evi1823
Νεοφερμένος
Μαλλον λαθος παραθεση!!!Τι εννοεις;
ναι ειναι λαθος δεν πηγαινε σε εσενα...σορρυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα και τωρα θα τρεχω και δν θα φτανω..θα παω δευτερα λυκειου κ θα εχω πολλες ωρες την ημερα φροντιστηριο..θελω να συγκεντρωθω στα σχολικα μαθηματα τωρα και αργοτερα με το καλο θα ασχοληθω και παλι με τα αγγλικα..ευχαριστω πολυ παντως για την συμβουλη σουμονο μια συμβουλη μην τα αφηνεις τα αγγλικα συνεχισε τα τωρα!τωρα που τα εχεις φρεσκα...μετα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα...!σε παρακαλω μην τα αφησεις συχεσε τωρα δωσε παλι το Μαιο γιατι ετσι ελεγα και εγω σιγα μωρε τα κανω μετα που θα ειμαι κ πιο ανετη και τωρα τρεχω και δε φτανω....
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εννοεις βρε?20 εβγαλα..Χαχαχαχαχαχαχ.. έτσι μπράβο Χριστίνα, μαθαίνεις :Ρ
@dn@n
Νεοφερμένος
'Eve =)
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το Final μετραει!!!
ναι αλλα τι εναι αυτο?? ας μου πει καποιος!!!!!
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΑ ECCE ειναι ANOIXTO και ONLINE!!!
Καλα αποτελεσματα σε οσους ψαχνουν ακομα:no1:!!!
-----------------------------------------
Σου λεει P η F στο Final;;;
aristidis
Νεοφερμένος
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
p=passναι αλλα τι εναι αυτο?? ας μου πει καποιος!!!!!
f=fail
κοιτα μονο στο final τι σου λεει..
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω εδινα πρωτη φορα ecpe και κοπηκα. ημουνα μαθητης σε φροντιστηριο και μπορω να δω κανονικα τα αποτελεσματα μου απο τον Ορφεα.
και επισης και μια συμμαθητρια μου απ' το φροντιστηριο που περασε τα ειδε κανονικα απο τον ΟΡΦΕΑ.
αρα δεν εχουν βγει μονο για τους φροντιστηριουχους στον ορφεα.
aristidis
Νεοφερμένος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Όντως, αυτό που λες evi είναι πολύ σωστό... Είχα 4 συμμαθήτριες φέτος που ήταν οι 2 φοιτήτριες και οι άλλες 2 είχαν τελειώσει... Δεν ξέρω αν το πήραν, αλλά ειδικά η μία (25 χρονών, δουλεύει), έλεγε ξανά και ξανά πως όταν ήταν φοιτήτρια που είχε ξαναδώσει ECPE και δεν το είχε πάρει, ήταν πολύ καλύτερη από τώρα, που είχαν περάσει 3 χρόνια και τα είχε ξεχάσει... Και να φανταστείς ήταν από τις καλύτερες στην τάξη.μονο μια συμβουλη μην τα αφηνεις τα αγγλικα συνεχισε τα τωρα!τωρα που τα εχεις φρεσκα...μετα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα...!σε παρακαλω μην τα αφησεις συχεσε τωρα δωσε παλι το Μαιο γιατι ετσι ελεγα και εγω σιγα μωρε τα κανω μετα που θα ειμαι κ πιο ανετη και τωρα τρεχω και δε φτανω....
Βέβαια τώρα στο Λύκειο ίσως πιεστεί, ίσως δεν προλαβαίνει... Αλλά απ' ότι έχω ακούσει στις δουλειές ζητάνε να έχεις το proficiency maximum 3 χρόνια για να σε προσλάβουν...
Μόλις τώρα έμαθα με τι βαθμούς πήρα το ECPE:
GCVR: HP (στο φροντιστήριο ποτέ δεν είχα πιάσει τόσο!!!!)
Listening: P (περίμενα BF!!!)
Writing: LP
Speaking: LP
Κι εγώ περίμενα να έχω LP σε όλα και 1 BF στο ακουστικό!!!
Αthinaki
Νεοφερμένος
Examination: E.C.C.E. MAY 2009
Final: P
P/F: Pass
ORAL: P
LST: LP
GVR: P
WRI: LP
We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations!
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλως ηρθες στο φορουμ!Δεν πειραζει θα το παρεις την επομενη φορα!!!Τα αποτελεσματα παντως τωρα για ECPE δεν ειναι για μαθητες μεσα...Το πρωι μονο μπηκαν καταλαθος!γεια σας παιδια. παρακολουθουσα τη συζητηση ως επισκεπτης και αποφασισα να γραφτω σημερα στο φορουμ.
εγω εδινα πρωτη φορα ecpe και κοπηκα. ημουνα μαθητης σε φροντιστηριο και μπορω να δω κανονικα τα αποτελεσματα μου απο τον Ορφεα.
και επισης και μια συμμαθητρια μου απ' το φροντιστηριο που περασε τα ειδε κανονικα απο τον ΟΡΦΕΑ.
αρα δεν εχουν βγει μονο για τους φροντιστηριουχους στον ορφεα.
aristidis
Νεοφερμένος
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mr strange
Δραστήριο μέλος
Εγω το πηρα το Lower με HP
ΚΑΛΑ ΡΕ!!και γιατι εβαλες στην δημοσκοπηση οτι δεν περασες τις εξετασεις...???
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλως ηρθες στο φορουμ!Δεν πειραζει θα το παρεις την επομενη φορα!!!Τα αποτελεσματα παντως τωρα για ECPE δεν ειναι για μαθητες μεσα...Το πρωι μονο μπηκαν καταλαθος!
ρε συ δεν ξερω τι ισχυει γενικα παντως σε μενα τα βγαζει με τον κωδικο τον προσωπικο μου και οχι του φροντιστηριου.
ισως καποιοι μαθητες φροντιστηριων να μπορουν να τα δουν οπως εγω. ας προσπαθησουν.
επ' ευκαιρια εγω ειχα oral BF, listening F, GCVR P και Writing P
μπορει καποιος να γραψει καθε βαθμος (P κλπ) σε ποσο % αντιστοιχει?
επισης τι νοημα εχει το P/F αφου γραφει στο Final an περασες η οχι...
εγω γενικα ειχα προβλημα στο Listening. μου φανηκε πολυ δυσκολο αυτο που επεσε οποτε δεν επεσα απο τα συννεφα μολις ειδα το Fail.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.