Καλησπέρα σε όλους, με πήρε τηλέφωνο η καθηγήτρια και με ενημέρωσε ότι το πήρα (ECPE). Το θέμα είναι ότι ενδιαφέρομαι να δω τη βαθμολογία μου, δυστυχώς όμως έχω πετάξει το χαρτί εισόδου, στο οποίο αναγραφόταν ο κωδικός. Μήπως ξέρετε εάν υπάρχει τρόπος να παρακάμψεως του κωδικού, ή τουλάχιστον να μάθω τον κωδικό μου online?
Πολυ δυσκολα φιλαρακι μου!
Αλλα η καθηγητρια μπορει να σε ενημερωσει για τα αναλυτικα αποτελεσματα ή/και ναι σε δωσει και τον κωδικο σου αφου εχει access.
Φυσικα θα τα δεις την Παρασκευη εσύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lykoulos
Νεοφερμένος
Φυσικα θα τα δεις την Παρασκευη εσύ!
Χμ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι εχεις δωσει μεσω φροντιστηριου.
Dawn7
Νεοφερμένος
thanks για την απάντηση όμως εγώ έδωσα μονάχα του cambridge και ποιος περιμένει μέχρι την Παρασκευη!!να σαι καλά!!!
λοιπόν εδώ κοίταξα.
https://results.hau.gr/
-----------------------------------------
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vivian23
Νεοφερμένος
Τι δοκιμες και μπούρδες...
Αυτοι τα ειχαν τουλαχιστον απο Δευτερα και δεν μας τα λεγαν τα πουλακια μου...
Dawn7
Νεοφερμένος
να σαι καλά!!uh.In that case, ναι μάλλον έχει ακόμα αναμονή..καλά αποτελέσματα πάντως!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Dawn7
Νεοφερμένος
παίζειςμε τον πόνο μας Vivian....lol...καλησπερα παιδια και εγω τωρα ενημερωθηκα απο την καθηγητρια μου ,για ecpe μιλαω, οσοι ειδαν το πρωι τα αποτελεσματα τους κατα λαθος απο τον ορφεα να ξερουν οτι ειναι και τα σωστα οπως ειπε και ο τεολ καρατσεκαρισμενο!!!!
κλαψ
Η HAU παιζει...
Που ανακοινωση δεν εβγαλε ακομα στο site της...
Aλλα τις αιτησεις για αναβαθμολογηση καλα τις εβγαλαν οπου θα τα ξαναρπαξουν!!!
Ε Λ Ε Ο Σ!
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω το Δεκεμβρη ειχα bf ΚΑΙ τωρα lp....ευτυχως....Για φετος μιλάω ρε Δήμο...
Το ξερω πως τον Δεκεμβριο ειχαν παιδια Ρ σε εκθεση ECCE...
vassiliki
Νεοφερμένος
Exam Results
Examination: E.C.P.E. MAY 2009
Final: F
P/F: Fail
ORAL: BF καταφερα το ακατορθωτο!!!
LST: F
GCRV: P
WRI: P
We regret to inform you that you did not pass the examination you requested the results for.
επαναλαμβανω πως ειμαι μαθητης φροντιστηριου και μου βγαινουν στον Ορφεα κανονικα με τον κωδικο μου. το ιδιο και στους συμμαθητες μου.
οταν δινεις προφισενσυ εχοντας να ασχοληθεις με αγγλικα απο την τριτη γυμνασιου και τωρα εισαι 21 χρονων μπορεις να καταφερεις τα παντα...ακομα και να κοπεις στα προφορικα...
Αντώνη κόπηκε και μια γνωστή μου που είναι πιο μεγάλη από εσένα. Το έδινε 2η φορά, στην πρώτη κόπηκε μόνο στο Listening και τώρα κόπηκε Listening, Speaking, Writing!! Εκεί να δεις απογοήτευση!!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
παιδες μην με βρισετε αλλα πληζ πειτε μου! τα αποτελεσματα που πηραν οι φροντηστιριουχοι ειναι σιγουρα σωστα ε?? μου φαινεται απιστευτο το οτι περασα τλκ κ εχω την αισθηση οτι οταν βγουν στον ορφεα για μεμονομενους θα δω οτι εμεινα! το ξερω οτι ειμαι για φαπες αλλα πειτε μου! εχει γινει ποτε λαθος με τα αποτελεσματα φροντιστηριουχων?
Οχι ειναι ολοσωστα και πέρασες!
ΤΕΛΟΣ!!!
Vivian23
Νεοφερμένος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
ΤΕΛΟΣ!!![/quote]
αχ ησυχασα! εχω τρελαθει σας λεω! ενω μ ειπε οτι περασαμε μονο εγω κ ενα αλλο κοριτσακι...κ ενω μου εδειξε την βαθμολογια μου να τη δω κ μονος μου απο τον υπολογιστη (3 lowpass+1 pass) εχω την ηλιθια αμφιβολια οτι μπορει να ειδα λαθος..ή να χει γινει λαθος...ή..ή...!!!!!!!!!! δεν παω καλαααααααααα! ισως αυριο να το εχω πιστεψειιιιιιιι!!!!!!!!!!
Οπως και στην εκθεση.
Οπως και χει παιδια συνεχιστε να ποσταρετε αποτελεσματα αν φυσικα θελετε για να δουμε και τι παίζει...:no1:
Vivian23
Νεοφερμένος
Πλεον με τα προφορικα ναι εχουν γινει αυστηροι αρκετα στο ECPE.
Οπως και στην εκθεση.
Οπως και χει παιδια συνεχιστε να ποσταρετε αποτελεσματα αν φυσικα θελετε για να δουμε και τι παίζει...:no1:
ολα low pass εκτος απο listening που ειχα pass
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.