sot
Νεοφερμένος
Ο sot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Μακεδονίας. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

08-05-24

17:16
Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη! Ήθελα να σας ρωτήσω τα αποτελέσματα από τις κατ'εξαιρεσης μετακινήσεις/μεταγραφές ποτέ ανακοινώνονται;;Και πως θα φανεί άμα περνάω η όχι ;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

09-05-24

17:55
Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη! Ήθελα να σας ρωτήσω τα αποτελέσματα από τις κατ'εξαιρεσης μετακινήσεις/μεταγραφές ποτέ ανακοινώνονται;;Και πως θα φανεί άμα περνάω η όχι ;
Καλησπερα και Χριστος ανεστη
Ανακοινωνωνται ενα ενα και απολειστικως προσωπικα στον καθενα.
Ο χρονος ανακοινωσης εξαρταται απο το ποτε θα συνεδριασουν και δεν εχουν σταθεροτητα ,αλλα τον οκτωβρη για την εγγραφη θα τον προλαβεις.
sot
Νεοφερμένος
Ο sot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Μακεδονίας. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

10-05-24

11:31
το τμημα που δηλωσα ουτε αντοιστοιχο ειναι ουτε εχω πιασει τη βαση ,υπαρχει πιθανοτητα να μην μου απαντησουν καθολου?Καλησπερα και Χριστος ανεστη
Ανακοινωνωνται ενα ενα και απολειστικως προσωπικα στον καθενα.
Ο χρονος ανακοινωσης εξαρταται απο το ποτε θα συνεδριασουν και δεν εχουν σταθεροτητα ,αλλα τον οκτωβρη για την εγγραφη θα τον προλαβεις.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

10-05-24

11:33
Πολυ μ'αρεσεις.το τμημα που δηλωσα ουτε αντοιστοιχο ειναι ουτε εχω πιασει τη βαση ,υπαρχει πιθανοτητα να μην μου απαντησουν καθολου?
Θα σου απαντησουν σιγουρα και θα πουν τα αναλογα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...