djimmakos
Διάσημο μέλος
HAU offers university scholarships for Michigan Proficiency holders
31/07/2009
Candidates who pass the University of Michigan Examination for the Certificate of Proficiency in English that was administered in May 2009 are eligible to apply for scholarships for study at the Hellenic American University. These scholarships are offered by the Hellenic American Union and cover part of tuition fees for undergraduate or graduate study in the following fields:
Undergraduate
Graduate
- B. Sc. in Business Administration
- B. Sc. in Information Technology
- B. A. in English Language and Literature
- B. Sc. in Psychology
- Bachelor of Music
Proficiency holders interested in pursuing graduate studies must already have an undergraduate degree.
- MBA
- Professional MBA
- M.Sc. in Information Technology
- M.A. in Applied Linguistics
- M.A. in Translation
For information contact Georgia Dimitrakopoulou by phone at 210 368 0951 or email gdimitrakopoulou@hau.gr .
Career Opportunities in Teaching and Translation/Interpreting
Proficiency holders not interested in pursuing a university degree may still wish to explore career opportunities in the fields of teaching and translation. The Hellenic American Union offers a variety of training programs leading to professional certification in both these fields.
For more information explore the Teacher Education and Translation & Interpretation sites in this portal.
Πηγή
www.hau.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι???
Σήμερα στέλνουν βαθμολογία ταχυδρομικά???
Ναι!
Examination: E.C.P.E. MAY 2009
Final: P
P/F: Pass
ORAL: LP
LST: HP
GCRV: P
WRI: LP
Congratulations!!!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkgate13
Νεοφερμένος
ORAL: P
LST: P
GCVR: HP
WRI: P
αν και να πω την αληθεια δεν περιμενα HP στο gcvr αλλα στο listening η στα προφορικα
και εγω το περασα ευτυχώς
ORAL: P
GCVR: HP
αν και να πω την αληθεια δεν περιμενα HP στο gcvr αλλα στο listening η στα προφορικα
Congratulations!!!:no1:
Writing τι ειχες;
pkgate13
Νεοφερμένος
Kostas741
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σορρυ αλλα δεν μπορω να ειμαι τοσο ακριβής...
Θελω να πιστευω πως μεχρι τα τελη αυτης της βδομαδας ή τις αρχες της αλλης θα τα λαβουν ολοι...
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Exam Results
Examination: E.C.C.E. MAY 2009
ORAL: HP
GVR: P
Μωρε σημασια εχει οτι περασα, τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες!!!!
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο σε ολους παιδια.
Αρα πρεπει σημερα-αυριο να τα λαβετε και σεις!
Εγω παντως που ειδα και τα γραφηματα εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο, Λένα!!!:no1:To πήρα!!!!!
Exam Results
Examination: E.C.C.E. MAY 2009
ORAL: HP
GVR: P
Μωρε σημασια εχει οτι περασα, τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες!!!!
-----------------------------------------
Α, ωραία... Αν κι έχω την εντύπωση ότι το δικό μου χαρτί και των συμμαθητών μου, θα πάνε στο φροντιστήριο μας κι όχι στα σπίτια μας... Αλλά τουλάχιστον θα τα λάβουμε!Σημερα ελαβα το Report of the Examination Results απο το ταχυδρομειο της γειτονιάς μου!
Αρα πρεπει σημερα-αυριο να τα λαβετε και σεις!
Εγω παντως που ειδα και τα γραφηματα εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος!
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};486593:-----------------------------------------
Α, ωραία... Αν κι έχω την εντύπωση ότι το δικό μου χαρτί και των συμμαθητών μου, θα πάνε στο φροντιστήριο μας κι όχι στα σπίτια μας... Αλλά τουλάχιστον θα τα λάβουμε!
Oπως και να δωσες εξετασεις ειτε individual ειτε μεμονωμένος θα σου ερθει κανονικα το χαρτι με τα αποτελεσματα στο σπιτι σου μεσω ταχυδρομείου!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ξέρω... Κάθε χρόνο, τα χαρτιά από το φροντιστήριο τα παίρναμε, αλλά είχα δώσει Cambridge... Νομίζω είναι το "σύστημα" τέτοιο... Θα δούμε!...Oπως και να δωσες εξετασεις ειτε individual ειτε μεμονωμένος θα σου ερθει κανονικα το χαρτι με τα αποτελεσματα στο σπιτι σου μεσω ταχυδρομείου!
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};486606:Δεν ξέρω... Κάθε χρόνο, τα χαρτιά από το φροντιστήριο τα παίρναμε, αλλά είχα δώσει Cambridge... Νομίζω είναι το "σύστημα" τέτοιο... Θα δούμε!...
Oχι στο Κειμπριτζ ειναι διαφορετικα τα πραγματα.
Τα στελνουν μονο στα φροντιστηρια.
Αλλα στο Μισιγκαν τα στελνουν και στα φροντιστηρια αλλα και σε ολους τους υποψηφιους!:no1:
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Α, οκ! Ευχαριστώ για την κατατόπιση!:thanks:Oχι στο Κειμπριτζ ειναι διαφορετικα τα πραγματα.
Τα στελνουν μονο στα φροντιστηρια.
Αλλα στο Μισιγκαν τα στελνουν και στα φροντιστηρια αλλα και σε ολους τους υποψηφιους!:no1:
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.