valantis21
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21
Δραστήριο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
το 2013-14 που το είχα ψάξει, η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ ήταν δωρεάν.παιδια να ρωτησω κατι..επειδη δεν περασα πουθενα ξερετε τι γινετε με τα ιεκ? ποσο κοστιζουν και αυτα?
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
greenlander
Νεοφερμένος
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
greenlander
Νεοφερμένος
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
το 2013-14 που το είχα ψάξει, η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ ήταν δωρεάν.
Mηπως γνωριζετε ποσα ειναι στο σιβιτανιδειο τα διδακτρα και αν ειναι αξιοπιστο?
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Να δωσεις παννεληνιες λεω εγω.Τι να κανεις στα ιεκ?Μυαλο απο οτι βλεπω εχεις γιατι να μην δωσεις παλι παννεληνιες?
Γιατι ειμαι ηδη σε σχολη του ΕΚΠΑ με 17000 βαση ξερω γω (μεγαλη ζητηση). Δυο προπτυχιακα σε δημοσιο πανεπιστημιο δεν επιτρεπονται! Για παραπανω βιογραφικο το θελω.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω κερδισει μια υποτροφια για το πρωτο ετος στο IIEK CITY UNITY COLLEGE. Πιστευετε οτι αξιζει να παω και να πληρωσω τον δευτερο χρονο ή ειναι χασιμο χρονου + λεφτών; Γνωριζει καποιος σε ποια γλωσσα γινονται τα μαθηματα;
Αν υπάρχει σχολή με 2 χρόνια και που σε ενδιαφέρει πήγαινε.
Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις για κανένα μεταπτυχιακό, αν δεν έχεις ήδη.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Αν υπάρχει σχολή με 2 χρόνια και που σε ενδιαφέρει πήγαινε.
Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις για κανένα μεταπτυχιακό, αν δεν έχεις ήδη.
Τωρα θα ξεκινησω το τριτο ετος στη σχολή μου οποτε για μεταπτυχιακο θελω καιρο ακομα
Μεχρι τωρα ειχα σκοπο να ξεκινησω δευτερο πτυχιο προπτυχιακο οταν τελειωσω το πρωτο με κατατακτηριες και οχι μεταπτυχιακο γιατι δεν εχω βρει κατι να με ενδιαφερει πανω στη σχολη μου μεταπτυχιακα.
Το ιεκ αυτο ειναι 2 χρόνια και η υποτροφια που κερδισα ειναι για ενα χρονο, οποτε θα πρεπει να πληρωσω τον δευτερο χρονο.
Ουσιαστικα θα το τελειωσω παραλληλα με την σχολή μου. Παρολα αυτα ξερω οτι θα επιβαρυνω πολυ το προγραμμα μου και θα εχω και στα 2 εξεταστικες και ισως προοδους και εργασίες αλλά μονο και μονο για τις παροχες του το ιεκ (ιδιωτικο γυμναστηριο, σεμιναρια, γνωριμιες, υπερλουξ εστιες κλπ) μετραει αρκετά. Τα μαθηματα εμαθα οτι ειναι πρωινα και υποχρεωτικα σε αντιθεση με το εκπα που μαθηματα φετος θα εχω κυριως μεσημερι και δεν ειναι υποχρεωτικης παρακολουθησης.
Σαν τιτλος σπουδων δεν θα μετραει καθολου; Αναφερει οτι ειναι αναγνωρισμενο απο το υπουργειο παιδειας.Στο εξωτερικο ξερουμε αν εχουν καποιο αντικρυσμα αυτα τα 'πτυχια'?
