Απορια

goudas

Νεοφερμένος

Ο goudas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Γεια σας
εχω μια απορια στην οποια δν μπορει μαλλον να δωθει σιγουρει απαντηση... Ειμαι 3η λυκειου και θελω να βγαλω εναν καλο βαθμο στο 5ο πεδιο...( ενα 16.500 μου ειναι μια χαρα)... Τις προηγουμενες χρονιες δν διαβαζα και παρα πολυ αλλα δν ημουν και ασχετος...φετος ομως διαβαζω αρκετα και στα μεχρι τωρα διαγωνισματα τα παω πολυ καλα.. Πιστευετε οτι μπορω να παισω ενα 16.500 στο 5ο πεδιο?? Εχω αμφιβολιες γιατι ολοι λενε αν δν διαβαζες τις προηγουμενες χρονιες δν προκειται να γραψεις καλα ....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

01011001

Δραστήριο μέλος

Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα.
@@

ούτε εγώ διάβαζα τις προηγούμενες χρονιές (όχι οκ, λίγο στην Β' διάβαζα για το φροντι :Ρ) και έβγαλα αρκετά περισσότερα από αυτά που θες εσύ. Τι αμφιβολίες έχεις? Αφού βλέπεις εσύ ότι τα είσαι οκ και πιστεύεις στον εαυτό σου που είναι το πρόβλημα? Το πολύ πολύ αν θες ρώτα τους καθηγητές σου στο σχολείο (ή φροντιστήριο αν πας) αν αργότερα θα χρειαστεί να ξέρεις κάποια πράγματα απο προηγούμενες τάξεις (δε σου λέω τώρα ημίτονα και συνημίτονα :Ρ) ώστε να ρίξεις μια ματιά.

Ποιοι όλοι στο λένε δηλαδή? Η Παρθένα που θα κάνει εμετό κάθε μέρα απ'το άγχος όταν είναι περίοδος των πανελλαδικών ή ο Μάρκος Αυρήλιος που δε θα βγεί το σαββατόβραδο επειδή θα νομίζουν οι γονείς του ότι δεν διαβάζει?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Maria17

Δραστήριο μέλος

Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα.
Μια χαρα μπορεις.. εγω στη β ειχα βγαλει 14,7 δε διαβαζα τπτ.. και στη γ εβγαλα περιπου 17000 στο 3ο.. δεν ημουν υποψηφια για το 5ο,ομως λενε οτι το αοθ και τα μαθ. γενικης ειναι σχετικα ευκολα,οποτε γιατι οχι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wolly

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα.
Εγώ στο 5ο πεδίο έβγαλα 16845! Στην Β Λυκείου διάβαζα σε μικρό βαθμό για φροντιστήριο και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεν έβγαλα περισσότερα μόρια,γιατί είχα πολλά κενά! Στην αρχή της Γ περισσότερο διάβασμα από Β και από τα μέσα της χρονιάς και μετά έπεσε αρκετό έως και πολύ αφου ένιωσα ότι χάνω το παιχνίδι! Το ΑΟΘ και τα Μαθηματικά Γενικής είναι σχετικά εύκολα, αλλά μην τα υποτιμάς! Αν δεν τα υποτιμήσεις μπορείς να γράψεις μέχρι 19 ή ακόμα και 20! Η ΑΟΔΕ είναι θεωρία και κατανόηση, μέχρι 20 δηλαδή! Η ανάπτυξη εφαρμογών (φοβερό μάθημα!) αν κάνεις πολλές ασκήσεις και διάβάσεις θεωρία (γενικά αποκτήσεις εμπειρία μέσω της εξάσκησης) γράφεις άνετα μέχρι 18 και μετά κρίνεται από σένα για το αν θα ανεβάσεις το βαθμό! Η έκθεση είναι απρόβλεπτη! Και τα ΜΚ και ΦΚ χρειάζονται γνώσεις από παλιά, κατανόηση, να σου κόβει, εξάσκηση και θεωρία! Τα ΜΚ εχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top