fallenangel
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Eve =)
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατι ειναι κι αυτο... γιατι περασα και τα αλλα 2 που εδωσα με 100% οποτε ειμαι οκ....
τουλαχιστον απετυχα μονο σε αυτο μεχρι τωρα...και περιμενω
-----------------------------------------
Μήπως ξέρει κανεις ποτε βγαίνουν κ τα αποτελέσματα απ το proficiency? ή μηπως βγήκαν?:what:
εχουνε βγει απ'οτι ξερω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Student
Name: _______________
Student Code: ******
E-mail:
Birthdate: --/--/----
Exam Results
Examination: E.C.C.E. MAY 2009
Final: F
P/F: Fail
ORAL: LP
LST: BF
GVR: BF
WRI: LP
We regret to inform you that you did not pass the examination you requested the results for.
Performance Range
HP = High Pass.
P = Pass.
LP = Low Pass.
BF = Borderline-Fail.
F = Fail.
Y = Examinee did not take this section of the examination.
Δεν ήμουν ομως ετοιμος . Ηταν της στιγμης και λέω ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσυ τι εδινες? ξερεις αν περασες? (προσπαιρνω την κακιουλα γτ ειμαι τοσο happy!!!!!!!!!!!
εγω οπως ειχα ξαναπει παλιοτερα ημουν 100% σιγουρος πως το πηρα.
ecpe εδινα
Writing: LP
Listening: P
GCVR : HP
ORAL : P
απορω με τετοια ορθογραφικα εσενα πως στο δωσαν.
συγχαρητηρια σε ολους που πετυχαν και καλη επιτυχια σε οσους ξαναδωσουν
bill_fc
Νεοφερμένος
Final: P
P/F: Pass
ORAL: P
LST: HP
GVR: HP
We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations!
fabakos
Νεοφερμένος
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
'Eve =)
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια δεν το πηρα για ecce μιλαμε...πρωτη φορα εδωσα..μου εχουν γ*****ι ολοι την ψυχολογια..
και εγω τα ιδια αλλα τωρα ειμαι καλυτερα...
εχεις δωσει τουλαχιστον fce?
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να και τα αποτελέσματα μου:
Student
Name: _______________
Student Code: ******
E-mail:
Birthdate: --/--/----
Exam Results
Final: F
P/F: Fail
ORAL: LP
LST: BF
GVR: BF
We regret to inform you that you did not pass the examination you requested the results for.
Performance Range
HP = High Pass.
P = Pass.
LP = Low Pass.
BF = Borderline-Fail.
F = Fail.
Y = Examinee did not take this section of the examination.
Δεν ήμουν ομως ετοιμος . Ηταν της στιγμης και λέω ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ
MΠΡΑΒΟ που είχες τα κότσια για να το κάνεις αυτό.Ξέρεις,υπάρχουν και άλλοι που είναι ''προετοιμασένοι'' και πετάν στα σύννεφα,λέγοντας πως ''δεν αγχώνομαι,το χω σίγουρα'' και τελικά από τη περισσή υπερηφάνεια,σκοντάφτουν, και ναααα το fail.
Με κάποια καλή προετοιμα απο μέρος σου και καλή ψυχολογία και συγκέντρωση στο στόχο, θα το χεις την επόμενη φορά...
PSholic_xD
Νεοφερμένος
Oral:HP
LST:LP
GVR: P
WRI:LP
Λιγοτερο περιμενα...αλλα ειχα απογοητευτει γενικα τη μερα που εδινα γραπτα επειδη δεν τα πηγα τοσο καλα οσο περιμενα και ελεγα οτι εχω κοπει....σημασια εχει που το πηρα(με την 1η ευτηχως και με μονο ενα 2ωρο την εβδομαδα!)
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
PSholic_xD
Νεοφερμένος
Dawn7
Νεοφερμένος
Oπως και να χει Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια ασχετα για το αν το πηραν ή οχι!
Το οτι εχεις το κοτσια να το δώσεις μετράει!:no1:
Dawn7
Νεοφερμένος
σε ποια ιστοσελίδα...? (μήπως δεν κοιτώ στην σωστή...)παιιιδιάαααααααα
τσέκαρα για ecpe και μου τά βγαλε!!! το πήρα!!
συγχαρητηρια κιολας!
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδια ειμαι ο μονος που εχω εκθεση ECCE φετος Pass?!
Oπως και να χει Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια ασχετα για το αν το πηραν ή οχι!
Το οτι εχεις το κοτσια να το δώσεις μετράει!:no1:
εγώ είχα pass το Δεκέμβριο πάντως
Το ξερω πως τον Δεκεμβριο ειχαν παιδια Ρ σε εκθεση ECCE...
s.s
Νεοφερμένος
Τρούλι Γιορς,
Σ.-
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ποια ιστοσελίδα...? (μήπως δεν κοιτώ στην σωστή...)
συγχαρητηρια κιολας!
να σαι καλά!!!
λοιπόν εδώ κοίταξα.
https://results.hau.gr/
-----------------------------------------
Για φετος μιλάω ρε Δήμο...
Το ξερω πως τον Δεκεμβριο ειχαν παιδια Ρ σε εκθεση ECCE...
ε γι αυτό έβαλα και το '''' στο τέλος...
Συγχαρητήρια και σε σένα!
lykoulos
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.