Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε περιπτωση που αυτο που σου λεω ισχυει, κι εσυ δεν εχεις καμια διαθεση να ξαναδωσεις πανελληνιες, τοτε απλα πηγαινεις και δινεις λευκη κολλα.
Σε καθε περιπτωση, ενα τηλεφωνημα στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου θα σου λυσει τις οποιες αποριες.
Επισης, κανε μια ερωτηση και στο https://forum.thiteia.org
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sostos
Νεοφερμένος
filipaster
Νεοφερμένος
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
randy1989
Νεοφερμένος
Που τον ειδες τον εναμισο χρονο; Ο Μαιος του 2010 απεχει 8 μηνες Και στο ξαναλεω, μπορεις απλα να πηγαινεις και να δινεις λευκη κολλα, αν σωνει και καλα δεν θες να πας φανταρος.
Και κάθε χρόνο αυτό θα κάνει? Θα φτάσει 50 χρονών και θα έει "Α, ανι σήμερα έχω τις πανελλήνιες"? Ρε φίλε πάρε αναβολή για να ξαναδώσεις, πήγαινε σε ένα καλό φροντηστήριο, στρώσου λίγο να διαβάσεις, πέρνα και γράψου σε μια σχολή. Υπάρχουν σχολές με πολύ μικρές βάσεις. Κάτι θα πιάσεις.:no1:
Guitar_hero
Νεοφερμένος
epsilon
Δραστήριο μέλος
tasos_ap
Νεοφερμένος
Εγώ μέσω ΚΕΠ έκανα την αίτηση για αναβολή στράτευσης Νοέμβρη μήνα και μου ήρθαν τα χαρτιά το καλοκαίρι και μου είχαν σπάσει τα νεύρα!
Ελπίζω να βοήθησα!α! και θα συμφωνήσω με τον epsilon ότι και να αργήσεις, στρατοδικείο δεν περνάς!!
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ερώτησ'η μου: Τελικά πόσα χρλονια θα πάρω αναβολή. Τέσσερα ή εννιά όπως ακούω; Πάντως τέσσερα χρόνια είναι απίθανο, διότι ελάχιστοι τελειώνουν τη σχολή μου σε τέσσερα χρόνια και με καλό βαθμό πτυχίου....
Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει εγκαίρως. :no1:! Ευχαριστώ εκ των προταίρων...
Υ.Γ. Δεν ξέρω αν άνοιξα το θέμα σε σωστή κατηγορία ή αν υπάρχει ανάλογο θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Παιδια θελω να ρωτησω οσους απο εσας ξερετε ποτε πρεπει να παρω χαρτι απο την σχολη μου (συγκεκριμενα ΤΕΙ αθηνας) για να παρω αναβολη απο τον στρατο?? μην φαμε κανα στρατοδικειο και ψαχνομαστε μετα...
Θα πάρεις από την γραμματεία της σχολής σου ένα πιστοποιητικό σπουδών για κάθε χρήση και ένα για στρατολογική χρήση. Θα πας στο στρατολογικό γραφείο που υπάγεσαι και θα τα καταθέσεις όταν θεωρηθείς στρατεύσιμος, δηλαδή όταν κλείσεις τα 19. Τότε θα ζητήσεις αναβολή στράτευσης για λόγους σπουδών και θα δώσεις είτε την κανονική είτε την στρατολογική βεβαίωση (σε άλλους ζητάνε την κανονική σε άλλους την στρατολογική γι αυτό να έχεις και τις 2 μαζί σου προληπτικά).
kiriles
Νεοφερμένος
puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
μεχρι πριν απο μια ωρα απο την στιγμη που θα δεις το μνμ αυτο!!!και επειδη τοτε θα ειναι αργα !!!κριμααα...!!!παιδια ξερει κανεις μεχρι ποτε μπορουμε να κανουμε την αναβολη , γιατι φοβαμαι οτι εχω αργησει ????
kiriles
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Μέχρι να κλείσεις τα 19.παιδια ξερει κανεις μεχρι ποτε μπορουμε να κανουμε την αναβολη , γιατι φοβαμαι οτι εχω αργησει ????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- CsStudent
- damn
- Phys39
- johnsala
- ggl
- fmarulezkd
- Panagiotis849
- thenutritionist
- tsiobieman
- Giii
- Antzie
- χημεια4λαιφ
- Libertus
- Nala
- BloodyFairy
- oups
- Nick0007
- EmperorPalpatine
- mt3
- Annu
- augustine
- giannhs2001
- george777
- dimitris-R9
- sophiaa
- Kostas568
- kost28
- ΘανάσοςG4
- Pierre Bezukhov
- Than003
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- snowy
- anastasis06
- George9989
- spring day
- charmander
- Georgekk
- constansn
- Giota_pel
- KingOfPop
- rafaela11
- Papas nikos
- LeoDel
- stefan
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.