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Εχω κερδισει μια υποτροφια για το πρωτο ετος στο IIEK CITY UNITY COLLEGE. Πιστευετε οτι αξιζει να παω και να πληρωσω τον δευτερο χρονο ή ειναι χασιμο χρονου + λεφτών; Γνωριζει καποιος σε ποια γλωσσα γινονται τα μαθηματα;
Μπορείς να πας τον πρώτο χρόνο στο City Unity και μετά να κάνεις μετεγγραφή σε δημόσιο ιεκ για το δεύτερο έτος, ώστε να τελειώσεις όλο το πρόγραμμα δωρεάν. Για ποια ειδικότητα κέρδισες την υποτροφία;
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Μπορείς να πας τον πρώτο χρόνο στο City Unity και μετά να κάνεις μετεγγραφή σε δημόσιο ιεκ για το δεύτερο έτος, ώστε να τελειώσεις όλο το πρόγραμμα δωρεάν. Για ποια ειδικότητα κέρδισες την υποτροφία;
Ειμαστε σιγουροι οτι γινεται αυτο; Και τα δημοσια ιεκ δεν ειναι αυτα που βγαινουν με μοριοδοτιση; Κερδισα για την ειδικοτητα "Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση & Σχεδιασμού Αντικειμένων". Απλα θεωρω πως σε υποχρεωνουν να συμφωνησεις οτι θα πας και το δευτερο χρονο σε αυτους για να πας τον πρωτο τσαμπα και με τοσα προνομια που εχουν. Επισης γνωριζεις για την γλωσσα; Αν εκει γινεται στα αγγλικα μετα πως θα παω στο δημοσιο που απο οσο ξερω γινεται στα ελληνικα το μαθημα?! Το καλο με το city unity ειναι οτι ανηκει σε ολοκληρο ομιλο που εχει και το κολλεγιο και με δικες του επιχειρησεις και απο οτι καταλαβα σε προωθουν αυτοι στιςδικες τους επιχειρισεις περισσοτερο κλπ.
Θα παω την επομενη βδομαδα για την "εγγραφη" αλλα δεν το περιμενα και ειχα στο προγραμμα πρακτικη στη σχολη μου για φετος την οποια θα πρεπει να αφησω αν ειναι. Βρισκομαι σε τρομερο διλλημα και φοβαμαι για το ποσο χρησιμο μπορει να ειναι ενα τετοιο 'πτυχιο'
Guest 699855
Επισκέπτης
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελείωσε την μια σχολή τώρα και μετά δες τι θα κάνεις και πως θα έρθουν τα πράγματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 179 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Natsuko
- mysticfallsgirl12
- Helen06
- Pulsar
- Maria_Xagorari
- arpol03
- Hased Babis
- iammary
- user2727
- Antonia Alexandra
- Τρελας123
- Alessandra Eliza
- angelikitaraxia
- xraxra
- Praxis
- panaman
- evma048
- Vagini
- nearos
- roud
- angies
- menual
- Pharmacist01
- SoyN
- chochoru
- Joji
- shadow
- Citylights
- damn
- penelopenick
- Drglitterstar
- Wonderkid
- ggl
- charmander
- Scandal
- GeorgePap2003
- Έλενα Παπαμακαριου
- tsiobieman
- margik
- giannhs2001
- brizoulis
- fmarulezkd
- Marios2020
- Subutai
- Σπυρακος (^^)
- kost28
- Miranda32
- BloodyFairy
- Dionyshs1
- Mukumbura
- Markos
- rafaela11
- !georgitsa!
- calliope
- Mammy Nun
- Giii
- MART
- constansn
- Ryuzaki
- Alexecon1991
- Xristosdimitra
- Mariahj
- xakounaamatata
- Theodora03
- Nala
- barkos
- alexandrahere
- Johnman97
- johnsala
- eukleidhs1821
- Idontknoww
- Tzwrtzina!
- TheodoraNt
- Anna10
- Kiki mat
- Christina947
- PanMoonlight
- nikpap887
- Jimmy20
- GiorgosAsi
- Chrisa
- spring day
- George9989
- Ismhnhpapa
- Tedi
- SlimShady
- snowy
- pacheiko
- Paul33.gr
- ρενακι 13
- athinoula
- Clary
- An_uknown_world
- chester20080
- Scott
- Nick2325
- anastasis06
- Than003
- Nikoleta_Giann
- EiriniS20
- paulkin94
- diamag
- clevercat
- RVU
- imyrcarn
- lnesb
- korlef
- VouDou
- Jocaste
- nucomer
- BioChemical
- Thanos_D
- Greg1900
- Ada ada
- Κλημεντίνη
- thecrazycretan
- Unboxholics
- Μάρκος Βασίλης
- Stroka
- iManosX13
- Viedo
- Άρτεμις Α.
- hirasawayui
- Memetchi
- johnpa
- Andriana nik
- PanosCh002
- ros
- Arvacon
- ioannaion
- cel123
- Slytherin
- sweater weather
- george777
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.