Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαλλον εχεις δικιο δε θυμαμαι καλα...τιιιιιιιιιι? τοσο πολυ??? οχι δλδ σε 2-3 βδομαδες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Όχι, νομίζω εννοεί το χαρτί που λέει πόσο πήρες σε κάθε section και αν το πήρες...Noμιζω σε 1-2 μηνες...αν εννοεις το πτυχιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arkypraios
Νεοφερμένος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω! το σκεφτομουν καθε μερα ολη μερα! μ ειχε γινει εμμονη ιδεα! κ τωρα ξερω πια οτι περασα! δν θελω τπτ αλλο!ειμαι τρισευτυχισμενος!μπραβο ρε γιωργο..συγχαρητηρια..αντε που ησουν αγχωμενος!
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜΕRCY δλδ ρε...
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
οχι οχι! εννοω το πτυχιο! με τη χρυση σταμπα! σε 2-3 βδομαδες δν ερχεται?Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};470494:Όχι, νομίζω εννοεί το χαρτί που λέει πόσο πήρες σε κάθε section και αν το πήρες...
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
και πως να βελτιωθεις στο ακουστικο?? oσα και να κανεις αν πεσει ενα παλουκι την πατησες... ρε γμτ πηρα πασσ χαλαρα εκθεση και τζι-σ-ιβι-αρ- και πηρα φεηλ λισενινγκ και μπορντερ-φεηλ προφορικα...
αμα κοπεις τζι-σι-βι-αρ λες πχ θα διαβασω γραμματικη και λεξιλογιο καλυτερα... στο ακουστικο πως να βελτιωθεις???
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Το PF τίποτα... Αν εννοείς BF, τότε σημαίνει ότι δεν το πήρες για λίγο (50-64%)...ρε παιδια τι σημανει το pf?
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ γιατί δεν μπορώ να το δω.....(congratulations!!!!:no1
ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!σου εύχομαι και σενα καλά αποτελέσματα!!!!
συγχαρητήρια επίσης!ΕCPE περασα αλλα δε μου βγαζει ακριβη αποτελεσματα ακομα απο το φροντιστηριο τα εμαθα...
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ρε εχεις δικιο.Το ECCE (αυτο βεβαια εχει ασημενια) μου ειχε ερθει σε 20 περιπου μερες...οχι οχι! εννοω το πτυχιο! με τη χρυση σταμπα! σε 2-3 βδομαδες δν ερχεται?
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
το pf ειναι η f η p απο διπλα θα ειδες μετα ενα pass η ενα fail..Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};470510:Το PF τίποτα... Αν εννοείς BF, τότε σημαίνει ότι δεν το πήρες για λίγο (50-64%)...
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Μπα... Στο FCE που είχα δώσει είχε έρθει Οκτώβρη, ίσως και Νοέμβρη... Έκανε δηλ. 2-3 μήνες, από τη μέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα (2-3 Αυγούστου είχαν βγει...). Δεν νομίζω τόσο γρήγορα....οχι οχι! εννοω το πτυχιο! με τη χρυση σταμπα! σε 2-3 βδομαδες δν ερχεται?
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
του ecpe ειμαι. θυμαμαι μονο καπου ενα 5% κοβοταν περιπου στα προφορικα. υπηρξε αυξηση φετος με την αλλαγη του συστηματος των προφορικων η απλα ειμαι πολυ ασχετος?
επισης επειδη κοπηκα και στο listening που ομως εκει το περιμενα, ειναι μονο δικια μου γνωμη οτι ηταν παλουκακι??
δεν ειναι τυχαιο επομενως οτι ειμαι 21 και μου φανηκε παλουκι.
για τα προφορικα εννοειτε οτι οι πιο πολλοι πηγαν καλα??
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
θα βλεπεις ταινιες χωρις υποτιτλουςεγω και στην ταξη ημουνα πολυ μετριος στο ακουστικο αλλα με αυτο που μπηκε στις εξετασεις εχασα τα αβγα και τα πασχαλια εντελως... ειδικα στο τριτο μερος επεσε πολυ λοτο εκ μερους μου δυστυχως. κι αυτοι ρε γμτ τι δυσκολευουν το λισενινγκ. τι ειμαστε ρε γμτ, Αμερικανακια?
και πως να βελτιωθεις στο ακουστικο?? oσα και να κανεις αν πεσει ενα παλουκι την πατησες... ρε γμτ πηρα πασσ χαλαρα εκθεση και τζι-σ-ιβι-αρ- και πηρα φεηλ λισενινγκ και μπορντερ-φεηλ προφορικα...
αμα κοπεις τζι-σι-βι-αρ λες πχ θα διαβασω γραμματικη και λεξιλογιο καλυτερα... στο ακουστικο πως να βελτιωθεις???
Mr strange
Δραστήριο μέλος
οχι οχι! εννοω το πτυχιο! με τη χρυση σταμπα! σε 2-3 βδομαδες δν ερχεται?
δεν νομιζω φιλε γιωργο..!!!στο δικο μου το φροντιστηριο τουλαχιστον το πτυχιο του λοουερ βεβαια.. ηρθε μετα απο 7 μηνες...!!!!!!!!!και μετα το πηραμε..οταν τελειωσε η χρονια..!!!! δεν ξερω γιατι αλλα μεχρι να εκτυπωθουν τα κωλοχαρτα μεχρι να ερθουν απο Αμερικη...φεξε μου και γλιστρισα.!!!
CON
Νεοφερμένος
εγω και στην ταξη ημουνα πολυ μετριος στο ακουστικο αλλα με αυτο που μπηκε στις εξετασεις εχασα τα αβγα και τα πασχαλια εντελως... ειδικα στο τριτο μερος επεσε πολυ λοτο εκ μερους μου δυστυχως. κι αυτοι ρε γμτ τι δυσκολευουν το λισενινγκ. τι ειμαστε ρε γμτ, Αμερικανακια?
Πιστευω Αντώνη οτι είναι θέμα τυχης ο ανηψιος μου με 46/50 μέσω όρο στο listening απ όλα τα τεστ στις εξετάσεις πήρε low pass. εχω καταλάβει ότι τελικά η στιγμή μετράει!!!και όχι να χεις κάνει 500 listening. Συν τοις άλλοις η αλλαγή το ότι με ένα Bf περνάς το ecpe ήταν κατ εμέ αλλαγή καλή τη πίστη και φυσικά πετσοκόβω στα προφορικα...
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα βλεπεις ταινιες χωρις υποτιτλους
αυτο το λενε πολλοι. δεν εχω καταλαβει ομως πως λειτουργει αυτο ακριβως.
αμα βλεπω μια ταινια χωρις υποτιτλους πως θα διασταυρωνω τι λεγεται ακριβως?? μονο με βαση την ροη του εργου??
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
εσυ τι εδινες? ξερεις αν περασες? (προσπαιρνω την κακιουλα γτ ειμαι τοσο happy!!!!!!!!!!!ρε φιλε george ελεος πια ρε dude.μας εσπασες τα @@ τοσους μηνες με τις υστεριες σου,μην αρχιζεις παλι με το ποτε θα ερθουν τα πτυχια.
ΜΕRCY δλδ ρε...
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
dorara37234
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.