danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Λογικα τωρα ειναι πια πολυ αργα τα συστηματα θαχουν κλειδωσει.Ισως 2-3 μερες νωριτερα καποιοι να ταμαθανοποιος εχει μεσο στο υπουργειο μπορει να μαθει και απο τωρα τα αποτελεσματα.
αν ειναι κανεις, ας μου στειλει μηνυμα, με ενδιαφερει,
ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
και εγω το ιδιο! δεν υπαρχει ομως λογος να αγχωνεσαι δεν αλλαζει κατι....και στο τελος ολα θα πανε καλάΜε έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι...
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Με έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι...
Και εγώ το ίδιο νιώθω.....Έχω μεγάλη ανασφάλεια από πέρυσι και με τους βαθμούς που πήρα σε κάποια μαθήματα.....
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω εχω σκεφτει διαφορα.
να καλυπτω με το χερι μου την οθονη, και σιγα-σιγα να βλεπω τις βαθμολογιες!
επισης θα τα δειτε μονοι σας? φανταζομαι ναι...
μετα θα πατε σχολειο?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω παντως θελω να παω σχολειο! με ενδιαφερει πως πηγαν και οι αλλοι(ασχετα αν τα πηγαν καλυτερα η χειροτερα απο εμενα) ειμαι κουτσομπολης
και εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
οντως κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...αλλα αν τα χω παει καλα θα καθομαι και θα βλεπω τους βαθμους ολωνκαι εγω θελω να κατσω μπολικη ωρα να δω τις βαθμολογιες ολων! εφοσον βεβαια εχω παει οπως περιμενω, γιατι αν εχω παρει ενα 15 δεν θα εχω και πολυ ορεξη.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Καλη ιδεα ειναι να τους πας γλυκα (κ καλα για κερασμα) κ μεσα να εχεις ποντικοφαρμακακι!!!Διεσταραμμενο?εγω θα εχω και μια γκιλοτινα διπλα απο τον υπολογιστη και αν αποτυχω ,ναι, θα εκτελεσω ολους τους καθηγητες μου!
χαχαχα
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω οτι στους περισσοτερους συμβαινει ακριβως το ιδιο. Θυμαμαι κ τα δικα μου περυσι κ ...αστα να πανε. Τελικα ομως ειχα παει πολυ καλα.Αισιοδοξια λοιπον κ τιποτα δεν τελειωνει εδω. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΜε έχει φάει το άγχος ρε γαμώτο!!! Δημιουργώ άσχημα σενάρια με το μυαλό μου! Νομίζω ότι αυτά που έγραφα είναι ότι να 'ναι και ότι θα πέσω πολύ... Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερα είναι...
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα πέρυσι. Κατσικοθήκαμε από τις 8 το πρωί στην αυλή του σχολείου με μουσική, καφέδες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και ξηρούς καρπούς. Μέχρι και μηχανή που φτιάχνει ποπ-κορν είχαμε. Η αναμονή μέχρι να έρθουν οι βαθμοί πέρασε με μπόλικο χαβαλέ. Γύρω στις 10:30 άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαμε στο χωλ. Γύρω - γύρω υπήρχαν 4 θρανία (ένα για κάθε κατεύθυνση) και στο καθένα 2 καθηγητές μας μοίρασαν τα χαρτιά με τους βαθμούς και τα μόρια. Η τζαμοκόλληση έγινε λίγο αργότερα. Σίγουρα υπάρχαν οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι προβληματισμένοι. Όμως, το ζήσαμε σαν μια παρέα. Γελάσαμε, κλάψαμε, συγχαρήκαμε, παρηγορήσαμε, αγγαλιάσαμε, φιλήσαμε, ζηλέψαμε, κουτσομπολέψαμε, βρίσαμε. Είμασταν όλοι μαζί και όχι ο καθένας με τον εαυτό του.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Αφήστε που κλασσικά μπορεί να πέσει και ο σέρβερ. Θυμάμαι πέρυσι στις βάσεις, που το ότι πέρασα το έμαθα από την τηλεόραση αφού έκανε loading η σελίδα του υπουργείου για κανά 10λεπτο+.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.