spyridoulaaa
Νεοφερμένος
210 3690000!
ετσι για να τουσ ζαλισουμε και να αναγκαστουν να τα βαλουν!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nantia l.
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κάλα με βλέπω στο τρελοκομείο κ δεν θα ξέρω τελίκα αν είμαι και κάτοχος του ecpe στα σίγουρα!
-----------------------------------------
ΠΗΡΑ ΚΑΙ τους εβρισα!!!!αν ηταν ψευτικα θ τους κανω μηνυση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι ξεδιαντροποι!!!!!!!!!!!Tel.: 2103680900 και Tel.: 2310557600 απο τη σελιδα της hau!Να παρουμε τουλαχιστον να καταλαβουμε τι γινεται εδω περα!!!
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
nantia l.
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαλακες σκετοι αι στο διαολο και χαρηκα!!!!!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΗΡΑ ΚΑΙ τους εβρισα!!!!αν ηταν ψευτικα θ τους κανω μηνυση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι ξεδιαντροποι!!!!!!!!!!!
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
nantia l.
Εκκολαπτόμενο μέλος
για προφ μιλαμε!Τι λετε οτι ειναι δοκιμαστικα;;;Εγω πηρα και με βεβαιωσαν οτι ειναι τα οριστικα αποτελεσματα που εχουν ανεβασει για το λοουερ!!!!!
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για προφ δεν εχουν ανεβει ακομα!
Εχουν παει οι μαθητες στο Finished, αρα στο τελος της βδομαδας μπορει να εχουν βγει!!!
tnsdms
Νεοφερμένος
για ecpe λεμε...μπηκαμε και εμειες του ecpe και ειδαμε τα αποτελεσματα μας το πρωι...αλλα τωρα δεν ξαναμπαινει και μας λενε οτι δεν ειναιο τα τελικα...καταλαβες?>Σταματηστε τις βρισιες και τις αυτο-παραθεσεις ομως τωρα!ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για το λοουερ!!!
nantia l.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kostas741
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ τα χαρούμενα νέα τα έμαθα χθες το πρωι που με πήρε η καθηγήτρια μου αλλά περιμένω να δω ην ανάλυση.
Εν τωμεταξύ τα χω πάρει στην κράνα με την εξυπηρέτηση της hau.
Δε φτάνει που τα σκάμε κιόλας και μαζευουν τόσες χιλιάδες ευρώ, μας βγάζουν και την πίστη ανάποδα μέχρι να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα.
Θα πρεπε να ντρέπονται.
Καλά αποτελέσματα σε όλους
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Σταματηστε τις βρισιες και τις αυτο-παραθεσεις ομως τωρα!ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για το λοουερ!!!
Για προφ δεν εχουν ανεβει ακομα!
Εχουν παει οι μαθητες στο Finished, αρα στο τελος της βδομαδας μπορει να εχουν βγει!!!
Δηλαδή για το ecce δεν αλλαζουν;
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
nantia l.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Stavroula
Νεοφερμένος
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΗΡΑ ΚΑΙ τους εβρισα!!!!αν ηταν ψευτικα θ τους κανω μηνυση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι ξεδιαντροποι!!!!!!!!!!!
Θα πάθω τίποτα.....Δεν είμαι καλά.......
Δηλαδή τσάμπα τα κλάματα χαράς......
Δεν πρόκειται να ξαναδώσω μίσιγκαν ποτέ στη ζωή μου....
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλως ηρθες στο φορουμ!Ναι ειναι οντως απαραδεκτοι!!!Congr:no1:!Γειά σας είμαι νέο μέλος της παρέας σας και σας είδα τυχαία επειδή έψαχνα τα αποτελέσματα του ECCE.
Εγώ τα χαρούμενα νέα τα έμαθα χθες το πρωι που με πήρε η καθηγήτρια μου αλλά περιμένω να δω ην ανάλυση.
Εν τωμεταξύ τα χω πάρει στην κράνα με την εξυπηρέτηση της hau.
Δε φτάνει που τα σκάμε κιόλας και μαζευουν τόσες χιλιάδες ευρώ, μας βγάζουν και την πίστη ανάποδα μέχρι να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα.
Θα πρεπε να ντρέπονται.
Καλά αποτελέσματα σε όλους
nantia l.
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδακι μου σου λεμε οτι τα βαλανε και τωρα μας λενε οτι ειναι ψευτικα!!Για προφ δεν εχουν ανεβει ακομα!
tnsdms
Νεοφερμένος
για ecpe λεμε...μπηκαμε και εμειες του ecpe και ειδαμε τα αποτελεσματα μας το πρωι...αλλα τωρα δεν ξαναμπαινει και μας λενε οτι δεν ειναιο τα τελικα...καταλαβες?>Καλως ηρθες στο φορουμ!Ναι ειναι οντως απαραδεκτοι!!!Congr:no1:!
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Your results have not been published yet.!!!
nantia l.
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνω!!!!!!!!!!!!!!!!δεν τους αντεχω αλλο!θα τους δειρω!Θα πάθω τίποτα.....Δεν είμαι καλά.......
Δηλαδή τσάμπα τα κλάματα χαράς......
Δεν πρόκειται να ξαναδώσω μίσιγκαν ποτέ στη ζωή μου....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.