jj!
Τιμώμενο Μέλος
Actually, στον οφθαλμίατρο/οδοντίατρο πηγαίνεις κατόπιν παραπομπής από τον παθολόγο/παιδίατρό σου Δεν είναι υποχρεωτικό.Μόνο αυτό;
Εμένα δεν μου ζήτησαν. Please god!
Δεν έχω όρεξη να ξανά πάω στον οφθαλμίατρο.
Καλό είναι να γίνονται εξετάσεις τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, πάντως. Όσο κι αν τις αποδοκιμάζω, τις θεωρώ απαραίτητες, ακόμη κι αν δεν έχεις τιποτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Πηγαίνω έτσι κ αλλιώς κάθε εξάμηνο. -.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Ναι ετσι ηταν φετος^Στην Α'Λυκείου δεν είναι 3 μέρες εξάωρο και 2 μέρες εφτάωρο?!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Φέτος θα έχουμε μόνο 2 6ωράκια^Στην Α'Λυκείου δεν είναι 3 μέρες εξάωρο και 2 μέρες εφτάωρο?!
33 είναι οι ώρες, όχι 32 όπως πέρυσι.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξαφνιάστηκα όταν μου είπαν οι φίλοι μου για εξάωρα.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Στη β' λυκείου, είτε κάνεις 1 εξάωρο, είτε κάνεις όλες τις ημέρες 7ωρα (συνολικά 34 ή 35 ώρες). Στην Γ' λυκείου επανερχόμαστε δυναμικά, ακόμη και με 5ωρα σε κάποια σχολεία, με σύνολο ωρών/εβδομάδα τις 31 ώρεςΑπαράδεκτο αλλά ικανοποιητικό. Εγώ μέχρι πριν 2 μήνες νόμιζα πως στο Λύκειο ήταν όπως στο Γυμνάσιο. Μόνο εφτάωρα.
Ξαφνιάστηκα όταν μου είπαν οι φίλοι μου για εξάωρα.
Γιατί απαράδεκτο, όμως;
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Flok
Νεοφερμένος
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόση ώρα (συγκεντρωμένου) διαβάσματος χρειάζεται κάποιος για να "οικοδομήσει" στην Α' Λυκείου γερές βάσεις και να έχει παράλληλα βαθμό κοντά στο 19 ; Δεν με ενδιαφέρει μόνο ο βαθμός, θέλω να είμαι διαβασμένος κάθε μέρα, για να μην αφήνω κενά.
Να σου πω κάτι, το διάβασμα δεν πάει με την ώρα. Πάει με την διάθεση, με την όρεξη, με το πόσο σου αρέσει το μάθημα που διαβάζεις κλπ. Επομένως, μην ψάχνεις για το πόσες ώρες πρέπει να διαβάζεις. Δεν μπορώ εγώ π.χ. να σου πω, πρέπει να διαβάζεις 5 ώρες την ημέρα για να μην έχεις κενά.
Διαβάζεις μέχρι να είσαι ΕΣΥ εντάξει με τον εαυτό σου. Επίσης, ΜΗΝ σε νοιάζει ο βαθμός, αλλά η ΓΝΩΣΗ που θα αποκομίσεις. Ο βαθμός είναι ένα κίνητρο, τίποτα παραπάνω.
Flok
Νεοφερμένος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό εξαρτάται από το μαθητή, φίλε μου.Πόση ώρα (συγκεντρωμένου) διαβάσματος χρειάζεται κάποιος για να "οικοδομήσει" στην Α' Λυκείου γερές βάσεις και να έχει παράλληλα βαθμό κοντά στο 19 ; Δεν με ενδιαφέρει μόνο ο βαθμός, θέλω να είμαι διαβασμένος κάθε μέρα, για να μην αφήνω κενά.
Αν κάποιος είναι "αστέρι" και μπορεί να μάθει τις μεταφράσεις και τα σχόλια των αρχαίων μέσα σε 30 λεπτά και να λύσεις μαθηματικά μέσα σε 1 ώρα, πιστεύω ότι 2 ώρες αρκούν. Δεν μπορείς να τα καθορίζεις από πριν αυτά. Ξεκινάς να διαβάζεις και όποτε αισθανθείς ότι είσαι έτοιμος και ότι ό,τι και να σε ρωτήσουν θα το ξέρεις, σταματάς.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ ζήτησα έναν Μέσο Όρο Χρόνου, για να καταλάβω τον Όγκο της ύλης και διευκρίνισα ότι μιλάω για συγκεντρωμένο διάβασμα και πως δεν με ενδιαφέρει τόσο ο βαθμός, τον ανέφερα για να καταλάβετε σε τι βαθμό διαβασμένος θέλω να είμαι.
Για μένα ο μέσος όρος μπορεί να είναι 5 ώρες, για εσένα 2 ώρες. Εξαρτάται από το άτομο, από τους καθηγητές, από τα μαθήματα που θα έχεις κάθε μέρα...
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τελευταίες μέρες εννοείς Aλλιώς δε βγάζει νόημαΓια πρώτη λυκείου 2 6ωρα εε? Αν είναι και τις τελευταίες ώρες, μια χαρά.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ενοειτε οτι θα ειναι κανονικο 6ωρο, να σχολατε δηλαδη.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
2 6ωρα is the answer
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη β' λυκείου, είτε κάνεις 1 εξάωρο, είτε κάνεις όλες τις ημέρες 7ωρα (συνολικά 34 ή 35 ώρες). Στην Γ' λυκείου επανερχόμαστε δυναμικά, ακόμη και με 5ωρα σε κάποια σχολεία, με σύνολο ωρών/εβδομάδα τις 31 ώρες
Γιατί απαράδεκτο, όμως;
Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι γιατί ανέφερα την λέξη απαράδεκτο;
Είναι 33 ώρες συνολικά, όχι 34. Οπότε 2 εξάωρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.