M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
μην παίζετε με τα νευρα μας. ρε συ γκαρντασι η πηγη σου ειναι σίγουρα εγκυρη??
Λογικα θα ειναι ο 3ος ξαδερφος του μπατζανακη της θειας του 2ου ξαδερφου της αδερφης του θειου του Σπηλιωτοπουλου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
rudi
Νεοφερμένος
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tι δυο? Εδω μιλαμε για πολλα ατομα.και στο δικο μου σχολειο τα ξερουν κανα 2 ατομα...
pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μπορουσε καποιος να μιλησει για 1-2 ατομα σε ενα σχολειο ισως 1 εβδομαδα και παραπανω πριν.
Αλλα στην τελικη δεν θα αλλαξει τπτ, αφου σε ο,τι σχολη ειναι να μπει ο καθενας θα μπει.^^
Darkness
Περιβόητο μέλος
pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε δεν ειναι δα και τοσο τρομερο, σκεφτειτε και εμας τους φοιτητες που αυριο δεν τελειωνει η αγωνια μας, αλλα ξεκιναει ενα μακρυ καλοκαιρι...-_-
Υπαρχουν παντα και χειροτερα.
rudi
Νεοφερμένος
Εγω παλι παρατηρησα κατι αλλο σημερα και ισως απλα να ειναι ιδεα μου αλλα θελω να το πω κ σε εσας να μου πειτε αν κανω λαθος. Λοιπον καθε μερα εδω κ πολυ καιρο πολυ αποφοιτοι αλλα κ παιδια της γ' λυκειου δεν εβγαιναν ουτε μιση ωρα απο εδω μεσα απο το πρωι μεχρι το βραδυ μιλουσαν κ μιλουσαν συνεχως, σημερα πολλα απο αυτα τα παιδια λοιπουν. Που ειναι αυτα τα παιδια? Μηπως λεω εγω εχουν μαθει τα αποτελεσματα κ το γλενταν κ εμας μας εχουν αφησει να καιγομαστε στο pc?
παιζει... αλλα επισης παιζει να εχεις τρελο αγχος οπως ολοι οι -στο πηγαδι κατουρησαμε και δεν εχουμε μαθει τους βαθμους- και να σου φαινεται...
Darkness
Περιβόητο μέλος
GFrag17
Νεοφερμένος
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
John Kort
Νεοφερμένος
Μηπως λεω εγω εχουν μαθει τα αποτελεσματα κ το γλενταν κ εμας μας εχουν αφησει να καιγομαστε στο pc?
Μπορεί και να κατασκήνωσαν στο σχολείο και να περιμένουν εκεί.
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostas2404
Νεοφερμένος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Εγκυρη πηγη σε τι? πιο θεμα? γιατι καπου σε εχασα εσεναΚαλησπέρα παίδες. Απαντάω σ΄όσους λύσαξαν να μάθουν ποια είναι η περιβόητη "έγκυρη πηγή" μου. Είναι η καθηγήτρια που είναι υπεύθυνη γι΄αυτά τα θέματα στο σχολείο μου, η οποία προφανώς ήξερε τα αποτελέσματα. Έκρινα σωστό να την εμπιστευτώ. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να κάνω πλάκα τέτοια ώρα γιατί κι εγώ μαθητής Γ' λυκείου είμαι και "συμπάσχω" μαζί σας. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την οποιαδήποτε σύγχυση επέφερα...
opaoktsis4
Νεοφερμένος
Καλησπέρα παίδες. Απαντάω σ΄όσους λύσαξαν να μάθουν ποια είναι η περιβόητη "έγκυρη πηγή" μου. Είναι η καθηγήτρια που είναι υπεύθυνη γι΄αυτά τα θέματα στο σχολείο μου, η οποία προφανώς ήξερε τα αποτελέσματα. Έκρινα σωστό να την εμπιστευτώ. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να κάνω πλάκα τέτοια ώρα γιατί κι εγώ μαθητής Γ' λυκείου είμαι και "συμπάσχω" μαζί σας. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την οποιαδήποτε σύγχυση επέφερα...
ευχαριστουμε και μακαρι να εχει(ς) δικιο. παντως μεχρι στιγμης τζιφος. δεν πειραζει ακομα λιγο θα περιμενουμε
Lina_91
Νεοφερμένος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Εγώ άκουσα και για σήμερα στις 12... Λέτε;;; Το πόσο έχω αγχωθεί δεν περιγράφεται...
Μετα θα ακουσεις στις 1,μετα στις 2...Και παει λεγοντας...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Δεν ξερω πραγματικα.. ο καθενας λεει οτι εχει ακουσει, τι πραγματικα ομως θα γινει θα το δουμε. Παντως αν βγουν αποψε διατυμπανυστε το εδω μεσα για να μπουμε να τα δουμε και εμεις...Εγώ άκουσα και για σήμερα στις 12... Λέτε;;; Το πόσο έχω αγχωθεί δεν περιγράφεται...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.