Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GFrag17
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AlexTheGood
Νεοφερμένος
Θα ήθελα να έχω καποιες πληροφορίες για ΙΕΚ στην Αθήνα ή Θεσ/νικη. Το θέμα έχει ως εξής. Αφού δεν πέρασα τις Πανελλήνιες, θα ήθελα να παω σε κάποιο ΙΕΚ πληροφορικής είτε Αθήνα είτε Θεσ/νικη.
Εαν έχετε πληροφορίες, θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε για το θέμα.
Ευχαριστω
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας Φορουμιτες,
Θα ήθελα να έχω καποιες πληροφορίες για ΙΕΚ στην Αθήνα ή Θεσ/νικη. Το θέμα έχει ως εξής. Αφού δεν πέρασα τις Πανελλήνιες, θα ήθελα να παω σε κάποιο ΙΕΚ πληροφορικής είτε Αθήνα είτε Θεσ/νικη.
Εαν έχετε πληροφορίες, θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε για το θέμα.
Ευχαριστω
ξεκίνα από εδώ: www.oeek.gr
AlexTheGood
Νεοφερμένος
Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος
σκέφτομαι να πάω σε κάποιο δημόσιο ιεκ τις θεσσαλονίκης στην ειδικότητα τεχνικός δικτύων..Έψαξα λπύ στο site τις oeek.gr και είδα ότι η ειδικότητα m είναι στο B εξάμηνο...Dld δεν υπάρχει κάποιο ieek p να έχει την ειδικότητα p θέλω στο A εξάμηνο??
ευχαριστώ προκαταβολικά
magicadespell
Νεοφερμένος
χριστιανα22117
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magicadespell
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστιανα22117
Νεοφερμένος
GFrag17
Νεοφερμένος
Η μονη του λυση ειναι τα ΙΕΚ αλλα δεν εχει ιδεα αν ειναι αξιοπιστα και αν αναγνωριζονται τα πτυχια τους.
εχει καποιος με προσωπικη εμπειρια να με βοηθησει; Ποια ΙΕΚ να αποφυγω, ποια ειναι αξιοπιστα κλπ.
Σας ευχαριστω πολυ
GFrag17
Νεοφερμένος
thelonafigo
Νεοφερμένος
ενα θα σου πω. υπαρχουν ειδικοτητες οπως ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ και ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ. μπορει να ακουγεται αστειο αλλα σκεψου με κατι τοσο εξειδικευμενο ποσο πιο ευκολο ειναι να βρεις δουλεια στο αντικειμενο σου. εδω σου δινω το λινκ με τις ειδικοτητες των δημοσιων ιεκ https://www.oeek.gr/index2.html
Παιδια ενας φιλος μου δεν εγραψε καλα στις Πανελληνιες και δε σκεφτεται το ενδεχομενο να ξαναπερασει αυτα που περασε φετος ουτε να παει στο εξωτερικο λογω της οικονομικής του κατάστασης.
Η μονη του λυση ειναι τα ΙΕΚ αλλα δεν εχει ιδεα αν ειναι αξιοπιστα και αν αναγνωριζονται τα πτυχια τους.
εχει καποιος με προσωπικη εμπειρια να με βοηθησει; Ποια ΙΕΚ να αποφυγω, ποια ειναι αξιοπιστα κλπ.
Σας ευχαριστω πολυ
Hi GFrag, ο φίλος σου μπορει να παει σε ιδιωτικό ιεκ και να σπουδάσει αυτο που θέλει, η ζωη δεν τελειώνει μετά της πανελλήνιες. Αυτό εκανα και εγω περυσι όταν δεν περάσα στις πανελλήνιες όπου επίσης δεν ειχα την δύναμη να ξαναδώσω. Ανέβηκα λοιπόν πέρυσι στην αθήνα γιατί ειμαι απο την Κρήτη και σπουδάζω στα ιεκ ξυνη την ειδικότητα που μ αρέσει τη διαφήμιση και εμπορία. Η σχολή μου ειναι πολύ καλή και εκτός από τα μαθήματα, κάνουμε και διάφορα σεμινάρια και εκδηλώσεις. Οι καθηγητές ειναι super και περνάω τέλεια την φοιτητική μου ζωή στην αθήνα.!!! εγώ φέτος τελείωσα τον 1 χρόνο και εχω αρχίσει να κάνω πρακτική στον τομέα μου!!! πες του φίλους σου λοιπόν να ρίξει μια ματία στο site τησ σχολής μου.!! good luck
https://www.iekxini.edu.gr/default.aspx?FolderID=a203fb21-97ea-4064-a97c-c867703d81d7&LangID=1
steliosgsxr
Νεοφερμένος
γεια σου χριστιάννα μπορείς να με πληροφόρησης σχετικά με τα μεταγυμνασιακά ΙΕΚ ??ενδιαφέρομαι για ψυχολιγία η εκπαιδευτής οδηγών αυτό/moto!!ευχαριστώ εκ των προτερων!σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση....αν και τελικα βρηκα την ακρη!! μαλλον δεν ισχυει και πολυ αυτο που λες....αυτο πιστευα κι εγω αλλα τελικα το ατομο για το οποιο ρωτησα... γραφτηκε διοικητικο και οικονομικο στελεχος!!!!
elfi1920
Νεοφερμένος
https://www.oeek.gr/index2.htmlγεια σου χριστιάννα μπορείς να με πληροφόρησης σχετικά με τα μεταγυμνασιακά ΙΕΚ ??ενδιαφέρομαι για ψυχολιγία η εκπαιδευτής οδηγών αυτό/moto!!ευχαριστώ εκ των προτερων!
