Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Συγχαρητήρια Jo!!!!
Πού τα έμαθες;
Ήρθα στο σχολείο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάμε θα πεθάνω!!
20 Μαθηματικά
19 Φυσική
17.2 Χημεία
15.2 Έκθεση
Σύνολο 18.210 .
Συγχαρητηρια κοριτσι! Παντα με επιτυχιες!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Πάμε θα πεθάνω!!
20 Μαθηματικά
19 Φυσική
17.2 Χημεία
15.2 Έκθεση
Σύνολο 18.210 .
Τι σου είχα πει για την έκθεση.
Katerinaa
Νεοφερμένος
Εγω θα περιμενω μεχρι τις 13.00 αλλα μεχρι τοτε θα πεθανω
same
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Τελικά μόνο 5-6 ώρες κοιμήθηκα.
Οσό άγχος δεν είχα όλη τη χρονιά(με εξαίρεση το βράδυ πριν την Έκθεση και τα Αρχαία) το έχω τώρα συσσωρευμένο!
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Α2, διατύπωση Fermat, ο ένας 0/4, ο άλλος 4/4.
Α3, απόδειξη γνησίως αύξουσας συνάρτησης. Το βιβλίο θεωρεί ότι δεν είναι αύξουσα, κάνει ΘΜΤ, άτοπο, άρα είναι.
Εγώ θεώρησα ότι είναι σταθερή, παράγωγος 0, άτοπο. Έστω ότι είναι φθίνουσα, ΘΜΤ, άτοπο. Άρα είναι αύξουσα.
Και οι δύο βαθμολογητές 0/5, γιατί η απόδειξη είναι επιστημονικά ορθή, αλλά όχι μέσα στο βιβλίο.
Με τις υγειές μας.
Όσο για το φίλο με τη χολή στη Χημεία, στη γεννιά μου έδινα ΑΕΠΠ και ΑΟΔΕ. Χημεία πήγα με 2 ημέρες διάβασμα, ασχολήθηκα με 3/4 θέματα, καθώς οργανική δεν είδα καν και, με άριστα στο 15 έγραψα 10.
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήγα είδα το απόκομμα Μαθηματικά.
Α2, διατύπωση Fermat, ο ένας 0/4, ο άλλος 4/4.
Α3, απόδειξη γνησίως αύξουσας συνάρτησης. Το βιβλίο θεωρεί ότι δεν είναι αύξουσα, κάνει ΘΜΤ, άτοπο, άρα είναι.
Εγώ θεώρησα ότι είναι σταθερή, παράγωγος 0, άτοπο. Έστω ότι είναι φθίνουσα, ΘΜΤ, άτοπο. Άρα είναι αύξουσα.
Και οι δύο βαθμολογητές 0/5, γιατί η απόδειξη είναι επιστημονικά ορθή, αλλά όχι μέσα στο βιβλίο.
Με τις υγειές μας.
Όσο για το φίλο με τη χολή στη Χημεία, στη γεννιά μου έδινα ΑΕΠΠ και ΑΟΔΕ. Χημεία πήγα με 2 ημέρες διάβασμα, ασχολήθηκα με 3/4 θέματα, καθώς οργανική δεν είδα καν και, με άριστα στο 15 έγραψα 10.
πληρωνουμε για να δουμε το αποκομμα? περσι στο σχολειο μας ειχαν πει οτι πρεπει να πληρωσουμε
seferhs2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβοοο!! Και 19αρι φυσική!!!Πάμε θα πεθάνω!!
20 Μαθηματικά
19 Φυσική
17.4 Χημεία
15.2 Έκθεση
Σύνολο 18.250
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Σαρωσες!!Χίλια συγχαρητήρια!!
Εύχομαι να τα επενδύσεις σε μια δυνατή σχολή!!
Καλή συνέχεια!
American Economist
Επιφανές μέλος
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
mariannaprl
Νεοφερμένος
Guest 731132
Επισκέπτης
Έκθεση: 18,8 (Ο δεύτερος βαθμολογητής μου έβαλε 19,2!!! Καταβάθος και αυτό το περίμενα γιατί μου φάνηκαν γελοία τα θέματα και αισθάνθηκα τυχερός που βάλανε κείμενο από βιβλίο και όχι κλασσικό δοκίμιο,αλλά λες έκθεση είναι ποτέ δεν ξέρεις.. λέγανε και όλοι δεν γράψαμε καλά.. ήμουν επιφυλακτικός)
Φυσική: 15 (Δεν το περίμενα!!Με έσωσαν τα μαθηματικά!!!)
