Darkness
Περιβόητο μέλος
Τωρα σε αυτες ειμαι και σημειωνω τις σχολες που ποιανω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DK1991
Νεοφερμένος
geogytheio
Νεοφερμένος
πηρα εκθεση 16,8
μαθ γεν 19,3( ο ενας μου ειχε 99 και ο αλλος 94 πως γινεται αυτο δν ξερω...)
μαθ κατ 14,1
φυσ 20!!!!!
αοδευ 19,6 (ο ενας 100 και ο αλλος 96 ενω τα ειχα γραψει ολα αυτολεξει περα απο 2 προτασεις στην παραγωγικοτητα!!!)
αοθ 18,8 (παλι δεν ξερω απο που μου κοψανε)
αεππ 17,9 (περιμενα 17)
εβγαλα στο 3ο 18.605 και στο 2ο και το 4ο 18.055
διοικητικης επιστημης και τεχνολογιων θελω πληροφοριες οποιος ξερει κατι ας με βοηθησει να αποφασισω για πρωτη επιλογη.....
chris_90
Διάσημο μέλος
Στα Μαθηματικα κατευθυνσης ο ενας μου ειχε 99 και ο αλλος 95.μαθ γεν 19,3( ο ενας μου ειχε 99 και ο αλλος 94 πως γινεται αυτο δν ξερω...)
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
διοικητικης επιστημης και τεχνολογιων θελω πληροφοριες οποιος ξερει κατι ας με βοηθησει να αποφασισω για πρωτη επιλογη.....
Μια χαρα σχολη πρεπει να ειναι. Και ενδιαφερουσα.
Μπαινεις και απο 5ο εκει ε?
breaking_dawn
Νεοφερμένος
Συγχαρητήρια στα παιδιά που τα κατάφεραν.:no1:
Λυπάμαι για τα παιδιά που δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν.
Γενικά παρατήρησα ότι παιδιά που ήταν καλοί και διάβαζαν πολύ δεν τα πήγαν όπως περίμεναν. και επίσης ότι αν δεν γράψεις σε ένα μάθημα τόσο καλά πέφτει όλο το Μ.Ο.
Τώρα αγχώθηκα για του χρόνου…:s
Θέλω να περάσω παιδαγωγικό μάλλον…
geogytheio
Νεοφερμένος
ναι ειναι κοινο στο 4ο και το 5ο....Μια χαρα σχολη πρεπει να ειναι. Και ενδιαφερουσα.
Μπαινεις και απο 5ο εκει ε?
και εγω εχω ακουσει καλα λογια αλλα δν ξερω τι ακριβως ειναι.... για οτι γνωριζετε εχω βγαλει φορουμ αν μπορειτε δωστε πληροφοριες....
εβγαλα 18,605 περυσι ηθελε 18,260 περιπου λετε να ανεβει τοσο που να μην το πιανω;;;
angelo91
Νεοφερμένος
Έχω:
Έκθεση:15
Φυσική Κατεύθυνσης: 17,8
ΑΟΔΕ: 19,1
Μαθηματικά Κατέ: 19,9
ΑΕΠΠ: 20
Μαθηματικά Γενικής: 20
Σύνολο 18979 μόρια.
Αλήθεια πώς μπορείτε να ξέρετε τι σας έβαλε ο κάθε εξεταστής ?
Ειδικά στην Έκθεση θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω..
geogytheio
Νεοφερμένος
μα στους βαθμους που βγαλαν στα σχολεια ελεγε το βαθμο που σου εβαλε καθε εξεταστης στην εκατονταβαθμη και διπλα ανειχε μπει τριτος και μετα το βαθμο που ειχες ως μεσο ορο στην εικοσαβαθμη.....Γεια σας παιδιά. Πρώτη φορά στέλνω, συγχαρητήρια για την επίδοσή σας !!
Έχω Έκθεση:15
Φυσική Κατεύθυνσης: 17,8
ΑΟΔΕ: 19,1
Μαθηματικά Κατέ: 19,9
ΑΕΠΠ: 20
Μαθηματικά Γενικής: 20
Σύνολο 18979 μόρια.
