Wolfie
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LI@
Νεοφερμένος
Ποπο παιδιά με τρομάζουν λίγο αυτα που ακούω εδώ μέσα μπράβο σε όλους φυσικά αλλά βλέπω οι βάσεις να ανεβαίνουν...
Ε,ας ανέβουν!! Εγω που εγραψα 19405 για 2ο κ 4ο κ 19455 για 5ο έχω κ το 10% άρα αν το χρησιμοποιήσω πάει γυρω στα 21345 μόρια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Τι ειναι αυτο το 10% που λες?Ε,ας ανέβουν!! Εγω που εγραψα 19405 για 2ο κ 4ο κ 19455 για 5ο έχω κ το 10% άρα αν το χρησιμοποιήσω πάει γυρω στα 21345 μόρια!!
-----------------------------------------
Φαινεται πως εδω μεσα ειμαι η πιο χαζη εδωσα δευτερη χρονια φετος κ εβγαλα μονο 15.100. δεν παιρναω στηβ πρωτη μου επιλογη..........................................εκλαιγα 4 ωρες. πριν λιγο ηρεμησα
Tempora
Νεοφερμένος
Βιολογία:96-96->19.2
Λογοτεχνια:91-80->17,1
Ιστορία:98-90->18,8
Λατινικά:98-98->19,6
Αρχαία:94-94->18,8
18.681 1o Πεδίο
17.302 3ο Πεδίο
LI@
Νεοφερμένος
Τι ειναι αυτο το 10@ που λες?
Είναι μια προσαύξηση 10% που παιρνω στα μόρια που εχω επειδή βγηκα φετος 1η στην Ελλάδα στο στιβο!
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σ'ευχαριστω..Είναι μια προσαύξηση 10% που παιρνω στα μόρια που εχω επειδή βγηκα κ φετος 1η στην Ελλάδα στον αθλητισμο!
LI@
Νεοφερμένος
Σ'ευχαριστω..
Παρακαλώ!:no1:
Darkness
Περιβόητο μέλος
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθ.κατ 20
Βιο γεν 19.9
Βιο κατ 19.6
Φυσικη κατ 19(με αποκλιση 6 μοριων αναμεσα στους δυο βαθμολογητες,απορω...)
Χημεια 19(παλιοπολλαπλης!)
εκθεση 18.1 Α καλα εδω ηταν αποθεωση...ο πρωτος 95 ο δευτερος 82 κ πηγα σε τριτο μου εβαλε 86.Τι να πω,φιλολογοι...
Συνολο 2ο-4ο 19535
3ο 19496
Ε τιν ιατρικη Θεσ/νικης την πιανω πιστευω,δεν ανεβαινουν 300+ οι βασεις στις ιατρικες!!!
ελπιζω ολοι να τα πηγατε οπως θελατε κ καλη φοιτιτικη ζωη!!!
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
εκθεση=10.9
μαθ.κατ=11.2
φυσ.κατ=13.9
αεππ=16.8
αοδε=17.8
μαθ.γεν=16.2
αοθ=17.7
με 15967 στο και 14800κατι
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Αοδε:14,5
Μαθηματικα:6,2:ntomata:
Στατιστικη:15,2
ΑΕΠΠ:16
Εκθεση:13,6
11216 στο 2 κ 4 πεδιο
Πιανω την σχολη που θελω οποτε δεν μπορω παρα να ειμαι χεσμενος απο την χαρα μου
Καλη φοιτιτικη ζωη σε ολους ευχομαι παιδια!
alfisti
Νεοφερμένος
Μαθ.Γεν :18,6
Μαθ.Κατ:6
Φυσ.Κατ:10,2
Α.Ε.Π.Π:15,9
Α.Ο.Δ.Ε:19,3
Α.Ο.Θ.:18,6
Στο 5ο:15544 & στο 4ο:13558.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικά για όσους προτιμούν χαρτί και μολύβι έχουμε και λέμε:
1. Σε κάθε μάθημα που δώσαμε πανελλαδικά υπολογίζουμε το βαθμό πρόσβασης ως εξής:
2. Υπολογίζουμε το Γενικό βαθμό πρόσβασης που είναι ο μέσος όρος των βαθμών πρόσβασης, δηλαδή το άθροισμά τους διά 6.
- Προσαρμόζουμε το μέσο όρο των προφορικών μας αν απέχει πάνω από 2 μονάδες στις 20 ώστε να απέχει ακριβώς 2 (αλλιώς δεν τον πειράζουμε).
- Ο βαθμός πρόσβασης είναι το άθροισμα: (προφορικά επί 0,3) + (γραπτά επί 0,7).
3. Βρίσκουμε τα μόρια από τον τύπο:
[(Γ.Β.Π. επί 8) + (Β.Π. του μαθήματος μεγάλης βαρύτητας επί 1.3) + (Β.Π. του μαθήματος μικρής βαρύτητας επί 0.7)] και όλο επί 100.
Παρέλειψες ότι στο τέλος του 1 γίνεται στογγυλοποίηση στο δέκατο (για κάθε μάθημα) και ότι στο τέλος του 2 γίνεται στογγυλοποίηση στο εκατοστό.
Αυτό το λάθος κάνουν και οι πρόχειροι υπολογιστές μορίων. Κατά τα άλλα είναι σωστό.
Και μία λεπτομέρεια. Όπως τέλειωσε το Λύκειο 2 ή περισσότερα χρόνια πριν, δεν πρέπει να συμπεριλάβει τους προφορικούς βαθμούς του.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Εγω να δεις...........εγω νιωθω μειονεκτικα με τετοιους μαθητες στο ischool
PzH-2000GR
Νεοφερμένος
Eutuxia
Νεοφερμένος
Σύνολο 18850
Έκθεση - 17 (80 ο πρώτος 90 ο δεύτερος...μα γτ δν κρατάμε το μεγαλύτερο?)
Βιολογία - 20
Αρχαία - 17,5 (:emm
Ιστορία - 19,8 (γτ δν τα δίνουν τα 2 μόρια ειναι δικά τους._)
Κείμενα - 17,4
Λατινικα - 19,5
>κ με έναν καλό βαθμό στις 27...αγγλική χαλαρά!τέλος το σχολείο και τα χαζοφροντιστήρια
zoezaxariadi
Νεοφερμένος
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια φιλη μου απο τεχνολογικη εβγαλε 19960!!!δν υπαρχει εγραψε σ ολα 20 και εκθεση ο ενας της εβαλε 98 και ο αλλος 100!!!
Μπράβο στη φίλη σου! Αυτοί οι φιλόλογοι πραγματικά δεν υπάρχουν! Ένα παιδί στο σχολείο μας έγραψε τεχνολογική όλα από 19,7-20 (με τρία 20ρια) και έκθεση του βάλανε 60-84 και ο τρίτος 85 !
-----------------------------------------
Α και μιά που το θυμήθηκα πρέπει να τονίσω και την εξαιρετική δουλειά των καθηγητών του σχολείου μας: τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στις 9:20 το πρωί και μάλιστα ... πλαστικοποιημένα!!! Άσε που μερικών παιδιών που ήμασταν από τις 8:30 εκεί για πρόβα μας τα είπαν αμέσως μόλις ήρθαν από τη διεύθυνση!
anna_md
Δραστήριο μέλος
Ο τριτος της εβαλε 49. :s
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.