Υπάρχει τίποτα σχετικά με την Πληροφορική στο νέο λύκειο? Θέλω πολύ να ασχοληθώ με υπολογιστές αλλα δεν ξέρω τη να κάνω.
Εύχομαι κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.
Σας ευχαριστώ.
Υ.Γ Μετα το ΓΕ.Λ τι μπορώ να κανώ για να μάθω πληροφορική ή οτιδήποτε με Υ/Η. Δεν ξέρω πολύ καλα ελληνικά και ειμαι μπερδεμενός
Σας ευχαριστώ και πάλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το νεο συστημα τελικα θα συνεχιστει????ποια ομαδα προσανατολισμου ειναι καλυτερη κατα την γνωμη σασ???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
το νεο συστημα τελικα θα συνεχιστει????ποια ομαδα προσανατολισμου ειναι καλυτερη κατα την γνωμη σασ???
Δεν υπάρχει καλύτερη ή χειρότερη επιλέγεις ανάλογα με τις σχολές που θες να δηλώσεις στην Γ'.
Imagina
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imagina
Νεοφερμένος
Θετικές-Τεχνολογικές Σπουδές ¨έκθεση,μαθηματικά,φυσική,χημείνα
Επιστήμες Υγείας: έκθεση,φυσικη,χημεια,βιολογια
Επιστήμες Οικονομίας Κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες : έκθεση,μαθηματικά και στοιχεία στατιστικής,αρχές οικονμικής ανάπτυξης,στοιχεία κοινωνικών και πολιτικών επιστημών
Παιδαγωγικές επιστήμες : έκθεση,μαθηματικά και στοιχεία στατιστικής,ιστορία,αρχές φυσικών επιστημών
Διαλέγεις μία απο αυτές και δίνεις τα 4 μαθήματα και νομίζω ότι αυτή που με απασχολεί είναι οι θετικές-τεχνολογικές σπουδές , Μήπως αναφέρεσαι στο παλιό σύστημα;;
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ ότι έχουν γίνει βλακειες με το νέο συστημα και θα επρεπε να ειναι πιπ σαφεις στις ανακοινωσεις τους αλλα μην τρελαθουμε. 3 σχετικα μαθηματα + εκθεση. Απολυτως λογικο. Ενα πεδιο ανα παιδι. Οχι να ανοίγουμε χιλια πεδια και οτι μας κατσει!
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι ήταν μια χαρά; που με ένα μάθημα επιλογής έμπαινε ο κάθε άσχετος σε οποίο πεδίο ήθελε!; (ακομη και με την απωλεια η αδικια παραμενει). ξεκολλατε!
Συμφωνώ ότι έχουν γίνει βλακειες με το νέο συστημα και θα επρεπε να ειναι πιπ σαφεις στις ανακοινωσεις τους αλλα μην τρελαθουμε. 3 σχετικα μαθηματα + εκθεση. Απολυτως λογικο. Ενα πεδιο ανα παιδι. Οχι να ανοίγουμε χιλια πεδια και οτι μας κατσει!
Νταξει αναφορικά αυτο με την απώλεια, πόσοι το έκαναν; Ελάχιστοι νομίζω και σίγουρα εκ των πραγμάτων λόγω της απώλειας βαθμών θα μπουν σε χαμηλόβαθμες σχολες, άλλωστε κάποιος μπορεί να μετάνιωσε στη διαρκεια της χρονιάς και να θέλει να παει σε αλλο πεδίο, σπάνιο αλλα συμβαίνει, τώρα αν κάποιος το κανει για να φάει θέση αλλου, έχεις δίκιο τότε...δεν νομίζω πως αυτο ήταν τόσο πρόβλημα, αλλα ήταν τα θέματα με το παλιό σύστημα, και αλλα ειναι και τα προβλήματα με το καινούριο...
don_vito
Δραστήριο μέλος
(Για όσους πάτε από Β λυκείου και κάτω)
socrates1997
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.