SuperSayian
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας παιδιά,ξέρει κανείς αν γίνετε να είσαι γραμμένος και σε κάποιο ΤΕΙ/ΑΕΙ και να μπορείς να γραφτείς και σε κάποιο ΙΕΚ?Δημόσιο η ιδιωτικό!
Από ό,τι γνωρίζω γίνεται. Μόνο σε δύο προπτυχιακά προγράμματα Δημοσίων ΤΕΙ/Πανεπιστήμια απαγορεύεται να είσαι μιας και υπογράφεις σχετική Υπ. Δήλωση.
Και αλήθεια ολες οι ειδικότητες των ΙΕΚ είναι 4 εξάμηνα?
Όχι. Υπάρχουν ειδικότητες ΙΕΚ που απευθύνονται σε αποφοίτους γυμνασίου ( αλλά ηλικία τουλάχιστον 18 ) και είναι 2 εξάμηνα, και ειδικότητες ΙΕΚ που απευθύνονται σε αποφοίτους λυκείου και είναι:
α) 4 εξάμηνα αν είσαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου
β) 2 εξάμηνα αν είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ (αν τα λέω σωστά) αν στα ΙΕΚ συνεχίσεις σε σχετική ειδικότητα
γ) 4 εξάμηνα αν είσαι απόφοιτος ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ αν συνεχίσεις σε ΜΗ σχετική ειδικότητα
Σημείωση 1: Παρατηρούμε εδώ, ότι τα ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ είναι "ανώτερα" από τα ΓΕΛ (γλιτώνεις 1 έτος στα ΙΕΚ)
Σημείωση 2: Στα ΙΕΚ υφίσταται και 6μηνη πρακτική άσκηση προαιρετικού χαρακτήρα, οπότε αν τη μετρήσουμε (όπως συνηθίζεται π.χ. στα ΤΕΙ για τη λήψη επαγγελματικών δικαιωμάτων), τότε τα ΙΕΚ είναι 2.5 έτη max! Κάνοντας την πρακτική έχεις το κέρδος, ότι γλιτώνεις 125 ημερομίσθια για να πάρεις γρηγορότερα την άδεια Α τάξης (μετά τη ΒΕΚ, εξετάσεις πιστοποίησης και άδεια βοηθού φυσικά)...
Σημείωση 3: Επειδή τα ΙΕΚ δέχονται και αποφοίτους γυμνασίου ετών τουλάχιστον 18 και αποφοίτους λυκείου, αυτός είναι και ο λόγος που ακαδημαϊκά ανήκουν στην αδιαβάθμητη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ωστόσο, επαγγελματικά θεωρούνται επιπλέον προσόν για τους αποφοίτους λυκείου-ΔΕ (Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boss
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 179 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Natsuko
- mysticfallsgirl12
- Helen06
- Pulsar
- Maria_Xagorari
- arpol03
- Hased Babis
- iammary
- user2727
- Antonia Alexandra
- Τρελας123
- Alessandra Eliza
- angelikitaraxia
- xraxra
- Praxis
- panaman
- evma048
- Vagini
- nearos
- roud
- angies
- menual
- Pharmacist01
- SoyN
- chochoru
- Joji
- shadow
- Citylights
- damn
- penelopenick
- Drglitterstar
- Wonderkid
- ggl
- charmander
- Scandal
- GeorgePap2003
- Έλενα Παπαμακαριου
- tsiobieman
- margik
- giannhs2001
- brizoulis
- fmarulezkd
- Marios2020
- Subutai
- Σπυρακος (^^)
- kost28
- Miranda32
- BloodyFairy
- Dionyshs1
- Mukumbura
- Markos
- rafaela11
- !georgitsa!
- calliope
- Mammy Nun
- Giii
- MART
- constansn
- Ryuzaki
- Alexecon1991
- Xristosdimitra
- Mariahj
- xakounaamatata
- Theodora03
- Nala
- barkos
- alexandrahere
- Johnman97
- johnsala
- eukleidhs1821
- Idontknoww
- Tzwrtzina!
- TheodoraNt
- Anna10
- Kiki mat
- Christina947
- PanMoonlight
- nikpap887
- Jimmy20
- GiorgosAsi
- Chrisa
- spring day
- George9989
- Ismhnhpapa
- Tedi
- SlimShady
- snowy
- pacheiko
- Paul33.gr
- ρενακι 13
- athinoula
- Clary
- An_uknown_world
- chester20080
- Scott
- Nick2325
- anastasis06
- Than003
- Nikoleta_Giann
- EiriniS20
- paulkin94
- diamag
- clevercat
- RVU
- imyrcarn
- lnesb
- korlef
- VouDou
- Jocaste
- nucomer
- BioChemical
- Thanos_D
- Greg1900
- Ada ada
- Κλημεντίνη
- thecrazycretan
- Unboxholics
- Μάρκος Βασίλης
- Stroka
- iManosX13
- Viedo
- Άρτεμις Α.
- hirasawayui
- Memetchi
- johnpa
- Andriana nik
- PanosCh002
- ros
- Arvacon
- ioannaion
- cel123
- Slytherin
- sweater weather
- george777
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.