να δω την αντίδρασή τους όταν δουν ότι φέτος θα είναι λιγότερα από κάθε άλλη χρονιά τα παιδιά που θα μπουν στις "καλές" για εκείνους σχολές....Κοίτα στο σχολείο μου, οι καθηγητές είναι κολλημένοι με τους επιδειξιομανείς.. Για παράδειγμα και εγώ έγραφα πολύ καλά, αλλά κανένας καθηγητής δεν μου φέρθηκε ευνοικά, μην σου πω επειδή έγραφα πιο πάνω απο τον επιδειξιομανη αγαπημένο μαθητή τους, δεν μου συμπεριφέρονταν τόσο θερμά οσο και με τους άλλους συμμαθητές. Το ίδιο συμβαίνει και με την φίλη μου.. Ούτε εγώ πίστευα πως μπορεί να συμβαίνουν και τέτοια...
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Αναμονή & άγχος=busted
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Θα κοιμηθώ στις 4 για να κοιμάμαι ως τη μία το μεσημέρι.
Αναμονή & άγχος=busted
Κι εγώ με την Τσουφού αυτό θα κάνουμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.