Αλήθεια πώς μπορείτε να ξέρετε τι σας έβαλε ο κάθε εξεταστής ?
Ειδικά στην Έκθεση θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω..
mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθηματικα: 18.6
Φυσικη: 17.1
Χημεια: 18.4
Βιολογια: 17.2
Φυσικη Γεν: 17.5
17.600 2ο κ 4ο κ 17.300 3ο (περιπου)
Τα μορια τα εβγαλα απο τα προπυλαια αλλα διαβασα οτι παιζει να κανουν και λαθος.. Ισχυει τιποτα τετοιο?
-----------------------------------------
μια φιλη μου απο τεχνολογικη εβγαλε 19960!!!δν υπαρχει εγραψε σ ολα 20 και εκθεση ο ενας της εβαλε 98 και ο αλλος 100!!!
Περναει εκει που θελει?
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ναι ισως κανουν λαθος βγαλτα καλυτερα απο εδω απο την σελιδα του ischool...Εκθεση: 12.9 (γαματος!)
Μαθηματικα: 18.6
Φυσικη: 17.1
Χημεια: 18.4
Βιολογια: 17.2
Φυσικη Γεν: 17.5
17.600 2ο κ 4ο κ 17.300 3ο (περιπου)
Τα μορια τα εβγαλα απο τα προπυλαια αλλα διαβασα οτι παιζει να κανουν και λαθος.. Ισχυει τιποτα τετοιο?
Tsol
Νεοφερμένος
Στα Μαθηματικα κατευθυνσης ο ενας μου ειχε 99 και ο αλλος 95.
Εσείς καλά είστε.Τι να πω εγώ που ο ένας μου έβαλε 69 και ο άλλος 79.Και τι να πει ο φίλος μου που ο ένας του έβαλε 60 και ο άλλος 72 και για ένα μόριο δεν πήγε 3 διορθωτή.
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά το ότι θα πήγαινε σε τρίτο δεν είναι απαραίτητα καλύτερο. Γνωρίζω άτομο που πήγε σε τρίτο και του έβαλε χαμηλότερα από τους 2 πρώτους.Εσείς καλά είστε.Τι να πω εγώ που ο ένας μου έβαλε 69 και ο άλλος 79.Και τι να πει ο φίλος μου που ο ένας του έβαλε 60 και ο άλλος 72 και για ένα μόριο δεν πήγε 3 διορθωτή.
Tsol
Νεοφερμένος
tonyg4
Νεοφερμένος
nathalie
Νεοφερμένος
Εκθεση: 17,6
Βιολογια γεν.: 19,7(και ειχα μαθει το βιβλιο απεξω)
Μαθηματικα κατ: 20
Διοικηση: 20
Φυσικη: 19,2
Προγραμματισμο: 19,5
Συνολο:19408 σε 2ο και 4ο (και 17941 σε τριτο που δεν μας ενδιαφερει)
Foux
Εκκολαπτόμενο μέλος
alex91
Νεοφερμένος
Τα Δικα μου
Εκθεση 15,7 (ακομα δν εχω καταλαβει γιατι )
Λογοτεχνια 16,6
Αρχαια 18,6
Λατινικα 19,1
Ιστορια 19,4
Βιολογια 19,8
Συνολο 18.619 για 1ο πεδιο................παιδαγωγικο δημοτ. εκπ. Βολου σου 'ρχομαι....
darkeos
Νεοφερμένος
Δύσκολο για Βόλο μιασ και η βάση την προηγούμενη χρονιά ήταν 18447.Συγχαρητηρια σε ολους σας παιδια!!! Αντε κ εις ανωτερα!!
Τα Δικα μου
Εκθεση 15,7 (ακομα δν εχω καταλαβει γιατι )
Λογοτεχνια 16,6
Αρχαια 18,6
Λατινικα 19,1
Ιστορια 19,4
Βιολογια 19,8
Συνολο 18.619 για 1ο πεδιο................παιδαγωγικο δημοτ. εκπ. Βολου σου 'ρχομαι....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.