Χημεία: 14,3 (Έπεσε θέμα που είχα διαβάσει 2 μέρες πριν άρα κυρίως τύχη ήταν δεν το παίρνω πανω μου)
Βιολογία: 18 (Νόμιζα ότι είχα γράψει ότι να ναι)
Σύνολο:
2ο πεδίο: 17.270
3ο πεδίο: 16.561
Είμαι πολύυ χαρούμενος!!! Αλλά αποφάσισα να ξαναδώσω και αυτή τη φορά θα τα δώσω όλα από την αρχή με σωστή προετοιμασία θα τα πάω περιφημα του χρόνου!!Πήρα τα πάνω μου τώρα!!
Gate4
Επιφανές μέλος
Πως τα πήγες;Παιδιά μπείτε στο σύστημα άνοιξε.
Katerinaa
Νεοφερμένος
Praxis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθηματικά: 20 (Το περίμενα)
Έκθεση: 18,8 (Ο δεύτερος βαθμολογητής μου έβαλε 19,2!!! Καταβάθος και αυτό το περίμενα γιατί μου φάνηκαν γελοία τα θέματα και αισθάνθηκα τυχερός που βάλανε κείμενο από βιβλίο και όχι κλασσικό δοκίμιο,αλλά λες έκθεση είναι ποτέ δεν ξέρεις.. λέγανε και όλοι δεν γράψαμε καλά.. ήμουν επιφυλακτικός)
Φυσική: 15 (Δεν το περίμενα!!Με έσωσαν τα μαθηματικά!!!)
Χημεία: 13,4 (Έπεσε θέμα που είχα διαβάσει 2 μέρες πριν άρα κυρίως τύχη ήταν δεν το παίρνω πανω μου)
Βιολογία: 18 (Νόμιζα ότι είχα γράψει ότι να ναι)
Σύνολο:
2ο πεδίο: 17.090
3ο πεδίο: 16.318
Είμαι πολύυ χαρούμενος!!! Αλλά αποφάσισα να ξαναδώσω και αυτή τη φορά θα τα δώσω όλα από την αρχή με σωστή προετοιμασία θα τα πάω περιφημα του χρόνου!!Πήρα τα πάνω μου τώρα!!
Πολύ ωραίοι βαθμοί! Που στοχεύεις;
pagratios2
Νεοφερμένος
(κατεύθυνση ανθρωπιστικών σπουδών)
Arianara S3
Δραστήριο μέλος
Ιστορία-16.5
Έκθεση-15.2
Λατινικά-17
Μόρια: 16.439
Guest 731132
Επισκέπτης
Πολύ ωραίοι βαθμοί! Που στοχεύεις;
Οδοντιατρική,οπότε με τους βαθμούς αυτούς δεν μπαίνω αλλά δεν ξέρω τι θα δηλώσω ακόμη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vasilis125
- thepigod762
- Reader
- Panatha mono
- suaimhneas
- agg41
- Ilma
- BillyTheKid
- Μήτσος10
- Τρελας123
- Wonderkid
- Anonymous1
- iiTzArismaltor_
- lenaki001
- Giannis_19
- Ness
- giorgos5002
- P.Dam.
- ivannag
- PanMoonlight
- kiyoshi
- petrosln
- SlimShady
- Maynard
- Schlimazel
- Satan Claus
- Scandal
- nicole1982
- αντιγονη.
- Than003
- PanosBat
- giannhs2001
- angies
- the purge
- Ioanna98
- Medjnik
- damn
- mariana.kpt
- Αλκης Κ.
- Πύρος
- lnesb
- J.Cameron
- Ψηλέας
- petrossss
- jul25
- stefan
- Stroka
- eukleidhs1821
- jj!
- Φινεύς
- eri548
- Κλημεντίνη
- JohnGreek
- kvstas92
- Johnnnn
- louminis
- Δέσποινα Χ
- Adolfo valencia
- TonyMontanaEse
- Zetakallipidou
- tymvorixos
- Infrared
- Dreamer_SW
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.