fretoe
Δραστήριο μέλος
Παιδιά, θα έχει πχ Α, Β βαθμολογητές και εμείς θ πρέπει να βγάουμε τον μέσο όρο, ή θα τον έχει ήδη έτοιμο τον Μ.Ο; του Α και Β βαθμολογητή;
νομιζω θα τον χει τον μεσο ορο, στην κλιμακα του 20, ενω οι βαθμοι των βαθμολογητων θα ναι με αριστα το 100
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine.#
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
catherine.#
Νεοφερμένος
αρχικα, συγχαρητηρια που εγραψες καλα ..ναι ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ η δευτερη φορα..μην σου πω οτι το μετανιωσα...ειναι δυσκολο,ειδικα τις εβδομαδες των εξετασεων και τωρα ολο αυτο τον καιρο της αναμονης....απαπα...αλλα ενταξει ο καθενας οπως το παρει..ποπο πραγματικα βλεπω εσας που δινετε 2η φορα...δε θα μπορουσα να το αντεξω ειμαι ετοιμος να καταρρευσω, ενω ξερω οτι εχω γραψει καλα!
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποπο πραγματικα βλεπω εσας που δινετε 2η φορα...δε θα μπορουσα να το αντεξω ειμαι ετοιμος να καταρρευσω, ενω ξερω οτι εχω γραψει καλα!
Εγώ πέρσι τέτοιο καιρό δεν ήθελα ούτε να ξανακούσω. Αφού έκλεισα τα βιβλία σε μια κούτα και την κόλλησα με μαύρη ταινία. Όταν πήγα όμως στη σχολή και απογοητεύτηκα και χωρίς να υπάρχει το 10 τοις εκατό το οποίο επανέφεραν στη συνέχεια αποφάσισα να ξαναδώσω και να μαι τωρα.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το αντεχα...ας περασω επαρχια καλυτερα!Εγώ πέρσι τέτοιο καιρό δεν ήθελα ούτε να ξανακούσω. Αφού έκλεισα τα βιβλία σε μια κούτα και την κόλλησα με μαύρη ταινία. Όταν πήγα όμως στη σχολή και απογοητεύτηκα και χωρίς να υπάρχει το 10 τοις εκατό το οποίο επανέφεραν στη συνέχεια αποφάσισα να ξαναδώσω και να μαι τωρα.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Me too!!!!Εγώ πέρσι τέτοιο καιρό δεν ήθελα ούτε να ξανακούσω. Αφού έκλεισα τα βιβλία σε μια κούτα και την κόλλησα με μαύρη ταινία. Όταν πήγα όμως στη σχολή και απογοητεύτηκα και χωρίς να υπάρχει το 10 τοις εκατό το οποίο επανέφεραν στη συνέχεια αποφάσισα να ξαναδώσω και να μαι τωρα.
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πέρσι τέτοιο καιρό δεν ήθελα ούτε να ξανακούσω. Αφού έκλεισα τα βιβλία σε μια κούτα και την κόλλησα με μαύρη ταινία. Όταν πήγα όμως στη σχολή και απογοητεύτηκα και χωρίς να υπάρχει το 10 τοις εκατό το οποίο επανέφεραν στη συνέχεια αποφάσισα να ξαναδώσω και να μαι τωρα.
σε ρωτω επειδη εδωσες περυσι:
θα εχει κατευθειαν υπολογισμενα τα μορια που συγκεντρωνει ο υποψηφιος στα πεδια που εχει προσβαση, π.χ. 2,4,5 που εχω εγω?
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω ημουν τοσο σιγουρη οτι θα περασω και τα πεταξα κιολασ!Me too!!!!
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ρωτω επειδη εδωσες περυσι:
θα εχει κατευθειαν υπολογισμενα τα μορια που συγκεντρωνει ο υποψηφιος στα πεδια που εχει προσβαση, π.χ. 2,4,5 που εχω εγω?
οχι φιλε μου θα πρεπει να τα υπολογισεις μονος σου
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι φιλε μου θα πρεπει να τα υπολογισεις μονος σου
δουλεια δεν ειχαμε, δουλεια βρηκαμε δηλαδη!!!
κατσε να βρω τωρα πως το κανουμε, γιατι ειναι και το ΑΟΘ μεσα..
οπως ο σταθμικος μεσος (αν εκανες στατιστικη φετος..)?
α μωρε τι βλακεις λεω που θα καθομαι να τα υπολογιζω με χαρτι-μολυβι..
τοσες εφαρμογες υπολογισμου μοριων υπαρχουν στο web.. ακομα και app στο κινητο μου εχω..
και κατι αλλο:
θα βγουν μετα τις μια οπως λεει το υπουργειο? καπου ειχα διαβασει, θα βγουν εως τις μια.
και στο σχολειο αφισοκολλουνται πιο γρηγορα.. γιατι αν ναι τοτε να παω σχολειο
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Παραλογικός
Νεοφερμένος
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο το στομα σ και στπυ θεου τ αυτι!Καλά αποτελέσματα σ'όλους αύριο παιδιά!
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.