Guest 699855
Επισκέπτης
΄Αρθρο 18, παράγραφος 10
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από αυτά που διάβασα προκύπτει το συμπέρασμα ότι σε κάθε περίπτωση οφείλουν να του παρέχουν αναβολή, εάν του χρόνου προσκομίσει τα νέα έγγραφα από το Ανοικτό της Κύπρου, αφού είναι αναγνωρισμένο, το πρόγραμμα διδάσκεται στα ελληνικά και ο χρόνος περάτωσης των σπουδών δεν υπερβαίνει το 28ο έτος. Εάν συμβεί το αντίθετο κάτι δεν πάει καλά ή κάνουν ό,τι τους καπνίσει ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Guest 699855
Επισκέπτης
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα,πριν ακριβώς δυο βδομάδες έκανα αναβολή λόγω σπουδών.Στο site της στρατολογίας ποτε θα περαστεί η αναβολή μου; Απλά να μου φύγει απ'το μυαλό θέλω,γιατί ήρθε χαρτί που λέει ότι παρουσιάζομαι 18/1
Καμια φορα αργουν και μαλιστα σε ακραιο βαθμο. Αν δεν δεις κατι τις επομενες ημερες ή δεν λαβεις καμια ειδοποιηση, κανε μια κρουση στο στρατολογικο γραφειο που ανηκεις. Αν την δικαιουσαι, δεν παιζει να μην την εχεις παρει, απλα σαν την βραδυπορεια της γραφειοκρατιας στο Στρατο, δεν εχει πουθενα....
fanouris
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nick890
Επιφανές μέλος
Τι είναι αυτό το σήμα φιδιού ?(
DarthFederer
Διάσημο μέλος
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Nick890
Επιφανές μέλος
Το φίδι είναι το σύμβολο των γιατρών.
Και ξερω εγω ειναι καλο αυτο η δεν εχει καμια διαφορα δηλαδη θα με σαν τους αλλους φανταρους ? η θα ειμαι σε γραφειο ξερω εγω?
Τι σχεση εχει αυτο με τη ΣΣΑΣ; Αλλο ο Στρατιωτικος Οδοντιατρος αλλο ο Οδοντιατρος φανταρος.
Μπερδευτεικα σρυ.......αλλα με αυτο που ρωτάω ξερω εγω ειναι καλο αυτο η δεν εχει καμια διαφορα δηλαδη θα με σαν τους αλλους φανταρους ? η θα ειμαι σε γραφειο ξερω εγω?
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχω καταλαβει όμως αν μιλάς για τη θητεία του Οδοντιάτρου ή για τη ΣΣΑΣ οδοντιατρικής. Μετά από τη ΣΣΑΣ, δεν κανεις θητεία. Δεν εισαι φαντάρος.
Hercret
Νεοφερμένος
Είμαι του '98 και είχα πάει να κάνω τα χαρτιά μου στην στρατολογία όπως όλα τα αγόρια της γενιάς μου. Μπαίνω πρόσφατα στο σαιτ της στρατολογίας για να αναζητήσω το όνομα μου και δεν με εμφάνιζε. Τελικά με βρήκα αλλά με έχουν καταχωρήσει με λάθος αριθμό ταυτότητας( αντι για ΑΙ μου έχουν ΑΚ). Αυτό μάλλον ήταν λάθος του υπαλλήλου στα ΚΕΠ που είχα πάει. Πιστεύετε ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα με την αναβολή μου;
Την Δευτέρα θα πάω να ρωτήσω στην στρατολογία για να το διορθώσουν αν γίνεται.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Hercret
Νεοφερμένος
xristaras9
Διάσημο μέλος
Guest 209912
Επισκέπτης
Αυτά τα τηλέφωνα στην στρατολογία γιατί δεν τα σηκώνουν ποτέ?
Γιατί έχει κάνει στάση το φορτηγό με τις ζουγράνες
xristaras9
Διάσημο μέλος
Γιατί έχει κάνει στάση το φορτηγό με τις ζουγράνες
Ρε παίρνω τηλέφωνο μετά απο 30 φορές το σηκώνει ενας τύπος μου αναφέρει οτι δεν είναι αρμόδιος να πάρω σε κάποια άλλα τηλέφωνα που μου έδωσε.Το κλείνω παίρνω με την σειρά εκείνα τα τηλέφωνα τίποτα απολύτως.Ξαναπαίρνω τηλέφωνο σε εκείνον ο οποίο φυσικά δεν το σηκώνει ούτε αυτός τελικά μετά απο κόπο το σήκωσε μια γυναίκα έβαλα τις φωνές..στρατολόγοι και δημόσιοι υπάλληλοι σημειώσατε ενα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- CsStudent
- damn
- Phys39
- johnsala
- ggl
- fmarulezkd
- Panagiotis849
- thenutritionist
- tsiobieman
- Giii
- Antzie
- χημεια4λαιφ
- Libertus
- Nala
- BloodyFairy
- oups
- Nick0007
- EmperorPalpatine
- mt3
- Annu
- augustine
- giannhs2001
- george777
- dimitris-R9
- sophiaa
- Kostas568
- kost28
- ΘανάσοςG4
- Pierre Bezukhov
- Than003
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- snowy
- anastasis06
- George9989
- spring day
- charmander
- Georgekk
- constansn
- Giota_pel
- KingOfPop
- rafaela11
- Papas nikos
- LeoDel
- stefan
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.