!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Ούτε εγώ μπορώ να τα δω ακόμα.... (όχι ότι θέλω να τα δω, τα ξέρω!) Παιδιά, είστε σίγουροι γι' αυτά που λέτε;; Δώσατε από φροντιστήριο και ECPE και μπορέιτε να τα δείτε;;;Εγώ γιατί δεν μπορώ να το δω.....(congratulations!!!!:no1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange
Δραστήριο μέλος
τι ειναι οταν καποιος εχει hp,hp,lp,bf ?
αν το εχεις στο λοουερ τοτε κοπηκες... αν το εχεις στο προφισενσι ΠΕΡΑΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
CON
Νεοφερμένος
ας αναφερει καποιος το ποσοστο των διαγωνιζομενων που κοβεται στα προφορικα να γελασω με τα χαλια μου
αν εισαι του Ecpe δεν είσαι ο μόνος πάντως συμφωνα με πολλα φροντ.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Με LP (C).παιδια εγω που ειχα 3 low pass και 1 pass με τι περναω??? B ή C??
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};470447:Ούτε εγώ μπορώ να τα δω ακόμα.... (όχι ότι θέλω να τα δω, τα ξέρω!) Παιδιά, είστε σίγουροι γι' αυτά που λέτε;; Δώσατε από φροντιστήριο και ECPE και μπορέιτε να τα δείτε;;;
για μενα αυτο ισχυει...τωρα γενικα δεν ξερω...
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
και το lp,lp,lp,p φανταζομαι ειναι lpPass...
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Low pass (C) αλλα δεν πειραζει φτανει που το περασες.παιδια εγω που ειχα 3 low pass και 1 pass με τι περναω??? B ή C??
prinCess.
Επιφανές μέλος
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
το παίρνει και το παίρνει και με pass! :no1:αν το εχεις στο λοουερ τοτε κοπηκες... αν το εχεις στο προφισενσι ΠΕΡΑΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
βγάλε έναν μέσο όρο από τους βαθμούς του και θα δεις ότι βγαίνει pass
congrats
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Και lower να είναι, το πήρε!!! Έχει 2 HP! Σίγουρα αντισταθμίζουν το ΒF!αν το εχεις στο λοουερ τοτε κοπηκες... αν το εχεις στο προφισενσι ΠΕΡΑΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Νομίζω το παίρνεις με P, αν και δεν είμαι σίγουρη...
-----------------------------------------
Ναι...και το lp,lp,lp,p φανταζομαι ειναι lp
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν εισαι του Ecpe δεν είσαι ο μόνος πάντως συμφωνα με πολλα φροντ.
του ecpe ειμαι. θυμαμαι μονο καπου ενα 5% κοβοταν περιπου στα προφορικα. υπηρξε αυξηση φετος με την αλλαγη του συστηματος των προφορικων η απλα ειμαι πολυ ασχετος?
επισης επειδη κοπηκα και στο listening που ομως εκει το περιμενα, ειναι μονο δικια μου γνωμη οτι ηταν παλουκακι??
pennykwn
Νεοφερμένος
οντως το listening ηταν δυσκολο!!! επρεπε να εισαι πολυ γρηγορος!!!!!
αυτο φφοβαμαι....
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
αχ ναι! Παντως λυπηθηκα για τα υπολοιπα παιδια π κοπηκαν...τα νιωθω γτ τοχω ζησει....αλλα μην απελπιζεστε! εγω την δευτερη φορα δεν απελπιστηκα αλλα πεισμωσα πιο πολυ απο ποτε κ ΠΕΡΑΣΑΑ! Aκομα δν τοχω συνειδητοποιησει! εχω τρελαθει απτη χαρα! δεν ξερει κανεις ποτε ερχεται στα φροντιστηρια το χαρτι/πιστοποιητικο?Low pass (C) αλλα δεν πειραζει φτανει που το περασες.
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Noμιζω σε 1-2 μηνες...αν εννοεις το πτυχιο.αχ ναι! Παντως λυπηθηκα για τα υπολοιπα παιδια π κοπηκαν...τα νιωθω γτ τοχω ζησει....αλλα μην απελπιζεστε! εγω την δευτερη φορα δεν απελπιστηκα αλλα πεισμωσα πιο πολυ απο ποτε κ ΠΕΡΑΣΑΑ! Aκομα δν τοχω συνειδητοποιησει! εχω τρελαθει απτη χαρα! δεν ξερει κανεις ποτε ερχεται στα φροντιστηρια το χαρτι/πιστοποιητικο?
CON
Νεοφερμένος
του ecpe ειμαι. θυμαμαι μονο καπου ενα 5% κοβοταν περιπου στα προφορικα. υπηρξε αυξηση φετος με την αλλαγη του συστηματος των προφορικων η απλα ειμαι πολυ ασχετος?
επισης επειδη κοπηκα και στο listening που ομως εκει το περιμενα, ειναι μονο δικια μου γνωμη οτι ηταν παλουκακι??
Πιστευω ότι τα προφορικά φέτος στην Αθηνα ήταν το απερίγραπτο, δεν έχω ξαναδει τέτοια ταλαιπωρία και χαμό! Πολλοι δεν πήγαν πάντως με πολυ χαμηλές βαθμολογίες-όσο για το listening οι μικροί σε ηλικία το βρήκαν ευκολο και οι πιο μεγαλοι 20+ ήταν παγωμένοι..
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Μάλλον το νέο σύστημα επέφερε και πιο αυστηρές βαθμολογίες... Είπα ήδη ότι παρατήρησα πως βαθμολόγησαν αυστηρά στα sections παραγωγής λόγου (Speaking + Writing).του ecpe ειμαι. θυμαμαι μονο καπου ενα 5% κοβοταν περιπου στα προφορικα. υπηρξε αυξηση φετος με την αλλαγη του συστηματος των προφορικων η απλα ειμαι πολυ ασχετος?
Το Ακουστικό κι εμένα μου φάνηκε αρκετά δύσκολο, ειδικά το 3ο παρτ, και περίμενα να έχω κοπεί, γιατί είχα βάλει πολλά στην τύχη. Τελικά πήρα Pass...
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
μπραβο ρε γιωργο..συγχαρητηρια..αντε που ησουν αγχωμενος!αχ ναι! Παντως λυπηθηκα για τα υπολοιπα παιδια π κοπηκαν...τα νιωθω γτ τοχω ζησει....αλλα μην απελπιζεστε! εγω την δευτερη φορα δεν απελπιστηκα αλλα πεισμωσα πιο πολυ απο ποτε κ ΠΕΡΑΣΑΑ! Aκομα δν τοχω συνειδητοποιησει! εχω τρελαθει απτη χαρα! δεν ξερει κανεις ποτε ερχεται στα φροντιστηρια το χαρτι/πιστοποιητικο?
pennykwn
Νεοφερμένος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};470482:Μάλλον το νέο σύστημα επέφερε και πιο αυστηρές βαθμολογίες... Είπα ήδη ότι παρατήρησα πως βαθμολόγησαν αυστηρά στα sections παραγωγής λόγου (Speaking + Writhing).
Το Ακουστικό κι εμένα μου φάνηκε αρκετά δύσκολο, ειδικά το 3ο παρτ, και περίμενα να έχω κοπεί, γιατί είχα βάλει πολλά στην τύχη. Τελικά πήρα Pass...
αυτο ελπιζω και εγω... αλλα αποτελεσματα ακομα...
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
τιιιιιιιιιι? τοσο πολυ??? οχι δλδ σε 2-3 βδομαδες?Noμιζω σε 1-2 μηνες...αν εννοεις το πτυχιο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.