aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
για να δηλωσω τεταρτο τι επιλεγομενο πρεπει να παρω?
ευχαριστω για την απαντηση
Mαθηματικά.
https://www.ypepth.gr/docs/bibl_geniko_1_39_tel08.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purplebutterfly
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου...
όχι δεν μπορεί σε όλα τα πεδία.
Τα πεδία που μπορείς να επιλέξεις ε3αρτώνται από το μά8ημα επιλογής.
Cosdel
Νεοφερμένος
Εγω ξερω οτι μπορει να δηλωσει σε ολα τα πεδια, αλλα χανονται μορια! Αυτο θα κανει μια συμμαθητρια μου του χρονου...
Απο οποιαδηποτε κατευθυνση μπορεις να δηλωσεις σχολες απο οποιαδηποτε 2 πεδια. Αλλα μπορει να ειναι μονο απο 2 διαφορετικα πεδια.
Τωρα οσον αφορα το οποιαδηποτε, απο καθε κατευθυνση αν επιλεξεις ενα πεδιο που δεν ειναι της κατευθυνσης σου, πχ απο τεχνολογικη να δηλωσεις 1ο πεδιο, πρεπει να επιλεξεις και το αντιστοιχο μαθημα γενικης στο επιλογης(ιστορια γενικης νομιζω) και θα εχεις και μειωμενα μορια λογω του οτι οι συντελεστες στα μαθηματα βαρυτητας μειωνονται.
panagiotis-ss
Νεοφερμένος
madness
Νεοφερμένος
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσον αφορά στο δεύτερο, όχι δε διαγράφεσαι πρωτού περάσεις σε άλλη σχολή. Αν δεν περάσεις, μένεις εκεί που είσαι.
GFrag17
Νεοφερμένος
Εγώ που έβγαλα 6159, χρειάζεται να κάνω μηχανογραφικό μιας και δε περνάω πουθενά;
ΑΑ επίσης κινδυνεύω να μείνω στην τάξη; (Έβγαλα 15,8 στο πρώτο τετράμηνο και καθαρό 17 στο 2ο) Δεν έχω βγάλει 9,5 μέσο όρο στα μαθ.κατεύθυνσης...
Civilara
Περιβόητο μέλος
GFrag17
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.